חוצפה

cusamano

New member
חוצפה

אשה דתיה עומדת מול שערי בית הספר שלי בזמן שילדים מחתיבת הבניים הסמוכה ותלמידי תיכון יוצאים חזרה הביתה והיא מחלקת דיסקים למחשב שעל העטיפה כתוב "פרפר קטלני" (זה ניראה יותר מצחיק ממה שזה נישמע) ומאחור רשום "הביקורות משבחות" ושלל של ביקורות מפוברקות מן הסתם על היענו סרט הזה ומה על הדיסק? סרט שבו מסבירים שני נשים איך ניצלו מההפלה טפו ירחמ השם ואיזה רופא שניראה בעצמו דיי מפוברק שמדבר על למה זה בריא כל כך ללדת ולא להפיל אחרי שסיימה עם הדיסקים הנהדרים עברה לחלק נרות שבת... לדעתי זו חוצפה ממדרגה ראשונה לימכור סרטים נגד הפלות לתלמידים בדמות של סרט רגיל... איך בעמוטת אפשר (שמממנת הממשלה עצמה!) לא מיתביישים?

freeonly

New member
מי לוקח?

עושה שכל אולי לחלק גם קצת חומר המראה איך ניצלו תינוקות רכים מחיתוך איבר מינם? נראה לי זה עשוי לעניין יותר את התלמידים, במיוחד אם זה ילווה באמצעי מניעה מתאימים, או לפחות מידע גם לגביהם.

cusamano

New member
תיקון טעות

מדובר בעמוטת אפרת שפועלת "למען הילודה בישראל אבל מיסתבר שזו רק עוד עמוטה מחבתית תחת חסותה של ממשלת ישראל

giingiit

New member
עמותת אפרת היא עמותה

למניעת הפלות, שנקראות במילה אחרת - רצח. אם הן חונות ליד בית הספר שלכם כנראה שיש סיבה. אולי נרשמו הרבה ההפלות בבית הספר הזה. למה שלא תציע למורים לדבר על צניעות וקצת ערכים ומוסר?

טל קר

New member
נרשמו הרבה הפלות? האם את רומזת

שיש מאגר מידע של שמות של נשים שמבצעות הפלות, כתובתן והמוסד הלימודי שבו הן לומדות, ושמידע זה מגיע לעמותת אפרת? לא שאני אתפלא מאוד, דברים חמורים מזה קורים במגזר החרדי, אבל יותר סביר שהם סתם ראו הזדמנות לשטוף את המוח לקטינים.

giingiit

New member
נראה לי שהקטינים נשטפו באתר חופש

לפני שמישהו יכל בכלל להגיע אליהם (לפי הדעות המקובעות שבאות מכמה מכותבים פה) אבל מעבר לכך אין לי מושג אם ישנן רשימות או לא. זה לא תחום שאני מתמצאת בו כל כך. התמצאות ברצח אני משאירה לחסרי המוסר והערכים שעבורם חיי עובר הינם חסרי משמעות ורק סיפוק התאוות המיניות של הרגע נמצא בראש מעיינם בלי לקחת בחשבון את תוצאות מעשיהם.

על ראש הגמל בוער הכובע

מעניין לקרוא את האינטרפרטציה המינית שלך למה שכתוב באתר חופש. מציע לך ללכת לטיפול פסיכולוגי.

אנדרי ז

New member
צניעות, ערכים ומוסר

המושג צניעות אצל החרדים ממש מצחיק אותי. הרי הם בסה"כ רוצים לקבוע לרוב במדינה איך לנהל את חייו, והם גם מתפרנסים על חשבון אותו רוב בלי שום בושה ובלי שום צנעה. המוסר של החילוניים הוא עמוק ומושרש ונובע מערכים אוניברסליים המשותפים לכלל האנושות הנאורה והרואים בכל אדם שווה-ערך לזולתו. המוסר של הדתיים נובע ממספר ספרים שנכתבו לפני אלפי ספרים וכבר לא רלוונטיים לימינו. המוסר שלהם גם מפלה בין דם לדם, בין גבר לאישה, בין יהודי לגוי. כנ"ל לגבי הערכים שלנו. ובכלל, מי את שתקבעי לנו את המושגים הללו כפי שהם נראים לך? את ילדייך תחנכי איך שאת רוצה, הרי ממילא בסוף אנחנו נפרנס אותם, אבל תעזבי את הילדים שלנו במנוחה.

cusamano

New member
נכון מאוד

עוד נקודה הרב עובדיה טען בזמנו שהילדים אלימים בגלל שהמורים לובשים בגדים נועזים מידי ולא צנועים (אכן אם המורה שלי היתה מגיעה בלי החצאית הזאת היום, יתכן ולא הייתי חותך את הילד שדחף אותי בהפסקה) אכן אפשר לימתוח קו עבה בין שתי הנקודות האלו הגברת תמנה גם רמזה שיש פריצות בבית הספר שלי ובגלל זה מפתים ילדים עם עלק סרט ועלק תישבוחות על העטיפה שלו שהוא בתכלס סרט מיסיונרי לחלוטין ובכן, זאת פריצות! להעמיד פנים שאתה מחלק סרט כשאתה בעצם מחלק קלטת מסיונרת מבחינתי הרבה יותר פריצות שמתי לב לניסיון הזה של ההעלבה האישית נגדי תמנה, תיזהרי ממני כי אני שם לב לדברים האלה אם ניסית לרמוז שאני לומד באיזה חור גיהנום את טועה.

giingiit

New member
כלל לא ניסיתי להעליב אותך אישית

ואם תבחר לראות בזה העלבה אישית אזי זו בחירתך ולא כוונתי. העליתי השערה סך הכל למה הם באים דווקא לבית הספר הזה אבל בעצם אתה צודק שזה לא משנה. בכל בתי הספר ישנה אותה בעיה בדיוק לצערנו הרב.

CHOFA

New member
מה רע בהסברה נגד הפלות??

בס"ד הפורום הזה אולי נגד דתיים אבל מה הקשר להפלות??? היום כשיש כ"כ הרבה מקרים שכאלו לצערנו מה רע בזה שמנסים לשכנע אמהות לעתיד שלא להפיל(להרוג,לרצוח,זה הרי בכוונה תחילה לא??) את התינוק שלהם??? בכלל ע"מ שלא נצטרך אגודה כמו אפרת אולי באמת כדאי לדבר עם התלמידים בבי"ס על כל הקטע של זהירות ואמצעי מניעה???

למעלה