חוצפה !!

goli29

New member
חוצפה !!

היה לי אמור להיות ראיון טלפוני היום. אפילו שאלתי על זה בעבר. בקיצור, זה היה אמור להיות היום בשעה 9:30. הם רצו ב 10 ואמרתי שלי זה לא נוח כי אני עובד ולא רוצה להגיע מאוחר מדי לעבודה. בשעה 9:50 יצאתי מהבית ונסעתי לעבודה. עד עכשיו (11:05) הם עדיין לא התקשרו. והחברה: Microsoft תרבות עבודה בארץ נוראית. אפילו לחברות אמריקאיות מסודרות.

goli29

New member
לא קשה

אבל זו חוצפה.זה כמו לזמן מישהו לראיון ולא להגיע.(ואגב, 14:55 והם עדיין לא התקשרו. כנראה שכחו או משהו).זילזול זו מלה קלה.חוסר רצינות...

goli29

New member
אז זהו

ש א. לא היה לי את הטלפון שלהם. ב. היום התקשרו - או אי הבנה בימים, או בלבול שלי או בלבול שלהם. ג. היה ראיון מעניין. נראה אם יהיה המשך. בכל מקרה תודה

ilan1998

New member
תעדכן אותנו

שילך בהצלחה-רק תיזהר שמעתי יש שם חוזה של 200 עמודים הסכמי סודיות וכו' תעדכן אותנו בכל מקרה?...

goli29

New member
היי

אוקי - בטלפון שאלו אותי פחות או יותר מה עשיתי בחברה ועל מה הייתי אחראי. איך התמודדתי עם בעיות ומה היו הפרוקטים האתגריים שלי. השיחה הייתה כחצי שעה. אחרי כ 4 שעות חזרו אלי לקבוע המשך תהליך. היום הודעתי להם שאני לא מעוניין. שיהיה בהצלחה לכולם. - לגבי משרת סטודנט (מהמסרים). אני לא יודע מה הם מבקשים ומחפשים.

למעלה