M o n a L i s a
New member
חוצפה!!!
היום השאירו אותי חצי יום לבד במחנה....שבמהלכו נאלצתי לעשות 5 הדרכות!! (שלא נציין את ה2 או ה3 של הבוקר!). אני לא מאמינה איזה חוצפה יש להם לנצל אותי ככה! הייתי צריכה לעשות הכל: להדריך כמה אנשים במקומות שונים בו זמנית, לרוץ ולפתוח ולסגור קרונות רכבת ולהתרוצץ שם כמו נמלה, ולעשות עוד איזה פעילות שיש במחנה, ל-ב-ד! אני ממש לא מאמינה איך הם חושבים שרק בגלל שאני בשירות לאומי אז אני כלב! הייתי מזה נסערת, אפילו בכיתי לנעה (תודה רבה על התמיכה נעה
), ולרכזת שלי! אני ממש הולכת להחטיף לאחראים מנה הגונה! אני הולכת לעשות פרציפים, אם הם לא באים לקראתי ודואגים לי, ונהנים להם בבחופש בבית אז הם ייחטפו על הראש!!! (אני כל כך עצבנית שזה עדיין לא עבר לי...) בנוסף לכל בא מישהו (אחד מ1000 האנשים שבאו היום), ואמר לי: אני מפיק בערוץ 22 אז תתייחסי אליי בהתאם! אמרתי לו?: שמחת זקנתי
אז הוא התנהג בהתנשאות במשך כל ההדרכה ודיבר בפלאפון כאילו זה הבית שלו! מזה התעצבנתי! הייתי צריכה לומר לו: "לא בא בלובה יותר בחיים שלך!!!"
טוב, זהו הייתי צריכה לשפוך....
, יש לי עוד הרבה לומר בנושא! תודה למי שייקרא
היום השאירו אותי חצי יום לבד במחנה....שבמהלכו נאלצתי לעשות 5 הדרכות!! (שלא נציין את ה2 או ה3 של הבוקר!). אני לא מאמינה איזה חוצפה יש להם לנצל אותי ככה! הייתי צריכה לעשות הכל: להדריך כמה אנשים במקומות שונים בו זמנית, לרוץ ולפתוח ולסגור קרונות רכבת ולהתרוצץ שם כמו נמלה, ולעשות עוד איזה פעילות שיש במחנה, ל-ב-ד! אני ממש לא מאמינה איך הם חושבים שרק בגלל שאני בשירות לאומי אז אני כלב! הייתי מזה נסערת, אפילו בכיתי לנעה (תודה רבה על התמיכה נעה