חוצפה!!!!

DAN MORISSETTE

New member
חוצפה!!!!

אתם רואים מה שאני רואה לפני שאני מתחיל לדבר (ואני מדבר הרבה למי שלא שב לב) תסתכלו שניה הצידה לתמונה ...נו ראיתם??? איפה השפיות בעולם הזה?? אלאניס מריה ובריטני באותו עמוד? מי חשב על זה? אני חושב וכמעט בטוח שאתם בטוחים שאין לאלאניס מקום בשער הזה או שלהן אין מקום

עוד משהו

אבל פחות נורא ....אלאניס ושנייה טווין (ככה כותבים את השם שלה?) וטעות אחת מהודעה הקודמת שב=שם

j u n k

New member
תגובתי

דן אתה יודע שאני אוהבת אותך- והנה בא האבל הגדול: למה אתה מסתכל על השטויות האלה?! למה הפרטים הקטנים האלה מפריעים לך כל כך?! אתה לא אוהב אותן סבבה אבל יש כאלה שאוהבים אותן שומעים אותן ואין להם בעיה שאלאניס "חולקת" איתן את השער. הפרטים האלו לא ישנו את העולם ובטח לא את הקריירה של אלאניס- אז אפשר להירגע.

זה כי הן מקנדה

וזה על הגראמי..אז שמו אותם ביחד לא נורא לא צריך להתעצבן:)

As I Am

New member
חוץ מזה ששאניה טוויין טובה...

אני לא ממש מבינה את הנקודה שלך בכל העניין... אתה יודע, יש אנשים שגם באמת אוהבים את הזמרות האלה. אה, כן, וסתם לידע כללי - גם אלאניס הייתה מעין זמרת בריטני-ספירסית כזאת כשהיא הייתה יותר צעירה. היא הייתה ממש מצליחה ומפורסמת בקנדה בשלב הזה בקריירה שלה ו... נשבר לה מזה! ^.^ גו אלאניס!

שום נקודה...

סתם רציתי להראות כמה זה מוזר (לי) ומצחיק (לי) לראות את שלושתן באותו שער ויוסי אני איתך באמת מה אפשר כבר לצפות מעיתון כזה

AlanisJunkie

New member
עיתון בשם "זיג-זג"?

מה כבר אתה יכול לצפות ממנו...
...איזה מגניב החתול השחור הזה, אה? עכשיו כל מי שיפתח את ההודעה יצטרך לירוק ולהגיד "טפו טפו טפו".

למעלה