חוצפה

חוצפה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הרגע דיפדפתי בתקצירים של ויוה פלוס ומה ראיתי
שהפרק של המורדים מ-צ-ו-נ-ז-ר
כן כן זה בידיוק מה שאתם שומעים, בתקציר מדלגים באופן משמים ביותר על הקטע שהייה עם מריצה והציורי גוף
התקווה היחידה שנותרה לנו היא לחכות ולראות אם זה יצונזר גם בערוץ 10...

cHiKiNoNo

New member
OmGG, רז, באמת לא ידעת ../images/Emo12.gif?

זה כבר נאמר מזמן.. וממקורות בדוקים ביותר ניתן להגיד שהקטע הזה מצונזר באורך של 5 שניות לכל היותר
ואולי, בערוץ 10, מי יודע.. {ואני אראה בערוץ 10 בכ אופן
}

V i c k i

New member
שאלה....

מתי מתחיל המורדים בארץ?? שאני לא אפספס את הפרק הראשון...

cHiKiNoNo

New member
22.9, ערוץ פוקס קידס ו...

בעוד חודשיים {דצמבר,תאריך מדוייק יבוא בהמשך} בערוץ 10.

omer wild

New member
מה הקטע תורידו את הקטע שיצונזר...

ותוכלו לראות אותו לא מצונזר !! רק עכשיו ידעת על זה? אתה ממש לא בעניינים...

ברור שידעתי../images/Emo70.gif

אבל לפחוץ קיויתי לטוב... ואגב הם צינזרו עוד קטע מפרק 4 שראיתי ולא הופיע בתקציר... הורסים לנו את הסידרה

קראתי בויוה פלוס תקציר

לפי מה שקראתי לא הופיע הקטע עם מריצה והבגד ים
אבל מי יודע אוליי צנזרו את התקציר
נחכה ליום רביעי (פרק 4).

מ רוחאס

New member
באמת? הולכים לצנזר את הקטע בים?

וואי זאת הגזמה אנשים בבגד ים אלוהים

הגזמתם

בתקצירים לא כותבים הכהההההככככללל!!! הם צריכים לדחוף 50 דקוחת לתוך כמה שורות עלובות אז הם לא כותבים כמה דברים! חצי מהדברים בקטנטנות הם לא כותלבים!!!! והם תמיד טועים שם! זה שלא כתוב לא אומר שיצנזרו.. חוץ מזה בערוץ 10 אין צנזורים {בדרך כלל!}

מ רוחאס

New member
אולי כן ואולי לא ( נילי כנסי דחוף)

אממ למשל הם יכולים לצנזר אבל שיצנזרו כאילו שישימו פס על הציצקלה של קמילה , יש לי שאלה הם הולכים לצנזר את הסטרפטיז של מיה? ונילי אני לא יודעתצ איך לכתוב הודעות פה אז סליחה

BiLlAbOnG2

New member
בערוץ 10 לא יצנזרו כי זה

ערוץ כמו 22 ובערוץ 22 לא מצנזרים בתוכניות דברים

זה בסדר מור כתבתי לך במסרים

איפה לכתוב... ונראה לי שהם לא יצנזרו, ובמילא אני אראה אצל תמה עד דצמבר, אבל אחרי זה אני אראה בערוץ 10 ואצל תמה יחד {חחח זה כבר יהיה בפעם השלישיתץ!!! שאני רואה הכל מהתחלה!}

Bלוסום

New member
ואלי לא...

אבל רז לא הכל כתוב בתקצירים לא נראה לי שהם יצנזרו את הקטע הזה כאילו מה רואים של את הבגד ים חוטיני שלה בבובה פראית ראו לה כמעט הכל... והיו מלא ילדים שראו בובה פראית אז לא נראה לי שיצנזרו גם את זה

גם אני חושבת ככה!!!

אבל בכל זאת אני מאוד שמחה . עדיף שיוותרו על העונש לראות את קמילה, או יותר נכון את החזה בהשטוח של קמילה ואת הגוף השמן שלה בתחתונים. איכס!!! כל מי שאוהב את קמילה- לא לקחת אישית. אין לי סיבה לשנוא את הנאקה הזו, אבל אני פשוט לא אוהבת אותה. אז סליחה!!! ושנה טובה לכולם. אוהבת לנצח, צליל

Tinkerble

New member
אני לא מבינה אותכם!

מה הבעיה שלכם שזה יהיה מצונזר? זה מפריע לכם? במה זה הורס את הסדרה? זה לא משפיע בכלל! מה אתם כל- כך נואשים לראות את הציצי של קמילה? במיוחד אתה "רז"! במה זה הורס לך? אני רואה את הסדרה בגלל התוכן ולא בגלל הגוף של השחקנים!

אממ... מזמן לא הגבתי לך...../images/Emo67.gif

קודם כול זה לא ממש הורס, זה פשוט מקצר את הפרק
ואוליי זה אומנם קצת הורס את האמון בפוקס קידס, כי את לא יכולה לדעת אם בפרק שתראי היה קטע שצינזרו לך
חשבת על זה דנה יקירתי
*נשמע כמו ורדה רזיאל ז´קונט* בגלל זה יש שתי אפשרויות: או להמשיך לראות באינטרנט (מה שאני לא יכול לעשות) והאפשרות השנייה היא לראות בערוץ 10, ששם לא יצנזרו.

cHiKiNoNo

New member
רז, תקלוט משהו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

לפי מה שאני הבנתי
, הפרקים *לא* ייקוצרו ולא באטיח
, פשוט ישימו טישטוש על החלק אותו מצאו לנכון לצנזר {הציצי של קמילה מכוסה בשכבת צבע
או התחת שלה, ללא החור
} אבל *לא* ייפסחו על הקטע הזה, לא יימחקו אותו מהפרק. פשוט ישימו טישטוש, זה הכל. והכל זה מידע כללי שלי
.

למעלה