חוצפה!

sugerbabe1

New member
חוצפה!../images/Emo46.gif

איך יכול להיות שבעיר עם אחוז תינוקות וילדים גבוה ביותר לא קיים- בית מקרחת שפתוח כל הלילה ? ואני חשבתי שהסופר פארם בשימשוני יקר אימים רק מפני שהוא פתוח בלילות ומה מסתבר תושבים יקרים שמהשעה 23:00 אין לכם בית מרקחת בעיר נתקעתם? סעו לירושלים או ת"א ( הצעת המוקדנית ב-106) חוצפה!

רק זה מעצבן פה?

וזה שאין אף גינת שעשועים אחת מוצלת? וטיפת חלב בקראוונים כמו בימי הבינים?{התמזל מזלי ואזור המגורים שלי שייך לטיפת חלב נורמלית בנחל צלמון}. ושבאף מרכז מסחרי אחד פה, אין התחשבות לאמהות ועגלות, ואת צריכה לסחוב את העגלה ,עם התינוק,ולעלות מלא מדרגות... בקיצור...לא חסר... אמרתי את זה כבר כמה פעמים...לו היה פה ראש עיר צעיר עם ילדים קטנים...בטח היה לו אינטרס לקדם את כל מה שקשור לתינוקות וילדים ובני נוער. כי בכל מה שקשור לקבוצות הגיל האלה...העיר הזאת שואפת לאפס. אני אמא לילדים בני 17 ו-13 שמשתגעים פה משעמום...יש לי גם תינוקת בת שנה וחצי שאני לא יכולה ללכת איתה בבוקר לגינה בגלל שאין פה צל.וכשאני כבר הולכת איתה אחה"צ, כל הגינה מלאה בחרא של כלבים....

אפרתש

New member
../images/Emo45.gifבלתי אפשרי להסתובב עם עגלה

המודיעין סנטר הזה תוכנן על ידי שיכור. כדי לעבור מקומה לקומה צריך לעשות כזה סיבוב, שצריך לקחת נעליים למיטיבי לכת ומימיה. או במרכז מליבו - את צריכה לעשות את הטיול הזה מקומה לקומה תוך כדי צעידה על הכביש כי המדרכה צרה מדי, וחתיכת שרירי ידיים כדי להחזיק את העגלה שלא תברח לך במדרון התלול. מילא תינוקות - הם גדלים. מה עושים נכים רתוקים לכסא גלגלים?!

א י ו ש י

New member
יקירתי זה מה שקרה לנו../images/Emo26.gif

ביום הראשון שהגענו הביתה אחרי בית החולים קסם רק צרח ולא היה מוכן לינוק. לא היה לנו שום תחליף בבית ולכן ב-4 לפנות בוקר מצא בעלי את עצמו נוסע לת"א. זאת שערוריה!!! את צודקת 100% אגב את גרה בשמשוני??? כי גם אני!!! כדאי שתתחילי לצאת מהבית איתו כי כל יום אני לוקחת את קסם לטיול כיף באיזור החרגול (עמק בית שאן)

ורדה 1

New member
בשביל תמ"ל לא צריך ליסוע לתל-אביב סופר אלונית בתחנת הדלק שליד שדה התעופה פתוח כל הלילה. אבל תרופות באמצע הלילה זו באמת בעיה. מרגיז ביותר../images/Emo46.gif

amitzahavi

New member
חוצפה עוד יותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמתנדבי ועובדי מגן דוד אדום שמשרתים את מודיעין-מכבים-רעות-שילת-כפר רות-חשמונאים-קרית ספר 24 שעות ביממה יושבים בקראוון קטן שמכיל עד 10 איש באותו זמן.... זה בכלל חוצפה!!! באים לתרום מזמננו ויושבים 10 איש בקראוון. זה נראה למישהו פה הגיוני....זה תנאים? חום בקיץ! קור בחורף! צפיפות ודוחק! יש מקום לשבת לקרוא ספר? לעשות ש"ב? זה השירותים שיש למי שצריך לתת 100% מעמצו לכול חולה. ואם אתם האזרחים לא תגידו כלום...ככה זה ימשיך להיות. מד"א כבר השקיע בנו , מתנדבי מד"א מודיעין, בקראוון חדש אך ראש העיר לא מרשה לנו להכנס... אין אישור לפתוח את הדלת. חוץ מזה הכול נמצא. הכול עומד. שום דבר העייריה לא הייתה צריכה לשלם ולעשות. היא רק צריכה לחתום ואפשר להכנס. לעומת זות כול מיני רבנים מוזרים מקבלים קראוונים ונכנסים תוך יומיים. למה ???? הם יותר חשובים מאיתנו? אבל לא, למה שזה יהיה אכפת למישהו.... עד שבגלל הקור\חום\מקום לא יהיה פה אמבולנס רגיל או מתנדבים באמבולנס טיפול נמרץ כי המתנדבים יפסיקו לבוא... ואז כול תושבי הסביבה יושפעו מזה... אני מבקש ממכם לפנות לראש העיר בפניה לפתוח למתנדבי מד"א מודיעין (שכוללים נוער ובוגרים רבים בכול ימות השבוע ובכול שעות היממה) את הקראוון שלנו כבר... כבר שנה הוא עומד סגור. עמית ומתנדבים מד"א מודיעין

../images/Emo45.gif

ועוד הוסיפו לזה את העובדה שאת מגרש החניה היחיד שהיה באזור סגרו למיוחדים בלבד.

oferhen

New member
יש אנשים עם ../images/Emo23.gif

לא מזמן בני חלה ביום שישי בלילה כאשר הרופא תורן של טרם רשם לו אנטיביוטיקה ובתי המרקחת היו סגורים. דיברתי עם המוקדנית של 106 והיא הבינה את חומרת המצב היא שאלה את הבעלים של בית מרקחת "רוזנפארם" שבקאנטי סנטר האם יוכל לטרוח ולפתוח את בית המרקת באופן מיוחד עבורי. הוא הסכים ובא במיוחד בכדי למכור לי את האנטיביוטיקה בשעה 23:00 בלילה ביום שישי. ועל כך אני מודה לו מאוד !!!

בית מרקחת רוזנפארם...

הם באמת אנשים יוצאים מן הכלל... הם גם מיקצועים ומיעצים לעיניין, וגם אנשים נחמדים ואדיבים ביותר. כבר יצא לי כמה פעמים לבקש תרופות ,לפנים משורת הדין,ואחרי ברור קצר של מה צריך...הם השתדלו מאוד עבורי. באמת כל הכבוד להם!

למעלה