חוצפה!

חוצפה!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ההודעה שלי בשער הראשי. איזו חוצפה!!! זו פעם שלישית שחושפים אותי לכל העולם! חשבתם פעם לשאול לפני הכותב לפני שאתם חושפים את נשמתו לכל מען דבעי???? אני נשבעת, אני פשוט מפסיקה לכתוב בתפוז אם זה לא מועף משם בשעה הקרובה! נמאס לי !! פשוט נמאס מהחשיפה החצופה וחסרת הלב הזו!!! אם זה לא עף משם עכשיו- אני פשוט מחרימה את האתר הזה !!!!!! הפעם אני רצינית. אני ממש כועסת! תורידו את ההודעה שלי מהעמוד הראשי בבקשה- ועכשיו!!!

"לא ראיתי את אמא שלי שנתיים וחצי"

זה שם ההודעה ואני מבקשת מיד להוריד אותה- זה חומר אישי שמיועד לחברות הפורום שלי שהן גם חברותיי הטובות- תורידו את זה משם!!!!!!!

נמשל

New member
באופן טבעי

הודעות פומביות חשופות לעיני כל והגיוני שאין צורך בבקשה מראש לפרסום בעמוד הראשי. ואם את אומרת שזו לא פעם ראשונה, מה יותר פשוט מלכתוב בסוף ההודעה :"אבקש לא לפרסם את ההודעה בעמוד הראשי"?

../images/Emo31.gif מה פירוש חומר אישי?

למה, הפורום הזה שאת כותבת בו, הוא לא פתוח לעיני כל העולם? ואם תחרימי את תפוז - את חושבת שהם משתינים לכיוון שלך?

../images/Emo45.gif

תשאלו אנשים לפני שאתם שמים את ההודעות שלהם בעמ' הראשי!

פרסמו אותך בעמוד הראשי;

כי מישהוא שראה את ההודעה שלך כנראה מהפורום המליץ עליה בפורום שבו ממליצים על ההודעות הראשיות

לא מובן

New member
איזו חוצפה באמת...

אולי כדאי באמת שתפוז ילמדו שפורום הם פרטיים והם נועדו לקבוצת אנשים מאוד מסויימת... הרי זה לא שכל אחד יכול להכנס ולראות את ההודעה - רק חברי הפורום יכולים להכנס לפורום. לדעתי את פשוט צריכה לשכור דורמן שיעמוד בכניסה להודעה שלך ויסנן את הנכנסים.

למעלה