חוצפה!!!

mayakol

New member
חוצפה!!! ../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif

כידוע, נבחר אדם חרדי לראש עיריית ירושלים... אז כמובן שהציבור החילוני לא הכי מרוצה מהעניין אבל תפוז ממש הגזימו... הם עושים בדף הבית שלהם קישור לשירשור שיש בדף פוליטיקה על "האם החילונים צריכים להתחיל לפחד"... כן, ברוווור... החרדי יטרוף אותם...
אבל גולת הכותרת- הם כתבו בכותרת המשנית שראש העיר החדש אמר "אהפוך את ירושלים למקום שכולם ירצחו לחיות בה"... ירצחו?? הכוונה היא כמובן לירצו, אבל אם זה בעניין חרדים, אז גם ירצחו זה מתאים, אה? ואולי תאמרו שזה קרה בטעות לתפוז ואני מדברת שטויות, אבל הפסיכולוגיה אומרת שאין דבר כזה טעות בעניין הלשוני... זה עניין של התת מודע, והרי ברור שמטרתם בכתבה הזו הייתה לגרום לאותם אלה שעוד לא חוששים מבחירתו של לופליאנסקי, להתחיל ל"חשוש ממנו"... אז נפלט להם גם "ירצחו"... חפיף, אה?

kinley

New member
שירה לדעתי את טועה

גם בתור אדם דתי אני יכולה להגיד לך שבהחלט יש מה לפחד לי אישית קרה לא פעם שהלכתי ברחוב חרדי וכמעט סקלו אותי באבנים אז ברור לי לחלוטין שיש דברים בגו'. מעבר לענין הזה, שאצל המגזר החילוני יש סוג של מסיונריות וניסיון להחזיר את כל העולם בתשובה..... אז באמת בצורה הכי אוביקטיבית אני יכולה להבין! ודבר נוסף - היות שקראתי את הודעת כרגע שוב בענין הירצחו- הכרתי כמה בחורים "משלהם" שמשמרת הצניעות היתה ככה קרובה ל"לרצוח אותם" אז בבקשה ....... הנה לך מקבץ דוגמאות אותנטי ממקור ראשון.

mayakol

New member
יש מה לפחד?

את בעצם אומרת לי עכשיו שכל הדיונים שאנחנו מקיימים בפורום "דתיים חילונים" על כך שהחרדים הם בדיוק כמונו, שאין סיבה לשנוא אותם, שהשנאה אליהם היא חסרת סיבה אמיתית... את אומרת לי שזו טעות? את בעצם מצדיקה בהודעתך את כל מה שהחילונים אומרים על החרדים! ולמה סקלו אותך באבנים??? ממתי סוקלים בחורה, ועוד דתיה, שמן הסתם לבושה בצניעות, באבנים? אם לא הייתי מכירה אותך עוד הייתי אומרת שאת סתם אומרת... אבל אני יודעת שאת דוברת אמת. אז ספרי לי על אותו מקרה... מה גרם לחרדים לזרוק עלייך אבנים?? אז כתבת- "בצורה הכי אובייקטיבית, אני יכולה להבין"... לא הבנתי מה את יכולה להבין? את השנאה לציבור שלם על לא עוול בכפו? שנאה שאין לה בסיס! ובסדר, משמרת הצניעות היא בעיה בפני עצמה... אבל את לא יכולה לשפוט ציבור מסויים בעיניים שלך כאחת שלא חיה ביניהם, ולומר שהם טועים... אבל איך זה מתקשר לזה שהיה כתוב על ראש העיר עם השורש ר-צ-ח??? זה אומר שמותר היה לטעות ולקשר בין החרדים לבין השורש הזה, כי משמרת הצניעות הייתה קרובה כדברייך לרצוח כמה חרדים? כי לפי ההגדרה הזו, השורש הרבה יותר מתאים לאחינו החילונים שכידוע אצלם אחוז מקרי הרצח גבוה בהרבה.... אז זהו... העליתי דיי הרבה נקודות שלא הבנתי בקשר למה שכתבת. מקווה שתצליחי לענות על כולן.

kinley

New member
הציבור הדתי לאומי .........

בעיני החרדי נחשב כציבור אפיקורס מבחינתם אין שום הבדל ביני לבין אדם חילוני גם אם אני לבושה בצניעות הכי גדולה (ע"פי השקפת עולמנו) עדין , אם אנני הולכת עם גרביים אני נחשבת מופקרת!!!!! על זה אני לא יכולה להתווכח איתם.

mayakol

New member
מסכימה!!!

ואני בשוק שגם דתיים לאומיים מביעים דעות שכאלה נגד החרדים...

חבר'ה חבר'ה רגע רגע

סתם כדרך אגב לדעתי החרדים הירושלמיים די יתבאסו מזה שיש להם ראש עיר חרדי. למה באמת? כי אם היה ראש עיר חילוני הם היו יכולים לכופף אותו לפה ולשם, ראש עיר חרדי א"א לכופף כי אז החילונים יטענו שהוא פועל רק לטובת הציבור שלו. אז תחשבו טובטוב מי בסוף ייצא מורווח. ראש העיר החדש ינסה לדעתי לשמור על שקט יחסי בהתחלה, ולא לנער ולעורר את החילונים להתנגד לו. ובקיצור, לדעתי לחרדים היה יותר יעיל ראש עיר חילוני שירצה לשמור איתם על יחסים טובים ולא אחד משלהם שישמור על יחסי שכנות על החילונים. קינלי יקירתי, בכל פעם שאני בי-ם אני הולכת רגלית את כל השכונות החרדיות, וגם כשאני בחצאית וחולצת 3/4 אני עם שורש ועם חולצה שלא בדיוק צמודה אבל יותר מדי צמודה מבחינת החרדים ואותי עדיין לא סקלו שם. נוכרת לי התופעה שהעליה דיברת,אבל אלו הן קב' של חמומי מוח גרידא.

למעלה