חוצפה של קצין

חוצפה של קצין

שמעו מה היה לי היום במשמרת, הייתי באירוע תקיפה באיזה מקום, התחלנו לטפל באירוע, פתאום ניגש אלינו איזה קצין משטרה ואומר לנו, שיש איזה רכב שחוסם לו את החניה (באותו רחוב במרחק 2 בניינים), אמרנו לו שאנחנו באמצע אירוע ואנחנו לא יכולים לטפל ושיתקשר ל100 ויפתח אירוע וכשנסיים נבוא לטפל. הקצין התקשר ל100 ופתח אירוע, כשסיימנו לטפל באירוע הקודם, מרכז עלו מולינו ואמרו לנו על אותו אירוע של הקצין, לא ראינו שום חסימה וביקשנו ממרכז שתוריד לנו את המודיע, בקיצור, מרכז התקשרו אל הקצין הזה, והוא התחיל להתלהם ולדבר בחוצפה, הוא טען שהאירוע שלו יותר חשוב ושאנחנו סתם לא רצינו לטפל באירוע שלו. האם לדעתכם ישנה הצדקה למה שהקצין הזה עשה? אחרי הכל אנחנו פעלנו לפי הנהלים והיה אסור לנו לעזוב באמצע טיפול באירוע לטובת הקצין, עם כל הכבוד שהוא קצין, אבל בגלל שיש לו בעיה שיכולה להמתין אנחנו אמורים לחרוג מהנהלים? לדעתי לא!

תגובה

החסימה השתחררה מאליה! לא הוא שחרר אותה וגם לא הוא זה שאיתר את הבעלים! חוץ מזה, זה לא משנה, כי כשהתפננו וקבלנו את האירוע, אחרי 2 דקות קיבלנו ביטול כי אין צורך.

UTM

New member
אתם בסדר ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

קודם כל ארוע תקיפה קודם לארוע חסימת כניסה (אלא אם כן מדובר ברופא הממהר לטיפול חרום או משהו כזה). לדעתי פעלתם בדיוק על פי הנוהלים וגם על פי השכל הישר. אם לדעתכם תגובת הקצין היתה מוגזמת/מעליבה/מפונקת ואתם רוצים לתקן אותו: אם יש לכם את הפרטים של אותו קצין (שם מלא או מספר רכב משטרתי) אתם יכולים לאתר לאיזה תחנה/אגף הוא שייך ולשלוח מזכר למפקד הישיר שלו (או ליודית "שגרירת המתנדבים"). אפשר גם לברר אם הוא מוכר בתחנה, על פי הכתובת, אבל זה כבר עניין של מזל.

אין לנו בעיה

לדעת מי הוא... וזה לא היה מקרה חירום פשוט הפריעו לו להחנות את הרכב בחניה שלו! אנחנו רשמנו את כל פרטי האירוע הזה והשתלשלות העניינים בדו"ח הפעולה!

SoldieRonit

New member
סליחה ../images/Emo46.gif ??! "מרימה את היד לחומה "

דבר ראשון : עם כל הכבוד ויש כבוד - שימתין (!!) ב. שיתחיל להתנהג כיאה לקצין במשטרת ישראל ולא יפריע לכם במילוי תפקידכם - בטח לא אמרתי יעזור. ג.שוטר הוא שוטר 24 שעות ביממה גם על אזרחי וגם מתחת לבית שלו :לכן הוא היה צריך לטפל בזה בכלל בעצמו - וזאת כמובן אם לא יאתרו לו בעלים דרך המוקד. ד.להמתין כבר אמרתי ? רוב החסימות נפתרות תוך דקותיים בהתנשפות של הנהג/ת התנצלות מביושת ותירוץ "רק קפצתי להביא את הילד לחוג/להחזיר כוס סוכר לאמא/להוריד את סבתא אצל הרופא ". ה. האירוע שלו יותר חשוב ??! למה כי הוא קצין ??! אירוע תנועתי הוא בתחתית רשימת הטיפול - ומצדי שהמפכ"ל יהיה המודיע .פעם הבא שיתקשר באופן ישיר לתחנה שלו וידאג שהימ"מ יגיע . ו.זה יפה ככה להביא לי עצבים בשישי בערב ??! יש לך כזה כסת"ח שבאימאמא שלי אני אבוא להעיד לטובתכם. עכשיו מהעצבים יכולתי להמשיך כל הלילה - אבל האות הבאה אתם יודעים ...לא נעים
שבת שלום ושקטה שלא יתנשאו עליכם שבעלי הדרגות ירדו למטה שלא יפלו כי היה חשש לפלילי וזה סתם הרבה עבודה PEACE
RONIT
.

ל-SoldieRonut ../images/Emo9.gif

איזה מזל יש לי (ולנו) שרק כאן את עצבנית ובתור משגרת את תותחית??

SoldieRonit

New member
../images/Emo9.gif תודה תודה -גם בגל אני מתעצבנת

אם יש צורך - אבל רק על הסיור

חח כסת"חנית ../images/Emo3.gif

מתי רואים אותך בבסיסנו הקט? אני ממחר עד יום חמישי לא יהיה כמעט על המחשב אני בטיולים

SoldieRonit

New member
לא כסת"חנית (טוב כן,אבל רשמת את זה

במקום לא קשור
) פשוט אוהבת שאירועים מטופלים ולא מתוך צורך אנוכי שיהיו לי הכי פחות אירועים בעמדה אלא מתוך הבנה וסימפטיה אמיתית לצורך לתת שירות מהיר לאזרח ........ משכנע (!??)

יא בבוןןןןןןןןן ממצב?

אמרת מה שאמרת וככה זה צריך להיות.. מתי רואים אותך אצלנו בבסיס?

SoldieRonit

New member
מחר ,יש מצב .דבר איתי בבוקר ../images/Emo56.gif

תגיד גם לעופר
יאלה הלכתי ל
או לפחות ל

mor romano

New member
כמה רעש אתם עושים על משהו כזה קטן

בסדר אז הייתם באירוע תקיפה אז מה , מה הלחץ? ולגבי התשובה שלכם.. אם כל כך נפגעתם מצורת הדיבור של הקצין שכרגע הוא עומד מולכם כאזרח ולא כקצין, הייתם אומרים לו תמתין אדוני אנחנו כרגע באירוע , אני לא הייתי שולח אותו להתקשר ל-100 כי אם יש שוטרים במקום אין שום סיבה שהוא יתקשר ל-100 יש עליכם מכשיר קשר תתייעצו עם הקצין יחידה אולי היה שולח ניידת בו במקום? אולי היה אומר לכם שאם אתם כבר בסוף האירוע תקיפה והאירוע הוא חרטה כי אף אחד לא מעוניין להגיש תלונה וכו' אז הקצין יחידה היא אומר לכם להתפצל לשניה לרשום את המספר של בעל הרכב החוסם ודרך המוקד כבר יאתרו בעלים ויסגרו את האירוע ? וחוץ מזה אי אפשר להגיד "כולה חסימת חניה" אולי הקצין ממהר למרפאה להביא תרופות לילדים? אולי מישהו מחכה לו למשהו דחוף? אל תשפטו סתם.. ולגבי כל אלו שאמרו "תרשמו פרטים, מזכרים , תעבירו לתחנה שלו" חוץ מזה שבתחנה שלו יצחקו עליכם וקצת ידבדחו איתו לא יעשו לו כלום.. וגם אין סיבה שיעשו לו במקום להיות שפנים ולנסות לדפוק אותו במזכרים הייתם צריכים להגיד לו במקום "תגיד לי מה הלחץ שלך היינו באירוע לא היה לך סבלנות? אתה שוטר אתה יודע כמה לחץ יש בשעות האלו וכו' וכו'.. סך הכל אתם משרתים באותה מערכת אל תנסו לדפוק אחד את השני יש מספיק אזרחים דבילים שמנסים לדפוק אותנו כל יום על שטויות לא צריך אנשים משלנו שיעשו את זה

למעלה