חוצפה של חברת כ"א

ניקולי

New member
חוצפה של חברת כ"א

אתמול יהודה ואני ניגשנו לחברות כ"א ע"מ שאוכל להרשם ולחפש לי עבודה חברה אחת קיבלה אותי יפה ואף רשמתי את קורות החיים שלי + כולל כרטיס. הובטח לי שאם תהיה עבודה הם ישר יתקשרו אליי.. חברה אחרת, עיצבנה אותי מאוד יותר נכון הפקידה שלהם ממש תולעת.. זה היה כך : נכנסתי, הפקידה דיברה בטלפון, המתנתי בצד, הפקידה סיימה לדבר ועברה לשיחה אחרת, המתנתי, תוך כדי שיחה פנתה אליי : "מה אוכל לעזור לך?" אמרתי כמובן : "שלום, באתי להרשם אצלכם" הפקידה הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהירח ושאלה : "מה את מחפשת?" הסתכלתי עליה אף אני כאילו נפלה מאיזה כוכב ועניתי לה : "אני מחפשת עבודה בביטוח" והיא ענתה לי חד וחלק :"אין עבודה, וגם אין עבודה משרדית" נעלבתי מעצם התשובה והזלזול שלה ועניתי : "טוב לפחות תתני לי למלא פרטים שלי שיהיה אצלכם".. והיא עדין התעקשה "אין עבודה" אתם רוצים לאמר לי מה פשר הדבר הזה????? אולי היום אין לה עבודה בשבילי אבל מה יהיה מחר ומחרותיים או בעוד שבוע שאיזה סוכן ביטוח יפנה אליהם ויאמר להם "אני צריך פקידת ביטוח?" מה א היא תגיד לו?? "אין לנו פקידה???" היא העלתה לי את הסעיף אני אומרת לכם ממש התעצבנתי עליה.. מה שבטוח אני יותר בלי נדר לא ניגשת לחברה הזאת חברת ORS חמורים!!!!!!!!

angel151

New member
ואוווו איך החברה מעסיקה פקידה כזו

לדעתי תקחי את מקומה.. מה שבטוח בצורה זו היא מסלקת לקוחות ואתם העובדים נקראים לקוחות החברה ..כי חברות אשר מחפשות עובדים פונים אליהם ואם לא מוצאים עבורם אנשים מתאימים הם יעזבו את חברת כוח אדם ויפנו לאחר ולא אאאא חסר.. אני מתפלא על חברה בעלת שם כזה . או שהפקידה היתה בלי מצב רוח לאותו יום או. אפשרות שניה שהיא מחפשת שיפטרו אותה לכן התנהגה כך. אגב מדוע לא פנית לגורם יותר גבוה שם.. אני בטוחה שמנהל המקום לא מעוניין בכזה דבר. הינה את אמרת בעצמך שיותר את לא ניגשת לחברה הזאת!

מאו יין

New member
ניקולי

אוי איך שאני מבינה אותך.... הפקידה שתנהגה כך היא באמת פוסטה רצינית ולכזאת אני מאחלת שתאבד היא את מקום העבודה שלה ושתאלץ היא להתרוצץ מחברת כ"א אחת לשנייה ושתקבל את אותו היחס שהיא נתנה לאחרים!.....
אבל חמודה אל תתיאשי, גמני בפעם הראשונה בחיים שלי פניתי לחברות כ"א ושמעתי בפעם הראשונה בחיי- " אין לנו משרות בכלל!" זה אולי נשמע מוזר אבל כיוון שהמצב בשוק הוא כמו שהוא אז חברות שמחפשות עובדים פובים לכ"א ונותנים להם מישרה ספציפית איליה הם מחפשים מספר ספציפי של מועמדים וזהו זה מה שיש היום לשוק להציע.... אבל זה עדיין לא מתרץ את זה שהיא לא היתה מוכנה ל"הזיז ת´תחת" שלה ולרשום אותך על מנת שהשם שלך יהיה במאגר שלהם. ולכן איחלתי לה את מה שאיחלתי .....
ולך אהובה אני מאחלת שיהיו לך את החיים הכי יפים ומאושרים שיש!!!!

ניקולי

New member
חברות יקרות

אין לי בעיה עם מה שיש לחברה להציע אבל לפחות היתה רושמת את הפרטים שלי.. מה זאת אומרת "אין עבודה" בסדר הבנתי שאין אבל שוב אם מחר יגיע איזה סוכן או כל אחד אחר שצריך פקידה מה אז היא תגיד לו אין לי פקידה?? אני בכי שונאת שמזלזלים ביכולת של בן אדם אחר שונאת את זה.. מישהו יודע בכלל או למישהו יש מושג עד כמה אני טובה בעבודה?? חוצפה לשמה!! ואנג´ל לא לא פניתי לשום גורם אחר מעליה כי רק היא היתה שם לבד היתה עסוקה בלקבל טלפונים.. היא גם דיברה עם איזה לקוח בטלפון בצורה בוטה... אני אל מאחלת לה שיפטרו אותה כי אני לא יודעת מה מצבה..אני לא שופטת אף אחד אבל אני גם מצפה מאנשים אחרים שיתנהגו אליי כמו שאני מתנהגת עם אחרים. לא נורא אני ידועת שבסופו של דבר אמצא עבודה ומי יודע? הרי שכל עקיבה לטובה!! תודה על היח שלכן.. אתן מקסימות

למעלה