חוצפה שלא תיאמן

חוצפה שלא תיאמן

הפלסטינים מכרזים בראש חוצות שהם אינם מתכוונים לחפש נשק בלתי חוקי בבתים ולפיכך אינם מתכוונים לקיים את התחייבויותיהם במפת הדרכים ובאותו זמן עומדים איתנו על המקח בתביעה לשיחרור אסירים, דבר שאיננו מחויבים לו!!! אני כל פעם נדהם מחדש איך אנחנו מצליחים להביס את הפלסטינים במלחמות ולהינגף לפניהם במהלך המו"מ אני מקווה ששרון ומופז לא יכנעו ללחץ המחוצף הזה.

yeshgvul

New member
מעניין שהפכת את הודעתך מלפני כחודש

עם התפארות במפת הדרכים שעובדת לטובתנו. מה דעתך שלך? אבו מאזן ילך לעימות חזיתי עם החמאס כדי לקבל מדינת אפרטהייד עם חומת ההפרדה, ובלי פינוי אפילו של כל המאחזים ? אתה זה שחתם על איילון נוסייבה. באיזה כיוון הולך שרון? ממילא פרוק החמאס , גם אם יקרה, יהיה למעשה שילובם על כלי נשקם בכוחות הבטחון הפלסטינים. כפי שהאצ"ל והלח"י שולבו בצה"ל. מתי תיקח אחריות על מעשיך שלך?

לא הפכתי כלום

אחרי הניצחון של ישראל במלחמה הפלסטינים נכנעו והסכימו להפסקת אש מבלי לקבל כמעט שום תמורה. והאבסורד הגדול הוא שאחרי כל נצחון במלחמה צבאית הפלסטינים מצליחים להכניס את ישראל לפינה בדרישה ל"מחוות", וישראל מתפתלת ומצליחה להכניס עצמה למצבים בלתי אפשריים מבחינה מדינית. פתאום כל התחייבות פלסטינית הופכת להיות נזילה וישראל נלחצת לעשות "מחוות" שאינם חלק מהמחויבויות. ואני מקווה שהממשלה תתעשת מהר ותצא מהמלכודת הזו. אני מצפה שהפלסטינים ומהישראלים שיעשו את כל המחויבויות שלהם. הפלסטינים צריכים לפרוק כל הפלסטינים החמושים מנשקם (למעט הכוחות המורשים), ישראל צריכה להוריד את המאחזים שהוקמו אחרי ספטמבר 2000 ישראל כבר הורידה כמה מאחזים, הפלסטינים טרם החרימו רובה אחד!!! וישראל אינה צריכה להפסיק את הקמת גדר ההפרדה כי תנאי כזה לא נמצא בהסכם!!! וישראל גם אינה צריכה לשחרר אף אסיר כי גם תנאי כזה אינו במפת הדרכים הבעיהה שלך היא שאתה מתייחס לפלסטינים בפטרוניות ואינך מצפה אפילו שהפלסטינים יבצעו את חלקם, אלא מחפש הצדקות להפרת ההסכם. אני חושב שאם יש הסכם אז צריך לקיימו ככתבו וכלשונו ואסור בשום פנים ואופן להצדיק הפרת הסכם באי מילוי תנאים שאינם נמצאים בהסכם.

תראה לי איזה סעיף במפת הדרכים

מדבר על הפסקת פעילות מסכלת טרור מצד ישראל

yeshgvul

New member
אתה אטום או שאני סתם מעצבן אותך?

כל כך קשה לך לקרוא דוח של ארגון מכובד בישראל ולהסביר אם מה שמתואר שם הוא פעילות מסכלת טרור ? זה מה ששאלתי אותך. אני רוצה לשמוע ממך שכל מה שמתואר שם הוא כזה. אז נמשיך.

אתנ סתם מעורר בי גיחוך

גיחוך מעורב בעצב שאנישים כמוך קיימים אצלנו. האם אין לך את היכולת המינימלית להגיב לדיון מסוים עניינית מבלי להסיט אותו כל הזמן? מה הקשר בין מה שאמרתי לשאלה ההיפוטטית האם נפסקו או לא מעשים שכביכול מיוחסים לכמה חיילים בצה"ל. האם אני טענתי שבגלל הרצח בכביש 6 או בכפר יעב"ץ צריך להפסיק את יישום מפת הדרכים? אני דיברתי על מו"מ בין נציגויות רשמיות שבהן ישראל מתבקשת לעשות יותר ממה שהיא מחויבת במפת הדרכים והפלסטינים מצהירים שאינם מתכוונים לבצע את חלקם. ומה אתה עושה? המחשבה המעוותת שלך לא תודה לעולם שבישראל יש קמצוץ של צדק. מבחינתך יש צד רע - ישראל וצד טוב -פלסטינים ואין שום דבר אפור באמצע. לדעתי כדאי לך לנסות טיפול פסיכולוגי שאולי יצליח להבין את מקורה של השנאה העצמית הזו.

למעלה