חוצפה שאין כדוגמתה!!!

איילת1974

New member
חוצפה שאין כדוגמתה!!!

כידוע המוסד לב"ל בעיצומים. לפני כשבוע התקשרתי בנסיון להסדיר עמם דברים והם אמרו לי במפורש שהם בעיצומים. אתמול קיבלתי מכתב בדואר מהם עם הודעה שהגדילו לי את הקנס ועתה אני צריכה לשלם קרוב ל- 5000 ש"ח. הם לא מאפשרים לי לדבר איתם כדי להגיע להסדר ובגלל זה מעלים לי את הקנס. פשוט אין מילים.
 

דובי123

New member
ה"חוק" במוסדות ממשלתיים הוא שגם

אם את חלוקה על החשבון - תחילה עליך לשלם את החשבון וההתדינות עליו תעשה אח"כ דרך אגב לא רק במוסדות ממשלתיים - גם בבזק לדוגמא אם תנהלי מו"מ על חשבון מבלי לשלמו - הטלפון פשוט ינותק.... אבל אל דאגה באשר למקרה שהבאת בכל המוסדות הנ"ל קל לקבל ביטול קנסות למינן במקרה שלך פשוט אל תשלמי וצרי קשר בסיום השביתה או פשוט שלחי מכתב [עדיף לצרכי ראיות] נמקי הנימוקים וקבלי תשובה
 

יאצפן

New member
חוצפה../images/Emo117.gif

איילת אל תתפלאי, בגלל שאנו האזרחים מטומטמים, ועוד עם רשיון,מגיע לנו דבר כזה, אנו משלמים כל חיינו וכשצריך לקבל, את הפרוטות , הביטוח הלאומי מקשה עלינו הר כגיגית,לעומת זאת הביטוח הלאומי פזרן בכספים, לאנשים שלא מגיע להם, אבל בגלל תיכמונים, מקבלים מעל ומעבר.
 
כולם מושחתים שם אוכלי חינם גועל נפש

שלום לך, גם אני חייב הרבה כספים חובות ומה לא, פשוט אין עם מי לדבר עם כל המושחתי העם האלו, אלו רק יודעים לעלות ריביות קנסות קרן,ואפילו לא מוכנים לדבר איתך, כי אין עם מי לדבר בממשלה המושחתת הזאת, שר האוצר המושחת הזאת לא אכפת לו מכלום, בן עיזרי שר הרווחה שחי ע"ח החלשים יושן על רצפת הילטון נוסע בוולבו, ומה אכפת לו ממני או ממך או מהחלשים, עוד מושחת אחד שצוחק על כולם, שייתביישו להם כל אלו גם הביטוח לאומי, לוקחים חוב של 500 הופכים אותו ל3000 שקל, ממש בושה וחרפה שילכו לעזעזעל, הם וכל הבחירות האלו, הנה יש בחירות מהיכן מגיע המימון הזה אהה? הכל מכשפי משלם המיסים המסכן שמקצצים לו כח חודש מהמחייה שלו, שיורידו לעשירים למושחתים שיושבים בממשלת הצחוק הזאת אלו שמכניסים כספים לכיס, כל אלו מש"ס המושחתים, שדואגים לילדי הדתיים מחלקים להם כריכים כספים לעמותות ומה עם החלשים? הם לא בני אדם? בן עיזרי אתה שחקן גדול על במה קטנה יודע לעשות צחוק וכסף על הגב של החלשים, אתה פשוט אוכל חינם לא אכפת לך מכלום תתבייש לך ממש גועל נפש, אין לי מה להוסיף כי אין עם מי לדבר בממלשה הזאת, כל לשכות ההוצל"פ האלו אלו שמאיימים סתם ולא עושים כלום רק שולחים איומים מכתב של עו"ד חוב של 500 תפח ל3000 שקל, מה זה הפקרות? שילכו לעזעזעל כולם שר, שיקחו כספים מהשרים מכל המושחתים שאוכלים 5 ארוחות ביום ולא אכפת להם מאחרים, ממש גועל נפש!!!!! אריאל שרון ובניו משמינים על גג חוות הענק על גב העם הנאבק!!!! ממש אבסורד מה שעובר על שכבות המצוקה אבסורד!!!!!!!!!
 

daniels3

New member
אכן חוצפה

ואכן דיברת בשם כל מי שקיבל ביום שישי האחרון מכתב מביטוח לאומי ואני אחת מהן עם חוב אללה יסתור ואין כמובן עם מי לדבר, והתגובה שלי היתה בדיוק המילים שלך "חוצפה".....ודיייייי נמאס.....ומה עושים ? וביטוח לאומי הוא המועקה של כולם ואני מדברת על אותם אנשים שהם לא שכירים עצמאיים קטנים כמוני שכבר לא יכולים יותר. ואם לא נשלם......הם יבואו לעקל.....(מה שהם עושים בדרך כלל) למרות שהם בשביתה?
 
אל חשש, תלחם נגד המושחתים האלו נמאס

שלום לך אז ככה אל תפחד מהם, גם לי יש חוב אצלם חוב של 600 תפח ל 2000 שקל, מה יעשו מה יקחו היש מה לקחת? אני אלחם עד טיפת כוחי האחרונה, שילמדו כל המושחתים האלו לא לגזול את הפרנסה את הלחם של החלשים, שלא יקחו ריביות מופקעות קנסות פיגורים, היש פיקוח על זה? כל אלו בביטוח לאומי שייכים לאחים המושחתים בממשלה הזאת, כל אלו אוכלי חינם, יישנים על רצפת הילטון לא אכפת להם מכלום, שיקצצו להם לכל המושחתים האלו, אני בכל אופן אין לי איך לשלם להם, מה כבר יעשו לי יאסרו אותי? סבבה אני אקבל אוכל כלכלה לפחות ע"ח הממשלה המושחתת הזאת, גועל נפשש כל השרים האלו שר האוצר שמקצץ לחלשים את האוכל את המחייה שלהם, ומר בן עיזרי המושחת הגדול זה שחי אוכל חינם מסטלבט עלינו דואג לישיבות לעמותות של מושחתים, לילדי הדתים. ומה עם החלשים. אדון בן עיזרי אתה מ ו ש ח ת ב ג ד ו ל !!!!!
 

michaly43

New member
מחפשת פורום לגרושים שהילדים לא חיים

אני אם גרושה שעזבה את הארץ ובעיקבות זאת שניים מילדי חיים עם ה X קשה לי לבוא לביקור ולהסתובב איתם במרכז לשעתיים ואחר כך לעזוב. גם הנסיעות היומיומיות מצפון לדרום לא עוזרות. בני הקטן ממש מתגעגע וגם יש לו הרבה כעס שהגענו למצה הזה. אבל ממש אין לי פיתרון. השופטת החליטה שעלישה להשאר בארץ וזה מה שקרה. יש לכם עיצה?
 
למעלה