חוצפה!!! פשוט חוצפה !!

חוצפה!!! פשוט חוצפה !!

ראיתי (והורדתי) את הסרט ה´חדש´ של הרב אמנון יצחק מהאתר של ארגון שופר. מה אומר ומה אספר? ידעתי גם ידעתי על התופעה הנלוזה והנפשעת הקיימת מאחורי הקלעים של תוכניות טלביזיה שונות, במיוחד אלו המתיימרים ´הוגנים´. לא פלא שהרב נמנע עד היום להופיע באחד מערוצי התקשורת האלקטרונית, במיוחד בתוכניות העוברות עריכה קפדנית לפני שידורה. ובמה מדובר הפעם? הרב ´הוזמן´ להתארח בתוכנית פופוליטקה (ניסוח ההזמנה היה חנפני באורח חשוד ביותר "כבוד הרב נרו יאיר") ומה שקרה שם תראו בעצמכם... קדימה! אל תתעצלו. אלא אם כן נוח לכם עם השקר הגס והשפל! אורך הסרט בערך כאורך התוכנית כ-50 דקות. (אבל מאד מרתקות) http://www.shofar.net/site/newsPaperDetail.asp?code=139&subject=ספר%20הבישול%20של%20הערוץ%20הממלכתי או במקרה והלינק ´שבור´ ניתן להגיע מהעמוד הראשי. http://www.shofar.net/site/index.asp

אגב, מהיום אני מצרף גם את הסרט הזה

לסרט ´הציונות´. שניים בדיסק אחד

גוססי

New member
חה חה!

אמנון יצחק הופיע ב"טמבלויזיה" ואחר כך התלונן על "מגמתיות". אין זאת אלא שמשמים השיבו לו כגמולו. לאלוהים, כך מסתבר, יש חוש לאירוניה דקה.

היכן ראית שהוא הופיע?

אלא אם כן אתה מתכוון לדרך (עריכה) המסולפת בה הציגו את דבריו חתכו, הדביקו = והנה יש לנו אמירה מרושעת!! וזה מה שיש לך להגיד? לצחוק (בהסכמה) על דרך הצגתו? במקום שתגנה את העוול הסילוף והשקר הגס !! במחשבה שניה, מה כבר אפשר לצפות משכמותך אכולי שנאה עיוורת!!

גוססי

New member
לא ראיתי, לא שמעתי

ועם כל הכבוד, העובדה שאמנון יצחק מלא תלונות כרימון אינה אומרת שיש ממש בתלונותיו. יחד עם זאת אני משועשע במידה מסויימת מכך שמחב"ת ידוע כועס על סילוף דבריו והצגתם בצורה מגמתית. יש צדק אלוהי בכך שאדם נאלץ לבלוע את הצפרדעים שהוא תוחב לגרונם של אחרים, הלא כן?

לפעמים אתה מצליח לבלבל אותי בקשר

אליך. תגובתך האחרונה אינה מתאימה לך זה פשוט לא אתה! "העובדה שאמנון יצחק מלא תלונות כרימון אינה אומרת שיש ממש בתלונותיו" לא ראית במה מדובר וכך קבעת מבלי לבדוק את העובדות. "אני משועשע במידה מסויימת מכך שמחב"ת ידוע כועס על סילוף דבריו והצגתם בצורה מגמתית" אמממ.. נא הסבר ביתר פירוט. אם הוא היה שקרן ומסלף עובדות ואמת איך זה שהוא עדיין פעיל? ויותר מכך, פופולארי מיום ליום ואי אפשר לעצור אותו. (תרתי משמע) בעיני אנשים כמוך האמיתות שהוא מציג כנראה כל כך מפחידים (מהאמת) עד שבעינך זה כמו לבלוע צפרדעים. (אני מבין אותך, זה קשה להודות) בקיצור, הצטרפת לקשקשנים הקובעים עובדות מבלי לבדוק אותן. ברכות על הצטרפותך למועדון העיוורים.

ברכות על הצטרפותך לאספסוף הגועה

אפילו דתיים מתייחסים לאמנון יצחק כסטנדפיסט, ולא כ"דובר אמת אבסולוטית"...

גוססי

New member
מה לא הבנת?

לא קבעתי כל עמדה בשאלה אם הטמבלויזיה סילפה את דברי הרה"ג נ"י אמנון יצחק. יתכן שהיא עשתה זאת, יתכן שלא. כל מה שאמרתי הוא שאמנון יצחק - כמחב"ת מקצועי וכמי שאין לו כל ענין בעובדות - הוא האחרון שיכול להתלונן אודות סילופים, שקרים או הצגה מגמתית של דברים. מאחר והעיסוק בהחזרה בתשובה כרוך בשימוש נרחב בסילופים, שקרים ומגמתיות, יש מידה של אירוניה בכך שדוקא הוא - מהמפורסמים שבמחב"תינו - חש עצמו נפגע מהשימוש בשיטותיו נגדו. ובאשר לשאלה "איך זה שהוא עדיין פעיל", אתה יכול לשאול את אותה השאלה גם על הקוסם דיויד קופרפילד. האיש מרמה את כל העולם ומופעיו זוכים לפופולריות עצומה... איך זה?

begone

New member
אמנון יצחק והתשקורת

אמנון יצחק - אינסוף סתירות: א) מטיף נגד התקשורת החילונית, אבל רץ להתארח בה כשמזמינים אותו ב) תוקף את המוסר החילוני, אבל האתר שלו מלא בהסתה ובשקרים ג) בנה קריירה שלמה מהשמצה של המדינה, אבל חי בה ונהנה ממנה ד) משמיץ את האינטרנט, אבל בונה בעצמו אתר גדוש בתכנים מבחילים ה) מדבר על השכלה ותבונה, אבל הוא בעצמו לא מחזיק אפילו תואר אקדמי ו) מותח ביקורת על בגץ, אבל אין לו שום השכלה משפטית ז) מדבר על תופעת הסמים בחברה החילונית, אבל לא מתייחס לעובדה שיש גם סמים בחברה החרדית ח) בסופו של דבר מדובר באדם שאיבד את הצפון ומצא מקלט בממסד החרדי הקשוח. הוא לא היה גאון גדול כשהיה חילוני, והוא רחוק מאוד מלהיות אפילו גאון קטן, עכשיו כשהוא חרדי.

למעלה