חוצפה מדרגה ראשונה

יאצפן

New member
חוצפה מדרגה ראשונה

קראתיכעת בעיתון של שבת, כי נכה שניתקע עם הרכב שלו, וניסה להחלץ, נפל אתמול בגשם וקפא למוות, מבלי שהמשפחה יכלה לעזור לו, והוא בן 51 שנה, המרגיז שהמשפחה פנתה לחברת איתורן, שגם אני נימנה על לקוחותה, אבל ביום ראשון אני מעיף אותם לאלף עזאזל,, מפני שהם סרבו לתת את המיקום למישפחה, למרות שנאמר להם כי הנהג נכה, אני מקווה שתעבירו הסיפור הקשה הזה לכל חבריכם, למען ידעו איזה שירות נותנת החברה הזו, בושה וכלימה, ואני מאוד ניסער מזה. שבת שלום, ולצערי לאותו נכה כבר לא תהיה שבת.

פרסאוס

New member
חוק זה חוק

ואם אתה תתנתק, תאמין לי שמאות אנשים שחרדים לפרטיותם יתחברו אחרי שיגלו שהחברה ככ קשוחה בעניין.

אורמור

New member
הכעס שלך ברור

כי אנחנו גדולים ב"חוכמת הבדיעבד" אנחנו יודעים שהוא נפטר כי לא הגיעו אליו.... אבל תאר לך שהיה בורח עם מאהבת ואיתורן הייתה עוזרת לאשתו לעלות עליו, לאיזו תביעה היא הייתה צפויה? (חב' איתורן) אבל אולי אפשר בכל זאת להסיק מסקנה אופרטיבית וליצור טופס בו חותם המנוי על הרשאה לחיפושו בכל עת ואז ההצלה תגיע ולא התביעות... כואב, באמת כואב הלב לדמיין אדם נכה שוכב בבוץ ופשוט מת מקור... מצמרר, זוועתי ובכל זאת כמאמרו של פרסאוס-חוק זה חוק. שבת שלום יצפאן וחיבוק ללב הטוב שלך. אור

אני יודע

לצורך הדוגמא על עשרת בוגדים ובוגדות בבנ יזוגן במסגרת שני עיסוקי העיקריים. לעיתים בן הזוג שואל על כך ואני מחריש כמובן. תיאורטית ומעשית, אני יכול הרי למנוע בחשיפת האמת ובהפרת הדיסקרטיות של הלקוח, הדבקה במחלת האיידס או כל מחלה אחרת. ואם תהיה הדבקה כזו תהא זו רשלנות שלי ? אני מבין את ניסערותך אבל אתה טועה. איתורן מתחייבת ללקוחותיה שירותים אחרים ממה שאתה כנראה מצפה להם והלקוח יודע בדיוק למה מתחייבת החברה. טרגדיות שיכולות היו להמנע מתרחשות חדשות לבקרים. אתה ממהר לחרוץ דינים, אך התסכול והזעזוע ברורים. זהו מקרה מזעזע ונורא.

אטיוד5

Active member
החוצפה היא שלך!

תתביש לך - ללכלך על חברה שפעלה לפי המנדט שניתן לה ולפי החוק והכללים. החברה נתנה שירות מצוין ומעולה. זה שקרה אסון - זאת בעיה של הנכה ושל משפחתו. אם היה חפץ בכך היה יכול לבקש מהחברה מראש למסור את פרטי מיקום הרכב שלו למשפחתו. אולי היו לו סיבות טובות לא לעשות כך. חשבת על זה?

למעלה