חוצפה לשמה...

gami088

New member
חוצפה לשמה...

אני ככ מתוסכלת, אני והאם המיועדת שלי מטופלות בסורוקה, ההתנהלות שלהם כ״כ מכעיסה ומתסכלת, מצד אחד הם מדברים יפה והכל, אבל מהצד השני המעשי הם חסרי עניין ואכפתיות, עשינו שאיבה לפני כחודש וקצת, באותו היום האם המיועדת התחילה להרגיש לא טוב, ונכנסה לאשפוז למשך כשלושה ימים, מסתבר שנכנסה בועת אויר בתהליך הכנסת האפידוראל, זה גרר כאבי ראש מטורפים, כאב הלב לראות אותה סובלת כ״כ.. שלושה ימים אחרי השאיבה כשהאם המיועדת עוד הייתה מאושפזת, זה אמור היה להיות יום כ״כ מרגש ומשמח, אבל לא ככה יצא, עשינו החזרה כשהאם המיועדת סובלת מכאבי ראש וחצי ממוטטת... מכעיס פשוט מכעיס וכואב...
עכשיו מסתבר שיש צ׳יסטה, מה שמצחיק זה שראו אותה עוד לפני השאיבה, הבעיה היא שכשראו את הציסטה, היא עוד הייתה צ׳יסטונת בגודל שאיפשר טיפול תרופתי ולא כואב, אבל אף אחד לא באמת התעניין והראה אכפתיות, אז כיום ההסתברות היא שיהיה צורך בניתוח על מנת להסיר את הצ׳יסטה.... הבעיה היא שהיא חתומה על מסמך שכל בעיה הנגררת מהטיפולים היא באחריותה בלבד, אז לפרק אותם בתביעה לא כ״כ אפשרי, נשאר רק לכאוב ולכעוס בשקט...
פשוט חוצפה... ולחשוב ששם אנחנו עושים טיפול שאמור להוביל לאושר, הזוי....
לא הוגן

באמת מתסכל

אולי זה הזמן לשקול לעבור לרפואה הפרטית.
אין לי ניסיון אישי בסורוקה (תודה לאל) אבל יודעת שבת דודתי
שעברה שם טיפולי פוריות, שהם פשוט גרועים! גם היא עברה לטיפול פרטי...

מה שהכי קפץ לי בהודעה שלך - שאיבה עם אפידורל??!

על מה ולמה?? זו פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה...
אני עברתי שאיבה בהרדמה מלאה וקצרה וכך כל מי שאני מכירה שעברה טיפולי ivf.
ממליצה בחום להתייעץ עם מישהו אחר ומהר.

gami088

New member
שיעבור טוב

לצערי אין לנו ממש זכות להתערב ״בשיקולים הרפואיים״ של הבית חולים, כך גם נגזר על ההורים המיועדים להסתפק בהחזרה של עובר בודד במקום החזרה של 2 ... כדי שלא יצא תאומים עם פיגור ודברים כאלה שה׳ ישמור כמה שהם הפחידו...
אנחנו בהליך שני, לאחריו נעשה את החשבון של לעזוב או להשאר...
את האפידורל נתנו לה רק אלוהים יודע למה... מסכנונת, פשוט עברה דמוי לידה...אבל רק עם כל הכאב הכרוך...

אפידורל בישביל שאיבה??!!

מה זה השטויות האלו?? בחיים לא שמעתי על זה. לא נותנים לכם להתערב בתהליך? רק עובר אחד? אווווף.
גאמי ותותית היקרות, אני רואה כאן כל הזמן הודעות שלכן על כמה אתן מתוסכלות מהטיפול שם, כמה הוא לא טוב וגם לא היחס. אני באמת לא מבינה למה המשכתן שם לטיפול השני ולא עברתם בית חולים כבר מזמן או לרפואה פרטית. עדיף כבר לנסוע עד לברזילאי. נכון, זה פחות נוח ואולי יעלה יותר אבל עדיף על הנזק הפוטנציאלי שיכול להיות מההתנהלות הקלוקלת שלהם. קחו בחשבון שזו רק ההתחלה וחובה לעבור את הטיפול במקום שמרגישים נוח ובעיקר בטוח, וכרגע לא נראה שאף אחת מיכן מרגישה ככה.
שיהייה לכן בהצלחה, אתן ממש חמודות, חבל שאתן סובלות יחס כזה.

gali5791

New member
תשמעי למנוסות ותעברו לפרטי

גם אם זה יקר זה שווה בשביל האושר של האמא המיועדת וגם בשביל הבריאות שלה . רופאים כמו שאת מספרת שיש שם יכולים לעשות יותר נזק מלהועיל. יש רופאבתל אביב מקסים שאין לתאר ובטח שגם באזוריכם . תשקלו את זה.

למעלה