חוצפה ישראלית !!!!!!!!

חוצפה ישראלית !!!!!!!!

קיבלתי הביתה חבילה ממשרד עו"ד אמנון בן דרור , בתוך החבילה ספר "ספק גורלי " מחבר הספר עו"ד אמנון בן דרור . בתוכן המכתב שמצורף לספר : מחיר הספר סמילי 69ש"ח וההכנסות מהספר נועדו לתרומה לצחי גזית . ואם אינך מעונין אנא דאג להחזיר את הספר חזרה . מה אתם חושבים על זה?? בעיני זאת חוצפה והטרדה , אני בוחר לאן לתרום מתי לתרום וכמה לתרום , למה לשלוח אלי הביתה ספר שלא ביקשתי , למה להטריד אותי לשלוח אליכם את הספר חזרה ???????

צלפלפית

New member
כמוך...

גם אלי הגיע הספר. בתחושה לא נעימה של "אנוסה לתרום", הנחתי אותו על שולחן העבודה ולא נגעתי בו ובמכתב המצורף אליו. אני עדיין מתלבטת איך לנהוג. משאירה את ההחלטה לתקופה רגועה יותר... כמנהגנו בקודש... אחרי "החגים". ובמקרה הזה, לא ממש מפריע לי שיחכו עד שישקטו רוחות המלחמה. צלפלפית

טאKילה

New member
מוזר מאוד...

שהם יבואו לאסוף את המשלוחה הלא רצויה. זו דעתי, לא חובה לנסות. יורם שלך ברוך הבא לקסם

גם אני חושבת שזו חוצפה

אני לא מתה על אמנון בן דרור בלי לפגוע ב כבודו כעו"ד מצליח למרות שלרוב מייחל להצלחה להפריד בין זוגות ולצאת הכי טוב שאפשר, בעיקר בשבילו שהוא די מסחרי ויודע למכור את עצמו טוב זה לא סוד תוכניות בידור בטלויזה כתיבה בעיתוני נשים ובאשר לספר ,מחיר סימלי? ודווקא 69 וזה שעור ראשון כיתה א' של שיעור בשיווק... וגם דווקא עכשיו שאנחנו רגישים כל כך לגורלנו אנו ובחירת הספר"ספק גורל" ומי זה צחי גזית בכלל סליחה על הבורות אני אם אתה שואל אותי להחזיר? לא לא הייתי טורחת להחזיר את הספר וגם לא הייתי נותנת את אותה ה"תרומה" הכספית הייתי משאירה את הספר כפי שהוא בעטיפה ממתינה תקופה שיבואו לקחתו חזרה ואחרי איזה זמן הייתי תורמת אותו לספריה "חינם אין כסף, בטוח יש להם 1000 כאלו ליאור

למעלה