תעוזה נשית ..זנותיות במיטבה... מתירנות ללא גבולות.. שאלי אישה אמרקיאית אנגליה וצרפתייה גם להן זה קרה ... והן ממש לא ישראליות .. פשוט יש נשים שעברו את כל הגבולות ושברו כל המחסומים ותבלבלו בפרשנות שלהן לגבי...למתירנות..בושה..שיוויון
היא כנראה רצתה לראות איך תגיב חברה שלו.. אם תעשה סצינות..סימן שהיחסים מעורערים. אם יראה לה את הפתק..וידברו בכיף..יש מצב לשלישיה. בכל מצב זו ששלחה את הפתק מרוויחה. אם החברה תחבק את בן זוגה ותלחש לו מילות אהבה..יש מצב לחתונה
אישית די מחזיק ממנה למען האמת. מה זה היה ברור שאתם זוג? שום דבר לא ברור, רשום לכם על המצח - זוג? אז הייתם מחובקים, אז מה? את יודעת כמה זוגות מחובקים שהם בכלל לא " זוג "? אישה כלבבי, זו ששלחה את הפתק, כל הכבוד לה על התעוזה וכן ירבו כמוה
לא הרבה נשים מעיזות להתחיל עם גברים... במקום להתעצבן אפשר פשוט לחשוב שאולי היא לא היתה בטוחה שאתם זוג? חשבת על זה? בקיצור- כל הכבוד לה, אני לא רואה בזה חוצפה.
יכול להיות שהוא התבונן בה , היא פירשה את זה כמו שהיא פירשה והחליטה ליזום.... אני לא חושב שזו חוצפה, לא מאמין שמלצרית שעובדת שם ומשרתת עשרות לקוחות מידי יום תעשה את זה ללא סיבה ממשית. יכול להיות שלא שמת לב. אגב, אני לא מתכוון שהוא בכוונה הסתכל עליה, אבל את יודעת, יש לנו עיניים ואנחנו משתמשים בהם... כל טוב.