תחזיקי בתיק מאגר של פתקים לשעת חירום. אם זה יקרה לך עוד פעם.... קומי... לשירותים. תני את ה"חבילה" למלצרית... תגידי לשחרר לך פתק כל....10 דקות... ושתצביע על כל זכר שבאיזור
אם הוא אוהב אותך ורוצה להיות איתך כל זה לא ממש משנה לו. אם ירצה לבגוד בך יעשה את זה כשהוא לבד ולא לידך בפאב. וזו שהתחילה איתו "ניסתה" אז מה ? כשאני יוצא עם החברה והיא נראית טוב וגם יש בהחלט על מה להסתכל, אז אני רואה את המבטים ויותר מפעם אחת חזרתי אחרי שהלכתי להביא משקאות או קפיצה קטנה לשירותים וכבר יותר מגברבר אחד או שניים קרקרו סביבה... אז נכון שזה יכול לגרום לי לקנא או להתרגז על כל אלו שמנסים ואפילו שראו דקה לפני זה שאנחנו יחד, מתנשקים ומתחבקים...אז מה? ניסו את מזלם... חחח... זה רק מחזק לי את האגו. בשורה התחתונה זה מאוד מחמיא לי שמתחילים עם הבחורה שאני איתה. יודע שהיא אוהבת אותי ויותר מכך יודע שמי שבאמת רוצה לבגוד לא יעשה את זה בגלל שנתנתו לו או לה פתק בפאב... קחי את זה בכייף.
היה בוגד ללא ספק ,אי אפשר להחזיק גבר בכוח , אבל היא זה מה שמצחיק אותי בכל העניין , אני רואה זאת כחוצפה בלשון המעטה . אולי בגלל שאני לא טיפוס כזה אולי קצת " מרובעת" ? אבל עם כל זאת אני שמחה במי שאני !!!!!!