חוצפה אמריקאית!

Bankimoon

New member
חוצפה אמריקאית!

היי שלום חברים,לפני שבוע רכבתי מוצר יחודי ממוכר אמריקאי עם 1200 פידבקים במשך שבוע המוכר לא שלח את המוצר ולא ענה לשאולתי מתי ישלח את המוצר - שילמתי לו באותו רגע שזכיתי במרכז - משום מה אני נכנס היום לאייבי מחפש באותה קטגוריה ובאופן מפתיע ולא צפוי אני רואה את אותו מוצר שקניתי נמכר שוב במכירה פומבית.. המוכר עדיין לא החזיר לי תגובה בקשר לשאלה מתי ישלח.. אשמח לדעת מה עושים במקרה כזה,תודה

ozitex

New member
שתי נקודות

1. יכול להיות שיש לו יותר ממוצר אחד מאותו סוג. 2.לא תקין שהמוכר אינו עונה. בהחלט סיבה טובה להתלונן עליו. שלח אליו מסר כי במידה ולא יענה אתה תפתח דיספיוט על אי הגעת מוצר. אתה עושה זאת דרך ה- Resolution center. במידה וגם לדיספיוט הזה הוא לא יענה, פשוט דחוף לו שלילי ותראה איך הוא יענה מהר מאוד.

Bankimoon

New member
הזמנתי בעיקרון עור של שועל

וזה אמור להיות משהו יחודי ולא משתנה כל כך [ אלא אם הוא העלה תמונה להמחשבה בלבד- ולא ציין זאת] מדובר באותו שועל לבנבן - אותו תמונה במידה והמוכר לא יענה בקרוב אשלח לי פידבק שלילי ואפתח לו דיספיוט

ozitex

New member
תקשורת

עקב אכילס של לא מעט מוכרים שלא מתקשרים, גם במקרה של בעיה וסופגים על זה שליליים.

panayotiss

New member
תעשיית הפרוות היא תעשיה של רשע טהור

יש לא מעט סרטים בעניין, כשאני ראיתי סרטון עד לנקודה שלא הסכמתי יותר לראות נשבעתי בי לא לקנות פרווה של חיה לעולם וכך גם אחנך את ילדיי, יש יופי של חיקויים שנראים כמו המקור וכך אני יכול להיות רגוע שלא הרגו אף חיה כדי לקחת את פרוותה לתועלתי. אני יודע שהויכוח הזה יכול להפליג לכיוונים של ...אז למה אתה לא צמחוני ואוכל פרות/תרנגולות/כבשים. לעניות דעתי זה שונה. אבל אני לא רוצה ללכת לשם. אני מפציר בך להפסיק לצרוך את מוצר האכזריות הזה. מצורף סרטון קשה, אבל מזעזע בצורה יעילה.

GeJuFan

New member
אני מקווה שאותו כלל

תקף גם לנעליים שאתה וילדייך נועליים. נעליים, כידוע לך, עשויים מעור של פרה (לרוב אבל יש מקרים יוצאי דופן). באתר של PETA אם אני זוכרת נכון יש רשימה של חברות לבוש ונעליים שאינן משתמשות בעור ופרווה במוצרים שלהם.

רדבול78

New member
עור של שועל??? אתה רציני?

הידעת שכדי לשמר על איכות העור, פושטים את עורו של השועל כאשר הוא עדיין בחיים? כנראה שלא ידעת את זה- וכל מילה מיותרת !!!!!!!!!!!!!

GeJuFan

New member
בשביל מה עור בכלל?

ואת זה אומרת זו שיש לה אובססיה קשה לנעליים (מגפיים בעיקר) ולאופנת עילית, וסובלת קשות מכך שהמצפון שלה אוסר עליה לקנות מוצרים מעור ופרווה. אופנה מול זכויות בע"ח. האחרון מנצח, אין מה לעשות אהבת החי חשובה יותר

ozitex

New member
יש אנשים שרצוי לפשוט את עורם שלהם ../images/Emo13.gif

בבא1

New member
לא לעניין מה שקורה פה

הבנאדם עושה משהו לא חוקי? לא עניינכם אם הוא קונה פרוות שועל עור פרה או מקורי תרנגולות.

ozitex

New member
ומישהו אמר משהו לא חוקי?

בסך הכל העירו בנושא שהוא די בכותרות נכון להיום. אף אחד לא אמר לו לא לקנות. הוא ממילא כבר קנה..
קצת פרפורציות.

בבא1

New member
אני חושב

אני חושב שההודעה של רדבול78 היא קצת יותר מהערה.

Bankimoon

New member
שלום לכם חברים

לפני הכל דיברתי עם המוכר ובמקרה היום הגיעה החבילה לתיבת הדואר והשועל כמו בתמונה התקבל.. בכל מקרה המוצרים שאותו מוכר,מוכר.הם מוצרים שלפי דעתי נמצאו בטבע ולא חיות שנהרגו בכוח או בסבל בישביל הפרווה שלהם או חלקי גוף. אחת הסיבות שהגעתי למסקנה זאת זה מפני שהמוכר מוכר מוצרים לא שלמים ,זה ישמע ביזארי אבל בחנות שלו יש אך ורק חלקי חיות [ למשל כפות רגליים של תנין וכו'] מדובר רק בחיות ביבששת אמריקה,עוד סיבה שהגעתי למסקנה הזאת זה שהוא בחלק מהחנות שלו הבנאדם מוכר חלקי קרניים של אייל או שיניים של חיית טרף כלשהי וכו' אני בעיקרון קניתי פרווה של חצי שועל [[ ראש חצי גוף וגפיים קידמיות]] הפרווה משומרת באופן די איכותי ונראה שהבנאדם השקיע כדי להגיע למוצר המוגמר. ככה או ככה גמאני אוהב חיות ומחזיק הרבה בעלי חיים בבית.ומתעניין בכל דבר שקשור לטבע .לפי דעתי אין שום בעיה עם קניית פרווה\פוחלץ שלא לצורך אופנה.

אז ככה

נתחיל מכמה עובדות למיניהן: 1. אין דבר כזה חיות שנמצאו בטבע וכו', זה טריק של מוכרים למכור גופות של בעלי חיים לחפצים בכך, עם אופצייה להשקיט להם את המצפון. (תוכל לצפות בהרבה מן הנושא בסרט החדש SKIN TRADE (http://skintradethemovie.com מתעדים שם למשל מאות אנשי מכירות שיגידו הכול על מנת למכור ללקוחות את מעילי הפרוות למיניהן. 2. האם היית קונה גופה של בן אדם? כנראה שלא. 3. שום שיעבוד ,ניצול ורצח של בעלי חיים לא אמור להתקבל על הדעת. פקח את עינייך וראה את המציאות של בעלי חיים בעולמנו. כיצד בעלי חיים משועבדים ונרצחים באופן שיטתי, בזמן שאתה יכול להסתובב חופשי ולהגן על עצמך. מוזר לי איך אינך מרגיש צבוע, לפי דברייך בפסקה האחרונה. אתה אוהב חיות, וקונה גופות שלהם? אני מניח גם שאתה אוכל בעלי חיים, ביצים וחלב. מידע תוכל למצוא כאן www.free.org.il

Bankimoon

New member
...

ראשית לחלב אני רגיש,שנית אין שום בעיה באכילת בשר ושתית חלב וכו' אני לא רואה שום הבדל בין ניצול של פרה למטרת חלב לניצול של רקון למטרת פרווה להפך הרקון סובל פעם אחת וזהו ,הפרה או התרנגול יסבול סבל ארוך וממושך.. לכן אני שואל : יש להפסיק לאכול בשר,לשתות חלב,ולקנות ביצים ? לא משנה מה תעשה,בכל פעולה שהאדם יעשה הוא ינצל את האחר ואת השונה ממנו זה חוק הטבע[ברירה הטבעית] החזק שולט..זה שמותאם לסביב ישלוט וישרוד לכן אחנו בני האדם משתמשים בבעלי החיים כקלף לניצול בחיים שלו בין אם זה חיות מחמד ובין אם זה חייה מפוחלצת או פרה שחייה בתוך החרא של עצמה..או תרנגול שחי בסוללה של 20 ס"מ...

....

בהתחלת אתה שולל זכויות לחלשים ממך, לחסרי ישע, ואז אתה רושם שאין הבדל בין ניצול של פרה למטרת חלב, לבין בעל"ח אחרים למטרת פרוותם. וזוהי האמת. שלא משנה איזה בעל חיים או למטרת מה - כל שיעבוד,ניצול ורצח של בעלי חיים הוא פסול, ובעלי החיים ובני אדם סובלים באותה המידה; ולכן השוואות בין סבל אחד למשנהו בין בעל"ח הוא פסול ולא רלוונטי מלכתכילה. אין כאן החזק שורד, אתה לא בטבע, אתה לא טורף, אתה אוכל כל, ואם אתה מחשיב את עצמך בטבע - אז גם מותר לך לאנוס ולגנוב מחלשים ממך לפי דברייך... זה שחלק מבני האדם פועלים כך, זה בגלל שהם זבל של בן אדם, שלא אכפת להם מאחרים/ות, מחלשים, וכי יש להם אינטרס להמשיך ולפגוע, כי טעים להם וכו'. כי אתה למעלה, ובעלי חיים למטה; בדיוק כפי שהיהודים פעם היו למטה והגרמנים למטה. אם תציב את עצמך במקום בעלי חיים,בכלוב,משועבד, היית מת,מת שמישהו יבוא ויעזור לך.

בעולם מתוקן הייתי אומר שזה יותר מלא-חוקי

לשעבד ולרצוח חלשים ממך. כאשר היום הדבר מתבצע כלפי בני אדם, ישנה תדהמה גדולה ומדובר על עונש כליאה לשנים רבות ; במדינות מסוימות עונש מוות. אבל כאשר זה מגיע לבעלי חיים - הם רק בעלי חיים. (ובזמן שהם שומעים על כך בחדשות - הם אוכלים גוויות של בעלי חיים) הלגיטימציה של פגיעה ורצח בעלי חיים, ראיית בעלי חיים כרכוש או כמוצר מושרשת בנו מהיותנו ילדים, בתקשורת ובחברה מדי יותר; ועלינו לפקוח את העיניים טוב טוב, ולפעול, למענם.

למעלה