חוצפה😡

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ערד: חיילת הורדה מאוטובוס - ראש העיר זועם
ראש עיריית ערד, יאיר מעיין, פרסם היום (ראשון) סרטון ובו טענה כי חיילת הורדה מקו 80 של חברת מטרופולין,

אם יתברר שזה נכון, והיה בידי, הייתי עולה יום יום בקו המדובר ,כדי שבחורי נישיביה יילכו ברגל

לכאורה בעקבות טענת נוסעים כי מדובר בהסעה פרטית עבור בני ישיבות ותלמידי תלמוד תורה.

לזכרוני כשההסעה פרטית, יש שילוט פרטי,

Harrington

Well-known member
מנהל
ערד: חיילת הורדה מאוטובוס - ראש העיר זועם
ראש עיריית ערד, יאיר מעיין, פרסם היום (ראשון) סרטון ובו טענה כי חיילת הורדה מקו 80 של חברת מטרופולין,

אם יתברר שזה נכון, והיה בידי, הייתי עולה יום יום בקו המדובר ,כדי שבחורי נישיביה יילכו ברגל

לכאורה בעקבות טענת נוסעים כי מדובר בהסעה פרטית עבור בני ישיבות ותלמידי תלמוד תורה.

לזכרוני כשההסעה פרטית, יש שילוט פרטי,
תגובת חברת מטרופולין כפי שפורסמה הערב:

מחברת מטרופולין נמסר:
"משיחה עם החיילת מסרה כי המתינה בתחנת "מואב/גלעד" לקו 80 כדי לנסוע לתחנה המרכזית.
הקו בשעה המדוברת אינו עובר בתחנה המרכזית בעיר.
משכך, כששאלה את הנהג האם קו זה מגיע לתחנה המרכזית נמסר לה שלא. הטענה לפיה סורבה לעלות לאוטובוס מכל סיבה אחרת משוללת כל יסוד.
כל שנותר הוא להצר על הפרסום שיש בו פגיעה בציבור נהגי התחבורה הציבורית הסופגים מידי יום האשמות חסרות ביסוס ומבלי שניתנה לחברה אפשרות לבדוק את הדברים לעומקם".

כאן גם יש סרטון של האירוע שלא ממש מציג "חיילת שהורדה" ושאר מרעין בישין:
קרב גרסאות: האם חיילת הורדה מאוטובוס בערד? - וואלה שבע דרום

ריקי זו אני

Well-known member
כמי שמגיע יותר מפעם לפעם ל'עיר התורה והחסידות ביהודה - ביתר עילית' ומסתובבת בעיר כאוות נפשי...
רואה את התחבורה הציבורית במקום, כולל התחבורה הציבורית הבין עירונית.
כיום, כשתם עידן התשלום אצל הנהג וקבלת כרטיס נייר, ובמצב שבכל אוטובוס לפחות שני פתחים (דלתות) לכניסה ויציאה, הרי שבדלת קדמית עולים הגברים, ולא מאינוס אלה מתוך כך שנשים מתכנסות בחלק האחורי באוטובוס והגברים בקדמי... ובאין עוד תשלום לנהג מה לאשה לעשות את הדרך...? עולה בדרת האחורית.
מכאן אני למדה שבאוטובוס אחד דוהים זכרים ונקבות יחד ובהפרדה.
אוטובוס פרטי? עניין אחר. אז החיילת החמודה (כל החיילות חמודות באופן גורף) או שלא ראתה את השילוט 'פרטי' או שלא רצתה לראות...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כמי שמגיע יותר מפעם לפעם ל'עיר התורה והחסידות ביהודה - ביתר עילית' ומסתובבת בעיר כאוות נפשי...
כיום, כשתם עידן התשלום אצל הנהג וקבלת כרטיס נייר, ובמצב שבכל אוטובוס לפחות שני פתחים (דלתות) לכניסה ויציאה, הרי שבדלת קדמית עולים הגברים, ולא מאינוס אלה מתוך כך שנשים מתכנסות בחלק האחורי באוטובוס והגברים בקדמי... ובאין עוד תשלום לנהג מה לאשה לעשות את הדרך...? עולה בדרת האחורית.
אוטובוס פרטי? עניין אחר. אז החיילת החמודה (כל החיילות חמודות באופן גורף) או שלא ראתה את השילוט 'פרטי' או שלא רצתה לראות...
היה קו 80.
ולא שילוט פרטי!!

משתפרת1

Well-known member
זה לא היה אוטובוס פרטי, זה היה קו 80. הוא אכן מגיע למחוז חפצם של האברכים הללו ולכן הם עולים עליו ממקום מגוריהם, אך איננו הסעה פרטית.
החיילת עלתה לאוטובוס שעצר באחת מהתחנות של הקו, והחצופים שיקרו לה שמדובר באוטובוס פרטי.

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זה לא היה אוטובוס פרטי, זה היה קו 80. הוא אכן מגיע למחוז חפצם של האברכים הללו ולכן הם עולים עליו ממקום מגוריהים, אך איננו הסעה פרטית.
החיילת עלתה לאוטובוס שעצר באחת מהתחנות של הקו, והחצופים שיקרו לה שמדובר באוטובוס פרטי.
אכן כך.

ריקי זו אני

Well-known member
זה לא היה אוטובוס פרטי, זה היה קו 80. הוא אכן מגיע למחוז חפצם של האברכים הללו ולכן הם עולים עליו ממקום מגוריהם, אך איננו הסעה פרטית.
אם כך בחור אחד לפחות אמור להישפט פעמיים. פעם על פגיעה באשה ופעם שניה תקיפת חיילת...
רק יש שופטים בישראל? אני מבופקת

ריקי זו אני

Well-known member
אמנם איני משתייכת למגזר המשתמש בתחבורה ציבורית..., אבל להבין שקו 80 מערד לכל מקום מוביל רק גברים בנסיעה ציבורית??? ועוד בעיר כערד ולא בתוככי בני ברק... טוב. קטונתי...;)

למעלה