חוץ מ....

Dana3563

New member
את אברפורת' כבר פגשנו. ../images/Emo13.gif

כשהארי וחבריו נפגשו בפאב בהוגסמיד: The barman sidled towards them out of a back room. He was a grumpy looking old man with a great deal of long grey hair and beard. He was tall and thin and looked vaguely familiar to Harry.

DarkMagic18

New member
ברור, אבל שימי לב להודעה הראשית../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

גם את אבא של לונה כבר הכרנו, היא כל הזמן מדברת עליו בתור זה שמוציא את הקוויבלר (פקפקן, למען השם
) אבל רק הספר הזה הייתה לנו איתו היכרות רשמית. כמו שאת בתילדה בגשוט, אברפורת' ועוד רבים וטובים כבר שמענו עליהם אבל רק בספר הזה הכרנו אותם רשמית. (למרות שבתילדה המסכנה- לא ממש הכרנו אותה רשמית, אלא בעיקר את הנחש שהיה בתוכה, בלעעעעע זה היה מבחיל.)

Dana3563

New member
נכון, אבל אותו הארי פגש, הוא פשוט לא ידע שזה

הוא...

וגם ../images/Emo58.gif

את השם שלו לא שמענו, בניגוד גמור לאברפורת' דמבלדור, בתילדה(בתחולדה!?) בגשוט, וכו'... לכן הוא חדש והם לא...

Tonta

New member
בדיוק קראתי את זה!

וממש צחקתי כשהבנתי מי זה!! גם מזכירים שיש שם ריח של עזים (:) בכלל, בספר החמישי יש המון דברים קטנים המקושרים לספר השביעי (מהדברים הפיצים האלו שאף אחד לא חשב שזה חשוב, אבל זה כן)

1כתר

New member
אבל ../images/Emo58.gif

לא "ראינו" אותה גם בספר ה- 7. (כמו שלא ממש ראינו את מודי, עד סוף הספר ה-4)

black robe

New member
../images/Emo58.gifואיך יכולתם לשכוח!../images/Emo63.gif

את הדור הבא? ג'יימס פוטר, אלבוס סוורוס פוטר, לילי פוטר (הילדים של ג'יני והארי) רוז וויזלי והוגו וויזלי (הילדים של רון והרמיוני) טדי לופין (הילד של רמוס וטונקס) וכמובן ויקטואר וויזלי (הבת של ביל ופלר) הו, ואת פרד וויזלי (הבן של ג'ורג' - רולינג אמרה את זה בראיון שלה)

Pink Stuff

New member
מי שלא הוזכר בספר ../images/Emo58.gif

- לא נחשב! כמו הבן של ג'ורג' וויזלי שנקרא ע"ש פרד... גק"ר הזכירה את זה בראיון, לא בספר.

noosh

New member
אנחנו מנסים להדחיק ../images/Emo58.gif

כי האפילוג היה כה גרוע

black robe

New member
../images/Emo58.gifלא נכון! הוא היה ממש מתוק../images/Emo99.gif../images/Emo63.gif

באמת, מה יש לכם עם האפילוג?
נכון שאם הוא היה קצת יותר ארוך הוא הרבה יותר טוב, אבל גם ככה הוא טוב. אני דווקא אהבתי אותו מאוד

DarkMagic18

New member
זה לא שכולם שנאו אותו..../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

אני למשל די אהבתי אותו, ואני בטוחה שיש עוד כאלה כאן שאהבו אותו, רק שבד"כ אנשים מעדיפים לדבר על מה שהם פחות אוהבים, ולכן יכולים להתלונן על זה, מה גם שאנשים שלא אוהבים משהו משמיעים את קולם לגבי זה הרבה יותר חזק
אני אחת מהאנשים האלה, ונדמה לי שככה זה אנשים באופן כללי
אבל אם זה מעודד אותך, בעיניי האפילוג היה מתוק ונתן קלוז'ור מצוין
היו לו רגעים שעשו כאב שיניים, אבל ככה אני אוהבת

Ronis13

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה, האפילוג היה סיומת מושלמת ליצירה בעלת 7 ספרים כמו הארי פוטר. מה שמוכיח שלא יהיה ספר שמיני...

Hinamori

New member
כי הסוף היה ממש טוב../images/Emo58.gif

הוא אפילו היה דיי מושלם, ואז היא פתאום מביאה לנו פלאף מגעיל וצפוי לפנים X___X היינו מסתדרים טוב מאוד בלי הוגו וויזלי הזה. >__> הייתי אוהבת את הספר הרבה יותר בלי האפילוג, בקיצור.

למעלה