אבל מאז שראיתי טריינספוטינג 20 אלף פעם , born slippy של underworld זה אחת היצירות הגדולות ששמעתי . למרות שזה עושה חשק עז לכמה שאחטות מאיזה חומר או משהו אחר.
האפי הרדקור 93, הארדטק, גאבר, ברייקקור, טקנו, פריטקנו, טראנס פיני+גואה, אני עף על ה-כ-ל. לך לטקניבל, זה הדיבור, אני עוד צריך לבדוק ת'עניינים האלה, ממה שמשתמע, פאנק נח ליד זה. אה, כן, גם ATR זה ענק.
אינפקטד משרום של Classical Mushroom ו- B.P Empire...החדשים סתם טראנס לערסים מאותגרים Hallucinogen שתי הדיסקים שלו The lone deranger ו Twisted זה אגדת טראנס פסיכודאלי אתה חייב לשמוע את LSD ואת המלודיה המסיימת של Jiggle Of The Sphinx מתוך טוויסטד Analog Pussy בני זונות יש להם דיסק אוסף חפש אותו, יש להם מעין "טראנס-קאבר" ל- Anarchy in the UK של הסקס פיסטולז - כבוד. קוראים לו נראה לי Analog Pussy - Anarchist Vibe Tribe שמע את Melodrama בנזונה של דיסק אם אהבת תפרגן גם ב-Wise cracks שלהם Astral projection תחפש את הדיסק Ten אוסף של the best 10 שלהם...ממוקסס. יש להם סגנון גואה כבד לא כולם מתחברים. The Misted Muppet חפש את From the Legend שלהם GMS חפש את הטראק Juice שזה מיקסוס של הסאונדטראק של רקוואים לחלום, משהו לפנים. Light in the Dark של Dark Soho זה Dark-PSY משהו משובח תשמע את Light in the Dark ו-Long way home טירוף חפש Power Of Celtics של Shiva Shidapu
Nosferatu - dark rotterdam gabber Neophyte - gabbergod Rotterdam Terror Corps Aavepyöra - finnish shit Ex Uus - israeli suomi Eraser vs. Yöjalka - finnish.. DHC meinhof - digital hc Duran Duran Duran - breakcore