חוץ מכתר והום סנטר

חוץ מכתר והום סנטר

ואייס איפה עוד אפשר במחירים שפויים לקנות קופסאות איכסון התוכנית לקנות 3 קופסאות גדולות ועמוקות לשים מתחת למיטה בחדר המשחקים לצעצעוים גדולים ועוד כמה בצורת מגירות ( יודעת כרגע רק על כתר שמחזיקים אותם ) לדברים קטנים יותר

קטנות יותר מפלסטיק

("כמו מגירות") קניתי ב-5 ש"ח האחת באגף של "הכל בדולר" בתוך הסופרמרקט של שפע שוק....

רגע...צילמתי לך.

הנה. איזה חמודות....ראיתי אותן- ישר קניתי שתיים. אמרתי נחשוב בבית כבר מה לעשות איתן (ואני כבר מתכננת לקנות עוד כמה...)

זה לא ייעודי למשהו...

אבל זה לא גדול. אז זה מתאים אולי לצעצועים קטנים. אני אאפסן בזו פיציפקע'ס של המחשב- כבלים וכו', נראה לי.

גם לי יש כזאת

ואני מחפשת עוד. אני שמה בפנים חומרי יצירה של הבן שלי. מדבקות, טושים, צבעים, מספריים וכו'

היום קניתי את הקופסאות הללו -

בהמלצתך כמובן - לאיחסון הקורנפלקס (כדי שלא ישאר בקופסא המקורית שתופסת יותר מקום מהקופסא שבצילום)

dify

New member
אם את מאיזור ר"ג-פ"ת-ב"ב

אז בצומת השומר (צומת אחת לפני צומת גהה אם מגיעים מכיוון ר"ג) יש חנות שנקראת שפע טוב (נכנסים לרחוב השומר שנקרא גם כהנמן ולוקחים ברחוב השני ימינה- מצד שמאל זה שפע טוב) זה מין הום סנטר לדתיים (אם כי לדעתי בעל החנות הוא בכלל חילוני ואין בעיה להיכנס עם מכנסים או חולצה קצרה) אנחנו קונות רק שם כי אוטומטית כמעט כל המוצרים שם יותר זולים מהום סנטר ואייס (שנמצאים בקניון איילון, שתי דקות משם) אני לא יודעת לגבי קופסאות איחסון באופן ספציפי- אבל שווה לנסות, ובכלל ממליצה באופן כללי על החנות. עוד מקום- בצומת סגולה בפ"ת יש חנות מרכזית של מוצרי כתר פלסטיק, ויש גם חנות (או לפחות היתה, לא הייתי שם שנים) ברחוב שדרות ירושלים ביפו- שווה לפתוח ספר טלפונים ולראות...

lee E

New member
הבעיה שהחנות בצומת סגולה

יקרנית בטירוף. ממש לא שווה להגיע עד לשם ולהתאכזב.

אני מפ"ת והחנות כתר בסגולה

יקרה בטירוף כבר קניתי דברים של כתר בחנות ובמקום אחר בזול יותר אי אבדוק לגבי השפע טוב

dify

New member
לגבי כתר פלסטיק-

הייתי שם פעם אחת, אני כבר לא זוכרת את המחירים עכשיו שאני חושבת על זה, יש מקום זול אחר שיכול להיות שיהיו בו כלי איחסון, זה בפ"ת, ברחוב של התחנה המרכזית (נדמה לי שקוראים לו אורלב?) לא רחוק מתחנת מרכזית, (עומדים על הכביש שמוביל לתחנה מרכזית, עוברים את התחנה, קצת אחרי התחנה מצד ימין, יש שם תחנת מוניות- ממש צמוד אליה) לחנות קוראים ברכת רחל שוב חנות של דתיים החנות בנויה מארבעה מפלסים- בכניסה דברים לבית (חשמל ומטבח), למטה אוכל, למעלה מוצרי אמבט ומשחקים לילדים, ומאחורה יש מתחם של מוצרי פלסטיק שונים, מאד סביר שיש שם גם מוצרי איחסון. שוב, אני לא משוכנעת לגבי מחירים, אבל אין לי ספק שחלק מהדברים שם יותר זולים מהממוצע יש עוד חנויות של ברכת רחל בארץ, זאת הגדולה ביותר שאני מכירה באיזור ולה יש מתחם מיוחד רק למוצרי פלסטיק כך שיש סיכוי יותר גדול כן למצוא שם משהו שמתאים. מצד שני, אני באמת מעולם לא חיפשתי קופסאות איחסון כך שאין לי מושג אם יהיה שם ואם הן יהיו זולות. בכל מקרה שווה להכיר את החנות.

רק תיקון קל

את מדברת על המתחם שממול לברכת רחל ? כי אם כן הוא שייך ליהלום החנות שקצת יותר למטה למיטב זכורני לא היה שם בפעם הקודמת שבדקתי אבל אנסה שוב

dify

New member
אולי אני לא זוכרת בדיוק ;-/

אני מדברת על החנות עצמה (אם כי אולי אני טועה בשם? אז אולי שם של רשת דתית אחרת, בכל מקרה בטוח לא קוראים לזה יהלום...) זו החנות שצמודה לתחנת מוניות אני לא מכירה חנות בשם יהלום החנות שאני מדברת עליה לא נמצאית בצד של התחנה המרכזית אלא בצד השני של הכביש צריך להיכנס פנימה ואחורה כדי למצוא את מוצרי הפללסטיק (שווה לשאול את העובדים שם) שוב- בכלל לא בטוח שיהיו שם מוצרי אריזה ושהם יהיו יותר זולים אבל בגדול, לדעתי, שווה להיכנס לבדוק

למעלה