חוץ מזה שיש לו חברה...

*בובה*

New member
חוץ מזה שיש לו חברה...

מה אתם חושבים שהחסרונות (אם יש...) של סאבלימינל? הכוונה היא אולי בדרך עבודה שלו (לאלה שיודעים איך זה להוציא או לעבוד עם מוזיקה) זה לא שאני לא חובת שהוא מושלם פשוט מעניין אותי מה אתם חובים...

B-BALL

New member
כיוון שאני זכר, לא כל כך אכפת לי

אם יש לו חברה או לא, ולכן, לשאלתך, אין לי שום דבר רע שאני יכול להגיד על סאב. ניסיתי למצוא משהו, ופשוט לא הצלחתי. אני כל כך חולה על המוזיקה שהוא עושה, שגם אחרי שהשקעתי בזה מחשבה רבה, לא יכולתי למצוא אפילו חיסרון אחד לרפואה במוזיקה שלו. סורי.

*בובה*

New member
אין מצב להצטער...

זאת בידיוק הסיבה ששאלתי כי גם אני לא מוצאת!

double M

New member
יש משהו שמאוד מפריע לי

הדעה הפוליטית שלו!! אני מאוד לא מסכים אם הדעות הימניות שלו אבל אני מכבד אותו למרות זאת. וגם דעותיו לגבי עארסים, בטח כולכם שמעתם על הציטוט מהראיון בגיא פינס "עארסים זה טוב"...... או שלא! אבל בתור ראפר אני מת עליו ועל הסגנון שלו

*בובה*

New member
תגובה...

נכון הדעות הפוליטיות שלו מעצבנות אבל לפחות הוא לא עד כדי כך מראה אותם. לדוגמא הדג נחש כשהיה את הבחירות והכל אז הם היו אומרים בהופעות שלהם "רק שרון יביא שלום" וכאלה וזה היה קצת מעצבן אז לפחות זה לא ככה אלא אם כן לא ידוע לי משו

ng גבאי

New member
אני לא חושב שאתם יכולים לבקר אותו

בנושא הזה ... סאב חלק מהקהל יעד שלו זה ערסים ומה לעשות הוא לא יכול להגיד שהוא שונא אותם אם הוא מקווה שהם יקנו תדיסק שלו וחוץ מזה אני נורא תומך בדעות הפוליטיות ואני חושב שכשהוא מכניס אותם לשירים שלו הוא לא סתם זורק מסרים הוא גם מסביר אותם אז תרדו ממנו בקטע הזה

Cold Chillin

New member
דווקא לא

אני כימני מסכים עם הדיעות שלו זה עניין של כל אחד והדעה הפוליטית שלו אבל איפה החיסרון פה? חוץ מזה, מה אנחנו יודעים עליו בכלל מנקודת המבט שלי אין לו חסרונות, כאילו יש לו מוזיקה פצייץ, אין עליו בישראל, דופק הופעות טובות וזה כל מה שצריך PEACE

Gershenman

New member
הדיעות הפוליטיות שלו לא אמורות

להשפיע על דעתכם עליו. אני חושב שהפרד ומשול הוא שיר מדהים אבל אני לא מסכים איתו. תעשו את ההבחנה הזאת GERSHENMAN שלא מצליח לחשוב על סיומת...

BIGO-G

New member
גם אצלי זה ככה

אני לרוב לא מסכים עם הרבה דברים שסאב אומר אבל הוא לאו דווקא אומר דברים ימנים אלא דברים מהלב שכן מציקים לו ולרוב רובו של העם בישראל. זה שאני לא מסכים עם הדיעות שלו לא אומר שאני לא יכול להנות מזה שיש מסר שיש קצב ומוזיקה יפה... כמו שאני לא מסכים עם המילים של ש"י חדד לדוגמא. כמובן שהייתי מעדיף שהוא היה בדיעות שלי ומייצג אותן נאמנה אבל אני נותן כבוד לדיעות של אנשים והוא מבטא את הדיעות שלו יפה מאוד.

double M

New member
אז מה שאתה אומר בעצם זה...

שלא חשוב התוכן?? חשובים רק הפלואו,הביט וכו´?? הדבר העיקרי בשירים הוא התוכן, הליריקס. ואי אפשר להתעלם מהמסרים בשיר רק בגלל שהשיר "יפה". מתן, שאיכפת לו מתוכן

BIGO-G

New member
בטח שחשוב

וגם אם אני ספציפית לא תומך בכל התוכן אני שמח שיש תוכן ויש מסר, מה שצריך להיות בהיפ הופ.

2gt

New member
../images/Emo41.gif כן יש חיסרון אחד ../images/Emo41.gif

הוא חתיכת שעיר. לפעמים זה ממש מפחיד שאני פוגש אותו לפעמים השערות שלו עוד רגע תופסות אותי בכל הגוף. (קובי תעשה עם זה משהו זה יכול להגמר באסון) אבל חוץ מזה שום דבר על הבנאדם הוא פשוט נשמה

*בובה*

New member
הוא באמת שעיר באופן מפחיד אבל..

כפרה עליו. ולמה ערסים זה דבר טוב???

kodgirl

New member
איך אתם יודעים שהוא ימני?

בחישגוזים 5 הוא אמר משהו "עוד שנה עראפת יבוא" משהו כזה.... זה לא אומר שהוא שמאלני?

double M

New member
תקשיבי למתפלל שהפך להמנון של

נערי פנימיות דתיות גם בדרך כלל מסרים נגד ירידה מהארץ ונגד השתמטות מצה"ל שומעים מימניים ולא משמאלנים

kodgirl

New member
מתפלל? זה לא בדיסק נכון? איפה אפשר

להשיג את זה? ו-קובי אם אתה משועממם לך שם באל. איי (כן בטח!) וקורא את זה: אחחח איך חבל אבל אתה עדיין מספר אחד.

למעלה