אז איזה זמרים / להקות אתם אוהבים חוץ מברי כמובן ? אלג'יר הוציאו דיסק מדהים - ויש משהוא מיוחד בקול של אביב גדג' וגם לאהוד בנאי יש את זה ומי עוד לדעתכם ?
את רמי פורטיס, שוטי הנבואה, דיוויד ברוזה, מאיר בנאי, עמיר בניון, סאבלימנל והצל, ערן צור. בטוח יש עוד כמה אבל ברח לי. וכן אהוד בנאי הוא מצוין, ויש לפי דעתי הרבה דמיון במוזיקה של ברי ואהוד.
הוא יוצר את המוזיקה שלו בצורה מכובדת. זה אמנם לא הסגנון שאני אוהבת, אבל אני מעריכה את זה שהוא עושה מוזיקה בסגנון מזרחי בצורה כל כך שונה מכל הדברים המגוחכים שעושים עכשיו. סאבלימינל והצל בעיני זו לא ציונות, אלא התלהמות. מה כל כך ציוני בזה שהם נראים (או מתיימרים להראות) כמו שני גנגסטרים מאמריקה? הקללות בשירים והאלימות שהם מעורבים בה... כן, אני בטוחה שלזה התכוון הרצל.
אממ... טוב.. אני אוהבת בעצם רוק ישראלי ישן!! איפה הילד, תיסלם!!!!, משינה [לא כמו פעם..], ברי!!!, פורטיס, פורטיסחרוף, כוורת, יזהר אשדות, דני בסן, בנזין ופוליקר, כנסיית השכל.. ועוד הרבה טובים...
ברי , ערן צור , פורטיס , שלמה ארצי , פוליקר , איפה הילד , משינה , החברים של נטשה מחו"ל :בוב מרלי , פוג'יס, קנבריס , סקאנקאנסי, מטליקה , נירוונה ...... לא לפי הסדר הזה בדיוק
המחשב היה בתיכון... אז כמו שצויין אלג'יר מדהימים! אהוד בנאי זה ואווו! אביב גפן האחד והיחיד! משינהה! שוטי הנבואה-למרות שהדיסק החדש לא משהו... שייגעצ(ממש מעט...) פינק פלויד לד זפלין רוקפור!!! שלום חנוך ולפעמים היהודים..שאח שלי שומע את הדיסק..כי זה שלו ולי אסור לגעתP:
לא אלג'יר. חרא זמר. כנ"ל כנסיית השכל. המכשפות (אתמול קניתי את זמנים מוזרים), פורטיס וברי כמובן, אסף אמדורסקי, רוקפור. אלה בעיקר. מדי פעם הבילויים, אריק איינשטיין, Beatles, Pink Floid
טוב אז ממש על קצה המזלג... ישראלי: פוליאנה פראנק מאיר אריאל ג'ירפות (גם גלעד כהנא לחוד) ג'ינג'יות מכשפות (וכמובן גם ענבל לבד) אהוד בנאי ולשישיה החוץ ארצית: קרים פינק פלוייד קינג קרימזון ג'ימי הנדריקס בוב דילן כאמל יש עוד כל כך הרבה... עוד רבים ומשובחים אחרים...