חופש

חופש

האמת היא שפשוט התמכרתי לחופש; ליכולת שלי לגמור בצרחות בלי לספק מישהו אחר, בלי למצוץ, בלי להתקפל בתנוחות בלתי אפשריות- רק אני והיד שלי, במיטה הנוחה, בטי שירט מהטירונות ולא בבייבידול סטן.
התמכרתי, זו האמת, לאי-החיפוש אחר סכין גילוח כל פעם שאני חרמנית; התלתלים השחורים לא מפריעים לי, ואם יש מישהו שהם כן מפריעים לו, זה ממש לא מעניין אותי.
התמכרתי ליכולת שלי לעשות בדיוק את מה שאני רוצה ואיך שאני רוצה, בלי להגיד ובלי לקוות שנהיה מתואמים- כשאני צובטת את הפטמות שלי זה אף פעם לא חזק מדי או חלש מדי או מוקדם מדי או מאוחר מדי.
התמכרתי לדמיון המתפרע, לג'וני דפ שקורע לי את התחת ולבראד פיט שיורד לי במשך שעות; התמכרתי לויגו מורטנסן ולקלינט איסטווד (משנים מוקדמות יותר, נו), והפרצוף של גברים אמיתיים יכול רק להפריע לי כאן.

לא, זה לא מושלם. אני צריכה לקום בעצמי ולהביא את הבירה מהמקרר, ואין לי עם מי לישון קצת לפני וקצת אחרי- אבל זה מחיר שאני לגמרי מוכנה לשלם, תמורת האורגזמות העילאיות שאף גבר לא יכול לספק.
בינינו, גם קודם הייתי תמיד זו שהביאה את הבירה.

תודה!

כמו שהגברים יכולים לעשות אהבה עם עצמם במקלחת שהם מסבנים את עצמם
כך גם לנו הזכות לאהוב את עצמנו בעצמנו , כי אם אין אני לי מי לי ואם לא עכשיו אמתיי
הכי טוב זה העצמאות שאת לוקחת לעצמך להינות מהגוף שלך
שתבוא האהבה תזכרי שאת שווה בין שוים , פעם הוא יביא את הבירה ופעם הוא יביא את הבירה גם לך

unlimited

New member
אבל לעולם לא תחווי לבד

ליקוק אלוהי של חצי שעה עד שעה
לעולם לא תחווי רימינג
ויש עוד כמה דברים שלעולם לא

אבל זה יפה שפתחת תיק עצמאי במס הכנסה (למרות שאין לך הכנסה עמוקה)
ולא שכירה עם בוס

זה עניין של רווח והפסד

כל אחת מאיתנו עושה את השיקולים שלה. לי אישית, הוויתורים האלה שווים.

unlimited

New member
זה לא בינארי 0 או 1

אפשר ליהנות מכל העולמות
שאלה של מין מינון

Maja the Naked

New member
אם לא היו מורידים לי את הכחול

חי נפשי, זה היה עולה לטאגליינס!
מעולה

unlimited

New member
אם את עטופה בבגד כחול, חי נפשי

שגם הייתי מוריד לך אותו

תודה רבה לך-

דווקא הכחול הלם אותך, ובעיקר את הפורום. הרבה יותר מאת הקודמים שלבשו אותו.
נעמת לי מאד.

למעלה