חופש!!!

חופש!!!

אנשים זהו ניגמר!!!! לא רואה את המורה את המנהל בחיים!!!! שנה הבא כניראה עפולה ניר העמק בעזרת השם!! תהני ותנצלו את החופש זה רק פעם בשנה!!! אהה היום יש פסטיבל בשקל בפרדס חנה... היום בערב

כן, סופסוף חופש באמת!=]]

אנשים ברוך הבא ל-ח-ו-פ-ש!=] היכונו...היכונו... החופש הזה הולך להיות חם!חח=] אצלנו בבית ספר אנחנו לא קיבלנו תעודות! בגלל כל השביתות שהיו לנו השנה-והיו לנו המון- משרד החינוך אסר על חילוק תעודות! זה טוב מאוד מאוד לתלמידים אבל למורים ולהורים זה לא אחד הדברים שהם היו רוצים לסיים אתם את השנה. אני לא התרגשתי מהיום האחרון מהסיבה המוזכרת הנ"ל (תעודות)וגם דחיתי את המוות שלי בתקופה מסויימת. זה לא שאני תלמידה עד כדי כך גרועה ממש לא...אני 5 יח"ל באנגלית ו-4 יח"ל בתמתטיקה=] מיכאL&כולם שיהיה לכם חופש מהנה,מוצלח ובטוח!!=] אוהבת...דיאנוש=P

דיאנה...

חופש בטוח..? אין דבר כזה אצלי.. כי אם הוא בטוח זה לא חופש.. וגם לך שיהיה חופש הכי טוב שיכול להיות... אני לא מאמין שנה הבאה בגרויות!!! למה מה עשיתי?? אני רוצה לחזור לגן... היה שם הכי צחוקים

חחח מיכאL י'סטלן כנס...

בגרויות!... תקשיב אין מה לפחד מזה...כולה בגרות מי ישמע וחוץ מזה שנה הבאה אתה בתיכון!=] כתה י' זאת שנה מגניבה ביותר...אבל צריך להשקיע בלימודים...[מה שאני לא עשיתי השנה]... אל תדאג נשמה...הבגרויות זה לא כזה מפחיד!
יאללה דבר איתי-חופש נעים שוב-

אני מפחד???

זה לא שאני מפחד דיאנה... פשוט אנ לא רוצה להעסיק את המוח שלי שלי בשטויות כאלא... זה הכל אני גם לא רוצה להשקיע... אבל אין ברירה.. פשוט חבל על המוח שאני יבזבז על זה על כל המחשה למה?? אפשר לעשות עם הראש דברים יותר מועילים.. כמו לישור דברים על הראש זה גם כיף וגם מחזק את הראש.. מניסיון... חופש נעיים אישתי מתי נוסעים כבר???? למי שלא יודע פסטיבל בשקל זה מלא מלא מלא אומנים שמופיעים בהידנדבות.. ומעי שבא להופעה משלם שקל.. וזה יוצא על הפירסום על ההגברה תאורה וכו'.. פרוייקט גאוני.. אורים אפשר לעשות דברים שכולם יהנו מהם בעזרת הראש..חחחח אישתי חולה עליך יפה שיילי!!!

חח איזה השקעה...אוקיי תקשיב!=]

בס"ד אני לא רוצה לדבר על בגרויות ובית ספר היום חחח היום ה-20.6 ונדבר רק על החופש!חח לא צריך לשבור דברים על הראש מאמי ממש לא!!! מתי נוסעים באמת?!!! וואי איזה פרוייקט מגניב...פסטיבל בשקל-רעיון חזק!!!- איפה זה?בשקד?! גמאני חולה עליך בעלי!=P

השקעה.. חחח טוב..

מקשיב.. אז אל דברי.. רק על חופש סבבה בכיף!!! כן זה רעיון גאוני.. איזה שקד?? ניראה לך שמישו יבוא לפה?? זה בפרדס חנה.. אם היית קוראת את הההודעות הקודמות היית שמה לב.. גם אני.. כניראה יותר... ועניתי!!!!

כן כן כן..

תלך ללמוד בניר העמק.. ככה יהיו לי הסעות שנה הבאה לבצפר.. לפי איך שזה ניראה עכשיו שנה הבאה אין לי הסעות בכלל
וממש סיום לימודים.. בעיקרון סיימתי אתמול כי אני לא לומדת בימי רביעי, אבל יש לי ימים מרוכזים במתמטיקה עד ה16 ביולי
זה לא פייר. אפילו תעודה לא נתנו לנו בגלל העיצומים של ארגון המורים.

חחח

כניראה שאני יהיה בפנימיה... אין פייר בחיים.. וצדק זה רק כוכב... תעודה..? מה את מיתיחחסת לזה ? העיקר כמה תקבלי בבגרות עצמה

חחחחחחחחח

לא עכשיו אני בטח לא יהיה בפנימיה... חחחחחחחח ההסעות זה לא ממש הבעיה שלי נכון? חיחיחי

JaboGirl

New member
האמת..

סיימתי בעקרון ללמוד כבר אחרי יום העצמאות, כך שאני לחלוטין מנותקת מכל השביתות והשטויות האלה.. בכלל לא זכרתי שהיום זה היום האחרון. באתי לעשר דקות לבית ספר בשביל לקבל ציון מגן בספרות וקלטתי את זה.

בישי89

New member
האסימון נפל כשהזכרתי לך משהו על טקס *אהמ*

אני בעד הברזה, מה את אומרת?

מיכאל חומד..

חופשששששש?!?!?!? את שלי נראה לי התחלתי לפני חודש חודשיים חחחח אבל ב-18 לחודש כלומר לפני יומיים אני רישמית בוגרת י"ב כלומר זהווווווווווווו סיימתי 12 שנות לימוד מעיקות..חחח והיה לי גם לפני יומיים חצי שנה לרישיון..תנו במזל טוב חחח..:) בקשר לבגרויות שלך שנה הבאה יהיה טוב מותק. ומההההההה עם המסיבה זאת בפרדס חנה מי הולך?!??! אולי אני יבוא גם.?!?!?! שיהיה לכםםםםם אחלה חופש שבעולם. יש קורסים לא לשכוח ושפייים יומיים אחריי היומולדת שלי אזז שריינו לכם ת'תאריך..

לינויהה!!!=]

בנוגע לרישיון-אז מזל טוב!=]- "אתמול יום הולדת...אתמול יום הולדת...אתמול יום הולדת לרישיון של לינויה!..." חח עזבי זאת השריטה שלי=P מי שהולך לפרדס חנה נראלי זה רק מיכאל==>כמה צפוי! ובקשר לשפיים נשמה זה לא ב-11.7??

אזזזז זהו..

שהם לא סגורים על עצמם שם בתנועה..אזז כנראה זה ב-24.7. והשריטה שלך עמוקה מאוד.. חחח אני חייבת לציין פה משהו אנשם תסתכלו טוב טוב על האנשים שנמצאים אצלכם בתנועה במעו"ז לכל אחד מהם יש שריטה.. לפחות אצלנו במעו"ז לכל איש אישה מדריך מדריכה יש שריטה עמוקההההההההההה מאוד..זה פשוט מפחיד חחחח או מצחיק מה שלא יהיה. הקיצצצצצצצצצצצצצר כפר המוזיקה אולי נלך.!??!?! מה התיכנונים שם?!

למעלה