חופש?!

חופש?!../images/Emo2.gif

שלום לכולם, עזבו אתכם לרגע מחופש העולם...כלומר תחשבו על משהו שהוא לא כל כך חשוב כמו השלום בין המדינות וחופש דעה בחברה השונה. תחשבו רגע על עצמכם. האם אתם זוכים להביע את דעתכם בצורה חופשית? לחיות את החיים בדרך שאתם רוצים? מה אתם רוצים בכלל מעצמכם? אז לפני שתדברו על השלום והחופש תחשבו מהו חופש בשבילכם ואז נעבור לדברים החשובים באמת...

Weird Eyal 21

New member
חופש....

חופש...לעשות מה שאני רוצה בלי שום כפייה חופש...לומר מה שאני רוצה בלי שיחסמו או ימקחו או יצעקו חופש...להתחתן אייך שאני רוצה אם זה ברבנות(לא!!!!) ואם זה חתונה אזרחית לצערי אפילו בפורמים אין חופש.... אילו לא בפורום חופש..... אפילו לא חופשי ביטוי....

חופש...

אין לי שום תלונות נגד הפורום כנראה שלא הבנת את כונתי, כונתי היא לעודד אנשים לחיות לחשוב בצורה חופשית מבלי שאף אחד ישלול את דרך החשיבה שלנו...

Weird Eyal 21

New member
נראה לי שהוא דיבר אליי....

יש לי תלונות לגביי כל מניי דברים... מה לעשות.... חיים קשים...

Weird Eyal 21

New member
הממממ....

חסימת חופש הביטוי זה הבעיה הכי גדולה שלי כאן... בעוד שעופר 5 וכוסון היו בכל הודעה מזכירים לנו החילונים שאנחנו משומדים כשאני קורא לזרם מסויים בדת חראדים(כמו כשאני גם עושה ביום יום) אז מוחקים את ההודעה... חופש הביטוי...לא קיים כאן.... אולי רק בפורום שנקרא בלי צנזורה אני יכול לדבר כמו שאני באמת רוצה.... ואגב זה לא שאני מקלל כאן וכאלה.....הפסקתי עם זה..... אבל חראדים?....זאת לדעתי מילה לגיטימית

אנדרי ז

New member
ולדעתי ממש לא

המילה שהבאת מכילה בתוכה קללה גלויה. האם כל כך קשה לך להתבטא בלי שימוש בקללות?

Dorfl

New member
אהבתי

אבל האם אנחנו באמת יכולים להשתמש בה בלי להודות שאנחנו יורדים לרמתם? לא.

למעלה