חופש של בדידות

Moris777

New member
חופש של בדידות

כמו בכל שנה, בקייץ, מקום העבודה שלי יוצא לפגרה של חודש, וכמו בכל בוקר, אני שוב עסוק כל היום בשאלות של "מה אני רוצה לעשות בחופשה הזאת ? איך אני הולך לנצל אותה הכי טוב ?" וחוזר על המעגלים האלה כל החופשה, כל היום באינטרנט, ולא מחליט בסוף לעשות כלום והזמן סתם מתבזבז.. הייתי נוסע לחו"ל, אבל אין לי עם מי, ולא מתאים לי כל כך לסוע לבד (אין עם מי לחלוק חוויות) , וגם למצוא שותפ\ה רק לטיול זה משהו שאני לא בטוח בקשר לזה, וכמה הכרות יכולה להיות מספיק טובה בשביל להיות עם בן אדם שרק מכירים שלושה שבועות.. לא יודע.. וגם הסדנאות בתל אביב, כאילו כולם יצאו לחופשה עכשיו, ואין עניין, אין עם מי לתקשר בכלל..

גרא.

New member
Morris777,אכן בתקופת יולי אוגוסט,מי שיכול

יוצא לחופשה,איש איש לפי יכולותו והעניין שלו.קשה לומר לך מה לומר לך לעשות בחופשתך,אבל אם חשבת על נסיעה לחו"ל יחד עם שותף/ה ,תוכל גם לפרסם מודעה קטנה באחד הפורומים באינטרנט,ובכל מקרה,בחנויות המוכרות ציוד לתרמילאים לחו"ל יש לא מעט מודעות על חיפוש שותף/ה.מספיקה הכרות די קצרה,שאפשר לגוון אותה גם בפעילויות חוויתיות כאן בארץ בזמן קצר בכדי למצוא שותף/ה כזה..גם תקופת ההכרות,תיצור לך תחומי עניין והתנסות שלא חשבת עליהם.אם לא תיזום עשייה כלשהיא,באמת לא יקררה כלום,והחופש די מהר יהיה כלא היה.

קתרזיס

New member
רק שתדע

שלנסוע לבד זה דבר מצויין. גם אם זה נראה לך מפחיד, או משעמם וכו. אני תכננתי בזמנו טיול למזרח (טוב תכננתי זו מילה קצת גדולה למה שעשיתי. קניתי כרטיס פתוח וידעתי רק איפה אני נוחתת. לא מה אני עושה רגע אחרי)... בקיצור חיפשתי שותף לנסיעה (אגב אתה יכול למצוא שותפים לטיול בלמטייל - יש להם לוח מודעות) ואחרי שמצאתי כזה, הוא הבריז לי ברגע האחרון כי רצה מישהי שהוא יכול לשחק איתה באבא אמא בינתיים... בקיצור עם לב כבד וחששות רבים יצאתי לטיול לבדי, ותוך יום וחצי הבנתי איזה מזל גדול נפל בחלקי... כמה כיף לטייל לבד. עד כדי כך היה לי כיף שכשפגשתי ישראלית בדרך מתישהו אח"כ - והיא הציעה לי שניסע לאיפשהו לחודש יחד כי שתינו מתכננות להגיע לשם - קיבלתי פתאום באסה להיות תקועה עם אנשים... בסוף היה כיף גם לטייל איתה. אבל אין כמו לבד. תנסה ולא תאמין איזה יופי. נא לחזור לספר איך היה...

למעלה