חופש פסח נעים וחג שמח!

shai.m

New member
חופש פסח נעים וחג שמח!

אני פשוט מאושר,אחרי שלא היה לנו כל-כך הרבה זמן חופש רציני (מאז חנוכה-לפני שלושה חודשים)-יש לנו עכשיו חופש של שבועים וחצי-יש!!! ולנו יש עוד סיבה לחגוג-הספר הרביעי יוצא לחנויות,הסקול בוקס גם, ואני קורא שוב את הספר הרביעי בגרסה האמריקאית!

וואו....

מישהו התעורר מוקדם והיפראקטיבי היום!! טובבב...אני גם נורא שמחה, אבל לי כרגע יש חום *סניף סניף* ומסע פסח בראשון-שני *סניף שניף סניף!* ראית כבר את הסקולבוקס?? בסטימצקי יש?? -ליאת-

shai.m

New member
תגובה.

כשיש לי הרבה מטרות ועל הרבה דברים לענות בתגובה שלי-אני פשוט קורא לה תגובה-תיתרגלו. הסיבה שאני בשעה זו באינטרנט נובעת מהעובדה שאני לא ישן כל השנה,שאתמול לא הרגשתי טוב,ולכן הלכתי לישון ב-10,ושאתה ישן מוקדם,אתה קם מוקדם. (וזה גם קשור לעובדה שכאשר כל יום אתה קם ב-7:00 לבצפר-אתה די רגיל.) לא ראיתי עדיין את הסקול בוקס לצערי,אבל בסטימצקי כבר אפשר לרכוש את הספר הרביעי-וזה לפי המידע שסיפקו לי חברי הפורום פה וב-IOL וגם לפי האתר של רשת סטימצקי-www.ibooks.co.il . אני עוד כמה דקות יתקשר לרשת סטימצקי לבדוק אם כבר הגיעו אליםה הסקול בוקס-הם פותחים אחרי תשע. אולי תפרטי קצת על המסע פסח?

בטוח שאתה רוצה? טוב....

אז ככה, זה עומד להיות תיאור מלבב ביותר (בציניות) אז תזהרו!! טוב....לא בקשר למסע-אתה לא יודע איזה מזל יש לך שאתה קם כל יום בשבע! אני קמה כל יום בשש (למרות שאני אמורה בעיקרון לקום בשש וחצי-יש לי אוטובוס לתפוס-אבל...כזו אני, מוזרה!) אז...המסע-נטפס (למה תמיד עליות??? למה???) על הר שאני ממש לא זוכרת מה הוא אבל היינו בו בטיול השנתי של כיתה ז`...נישן בסק``שים מעצבנים, ניעקץ ע``י יתושים, נשמע את כולם שרים ומזייפים בגיטרה שלהם, נאכל קופסאות שימורים, אני אצטרך להריח את הטונה של כולם, נלך לשירותים כימיים בהם מרוח...משהו....בכל המקום ובטיול עצמו פשוט נתאפק (אני לא מתומכי השיחים!)...ממה שהבנתם, אני חובבת טיולים גדולה! תזכירו לי שוב למה נרשמתי??? -ליאת-

למעלה