מממ...טעות... עם ה-A גדולה
ה השנייה מנצר האחמיות New member 9/3/04 #28 אני רציתי להגיד../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif אבל רואים שזה רק השכל של סער שגילהה... go saar go saar you can do it you have the power go saar go הקיצרר.. לרמיי -ותודה לרוני על העזרה בניקק..
אני רציתי להגיד../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif אבל רואים שזה רק השכל של סער שגילהה... go saar go saar you can do it you have the power go saar go הקיצרר.. לרמיי -ותודה לרוני על העזרה בניקק..
ה השנייה מנצר האחמיות New member 9/3/04 #32 אתם ממש יכולים../images/Emo15.gif לעשות ספירה של כל השרשורים שהיו פה ולא היו קשורים,אבל זה כן קשורר.. זה מדבר על מה שעושים בחופש מהביצפר הנושא של הפורום=ביצפר
אתם ממש יכולים../images/Emo15.gif לעשות ספירה של כל השרשורים שהיו פה ולא היו קשורים,אבל זה כן קשורר.. זה מדבר על מה שעושים בחופש מהביצפר הנושא של הפורום=ביצפר
א אופטיקאי 1 New member 13/3/04 #33 כל הפורום הזה זה:"שלום יש לי חתימה חדשה" ונפתחות כאן הודעות על ימין ועל שמאל,מילא הודעות ,מילא,אבל זה כבר נהיה צ'ט............
כל הפורום הזה זה:"שלום יש לי חתימה חדשה" ונפתחות כאן הודעות על ימין ועל שמאל,מילא הודעות ,מילא,אבל זה כבר נהיה צ'ט............
M MikeY fReAk New member 8/3/04 #17 ../images/Emo79.gif../images/Emo149.gifתבלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
ה השנייה מנצר האחמיות New member 8/3/04 #21 תהני מותייק../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif איזה מהם? ראשל"צ או ת"א?