חופש פורים.

אסִי

New member
חופש פורים.

יומיים של חופש מביה"ס, חופש פורים. מה אתם עושים בחופשה בת היומיים: - יוצאים למסיבות? - עושים ש"ב / מתכוננים למבחנים? - הולכים לישון? - מפוצצים דברים עם החבר'ה בשכונה? אלה כמה דוגמאות למה שאפשר לעשות בחופש. אז ספרו מה אתם עושים בחופש...

ממממממממממממממממממממממממ

מממ...מה זה אומר לפוצץ דברים עם החבר'ה בשכונה?
לא יודע אני חושב שכמו תמיד אני אסתלבט לי במיטה :)

...i guess that

אני אשלים שעות שינה,אעשה שיעורים<ויש הרבה!> ואתכונן למחנים<וגם יש הרבה!!> פורים שמח,חופש נעים ושבת שלום לכולם!

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif אז ככה.....

היום בערב יש לנו "יום עבודה" לקראת ההפנינג של מחר.. מחר יש לנו הפנינג(עם הנוע"ל וכל תנועות הנוער פה) ובערב מסיבה של מחוז ירושלים בנוער העובד והלומד.... ביום שני בעיקר מחשב..לישון...וזהו...
פורים שמח לכולם!!

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo149.gifאני אמורה ללכת לקניון מחר

מחר, אני מחכה שידידה שלי תחזיר לי טלפון, אבל לא נראה לי שיסכימו לי כי עכשיו פתחנו
וכל ההתראות אנד סטאף...ות'אמת אין לי ממש מה לעשות בקניון...וגם אין לי כ"כ כסף

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo149.gifאוקיי,

אנחנו לא הולכות בגלל ההתראות

flowers girl

New member
כל יום אני מתכננת לי לבד..

בנתיים אתמול הייתי אמורה לצאת למסיבה, אבל בסוף הלכתי עם חברה שלי, ידיד שלה ושתי חברות חדשות שלי (אתמול הכרנו
חחח מסתבר שאנחנו מכירות מתקופת הצופים
) קיצר.. אכלנו ואז הלכנו להסתובב והשתגענו במשחקיה של ילדים קטנים, זרקנו דברים שם למזרקה, ואז הידיד הלך ועלינו לגג על כזה משטח, ואז אחת החברות התחילה להשתגע שם ולצעוק דברים מפגרים, והצטרפתי אליה
ואז באו 3 בנים בערך בגילנו ודיברנו איתם, במיוחד עם אחד מהם.. היה ממש כיף. יצאתי בתשע ורבע וחזרתי באחת ורבעעעעע.. היה ממשששש שששאאאאווווהההה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאז ככה...../images/Emo26.gif

משלימה שעות שינה
חורשת למבחן בהסטוריה..בעעע
הייתי אתמול בהופעה של היהודים!! והיה ממש כייף!!!!!
ובזמון הפנוי אני סתם אפגש עפ חברים.. וזהו

nirte

New member
כמה שרק אפשר לעשות...

להשתעמם, לישון, ללמוד למבחנים, לקרוא ספרים, לשחק טניס, לעשות עבודות... כל אלה ביומיים... :(

טוב שאת לא מגלה לנו...../images/Emo113.gif

בטח זה ההוא- ramikube או משהו כזה אם אני לא טועה...

למעלה