חופש נעיים...

כן ../images/Emo10.gif

יש לי יומיים לחיות במתח הנוראי הזה, ואני שוב מרגישה את התקפי החרדה האלה שהיו לי לפני הבחינה
נו מילא, אני אסבול קצת, אבל בסוף אני אתקבל. חסר להם שלא. אני אגיש גם מליון ערעורים אם צריך

t0mi

New member
אני בטוחה שתתקבלי!

תראי רגע שיר שכתבתי, ותגידי לי מה דעתך, כי בנוסף לזה שאני צריכה לכתוב תסריט הם רוצים לראות כתיבת שירה. זה שיר על ספר שקראתי על השואה. תחנה הבאה לאן פנינו מועדות? אולי לשם אולי לכאן אולי סופינו בכלל למות. וכמה תחנות כבר עברנו? אולי כבר חמש. ואחרי חמש תחנות, מהי התחנה הבאה? אולי לשם אולי לכאן אולי יתפסו אותנו עם הזמן. ואילו תחנות כבר עברנו? בין רכבות להפצצות בין יערות לנהרות בין מחנה למחנה לפרטיזנים נצטרף. אך פרניה, יקירתי, מה את רוצה? לדעת מהי התחנה הבאה אבל תגידי את האמת, כי אם זה לא יפה, אז שאני אדע כדי שאני אוכל לכתוב שיר אחר, כי אם שיקרת לי וזה לא יפה אז לא יקבלו אותי...

t0mi

New member
טוב שלא הגזמת

אם הייתי אומרת לך שזה לא השיר שלי היית אומרת את האמת... אל תדאגי, אני יודעת שהוא לא משהו..לא יודעת,חסר בו משהו

לא נכון! זה באמת שיר יפה!

אני אהבתי אותו! ולדעתי לא צריך להוסיף לו כלום... אולי עוד כמה שורות... לא יותר מזה!

זוועה.

סתם סתם..... אבל, אמ- במקום להגיד פעמיים 5 תחנות, אולי תנסי- אולי כבר חמש. ואחרי כל כך הרבה תחנות, והמשפט שאחרי לא נשמע טוב, הוא לא במקום, הוא לא שואל לאן הולכים, הוא שואל מהי התחנה הבאה. פרניה זה שם?

i love skat

New member
וואוווו

איזה כישרון!! זה פשוט מקסים מאמי!! יש פה פשוט אנשים כשרונייםם!! אוהבתותכם אביבוש

למעלה