יללאה בואי נתווכח!
G GallaxY New member 22/8/05 #54 יאלללהלהההה חחחחחחח איתך היה לי אני זוכרת ויכוח על לחזות את העתיד משהו
J Janem New member 22/8/05 #59 כל כך חם שלפני שאל קאעידה שיגרו ת'קטיושה לאילת, הם שמו עליה אולטרא-סול. כל כך חם שזרקתי ת'ביצה למחבת ובדרך היא נהפכה לחביתה ונשרפה...
כל כך חם שלפני שאל קאעידה שיגרו ת'קטיושה לאילת, הם שמו עליה אולטרא-סול. כל כך חם שזרקתי ת'ביצה למחבת ובדרך היא נהפכה לחביתה ונשרפה...
S Sweet Russian Girl New member 22/8/05 #68 מה זה הראש השני השני???? זה מה שאני חושבת?? אגב שאלתי ברצינות מה שלום הראש שלך... (אני מדברת על יום שבת ועל החברות האידיוטים האלו )
מה זה הראש השני השני???? זה מה שאני חושבת?? אגב שאלתי ברצינות מה שלום הראש שלך... (אני מדברת על יום שבת ועל החברות האידיוטים האלו )
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 22/8/05 #69 ואני מדבר ל שני ראשים שטובים מאחד והראש השני... גם חי ובועט...
J Janem New member 22/8/05 #73 ולן... פתחת זולע ולא הזמנת אותי?? חחחח כמה ראשים חיסלתם יא נרגילה-מנים...?
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 22/8/05 #77 חחחחחחחחחחחח לא הרבה, רק ראש הנקרא, ראש פינה וראש לשואלים..