חופש מתסכל =\

AeroSlash

New member
את חושבת שהשרשור הזה היה נחוץ

בשביל לשים לב שהפורום בנפילה?

GallaxY

New member
חחחחחחח אני שואלת על פי מה הקביעה

לא ענית לי.... מה הקשר לשרשור?

GallaxY

New member
אאאא

אז לא ניסחת את עצמך נכון קודם
למה מחזק אחלה של שרשור.... את לא חייבת להשתתף בו אם זה "תת רמה" בשבילך או מה שזה לא יהיה...

Janem

New member
בסדר, אבל חלאס לדבר על נפילות

כל הזמן... תסתכלי בארכיון בערך באפריל 04', היו מעט אנשים, פחות או יותר גם אותם אנשים, בלי שרשורים של 2000 תגובות, ועדיין היה סבבה. מה יותר חשוב לך? מספר התגובות או התוכן שלהן? גם אז דיברו על שטויות, ואף אחד לא התלונן על נפילות. נמאס מהתסמונת דאון הזאת, כל הזמן דיבורים על כמה ששומם פה...בעעע...

AeroSlash

New member
אוי, עשו לי טובה...

כאילו אם כולנו נשב כמו ילדים טובים ולא נוציא מילה על זה שהפורום הוא לא מה שהיה פעם זה ישפר את המצב..

Janem

New member
אבל למה לחיות בעבר...?

אנחנו נשמעים כמו זקנות.

AeroSlash

New member
וא'נה עשית מזה מה סיפור...

שוב, עם כל הכבוד, זה רק פורום, אף אחד פה לא חיי בעבר.. אפשר לחשוב זו המציאות היחידה שלנו ואנחנו חיים אותה על פי זכרונות העבר...

יללאה לכתוב 1000 הודעות בשירשור

ונישבורא שיא 100 הודעות בלי הנעיצות של קיריל

AeroSlash

New member
אני לא מבינה את זה..

עם כל הכבוד חבר'ה, אבל אתם באמת חושבים שעשות שרשור של 1000 הודעות סתמיות יעזור פה למשהו? מרינה אמרה את זה מקודם ואני מסכימה איתה, הבעיה של הפורום זה לא שחסר הודעות, כי תכלס כל אחד יכול לשבת פה ולעשות שרשור 2000 בלי להתאמץ, הבעיה של הפורום שלאף אחד אין כוח להשתתף בגלל שאין פה שום דבר מהותי ובעל משמעות, ודיונים שכן נפתחים בנושא רציני נגמרים עם 8 הודעות.

GallaxY

New member
מה הקשר יעזור?<

שרשור עם 10000 הודעות סתמיות יעלה את המורל וסתם זה כיף

GallaxY

New member
פשוט כיףףף ../images/Emo6.gif

אפשר גם לנהל דיון באמצע על זה למשל... מה דעתכם על מזג האוויר הבוקר?

GallaxY

New member
וזה עדיף,

מהודעות לעניין (שרשור של דיון למשל) שיש בו 8-10 תגובות
הרי כל העינין של הפורום הזה, זה זה שכל דיון נגרר לדברים לא קשורים, או לחילופין ויכוח קטן

למעלה