חופש לילדים

omizu

New member
חופש לילדים

איזה רעיונות מעניינים יש לכם לחופש? מכירות מרכזי מבקרים? קוקה קולה, עלית, תנובה? מה דעתכן?

PINK POOH

New member
היינו בסיור במי עדן../images/Emo45.gif

היה ממש כיף ומעניין, יותר מעניין לילדים.

לי אין שום רעיונות מיוחדים

הבן הגדול מתחיל מחר קיטנה של חמישה ימים . השלישי במעון. ככה שבשבוע הקרוב אהיה רק עם שניים השני והרביעי. שבוע אחרי זה עם כולם בטח נהיה הרבה בקניון!!!!!! אבל מפחיד, בגלל הפיגועים. בקשר למרכזי מבקרים, קצת בעיה, עכשיו, בגלל הפסח - חמץ!! בטח הרבה מקומות סגורים או שהסיורים לא כמו בשאר ימות השנה. בכל אופן, יש שם הגבלה של גילאים, ברוב המקומות הכניסה מגיל 5 ומעלה, ואצלי זו קצת בעיה. בחופש הגדול, הייתי עם הבן הגדול במפעל של "רולדין" היה נחמד. כשכולם יגדלו, אקח אותם ל"עלית""אסם" וכל שאר המקומות הכיפיים. יש גם את מרכז המבקרים של "חברת החשמל" בחדרה. תהנו!!!!

omizu

New member
התחיל החופש

באמת שכחתי שהרבה זה חמץ........... (קליטה איטית) חברת חשמל זה אמנם חינם אבל ממש לא מתאים לקטנים. על תנובה בגלילות מישהי שמעה?

bluemoth

New member
אמנם אני עדיין לא אמא..אבל הנה../images/Emo140.gif

אז ככה, חבל שלא ציינת את גיאלי הילדים שלך... אם הם בסביבות 5 - 8 יש את הטכנודע בחיפה (חברה שלי לקחה את הבן שלה 5.5 לשם... הוא לא ממש רצה ללכת. הזמן עף). יותר קטנים: בצפון (איזור נהריה) יש מן חווה כזאת שאת קוטפת - וכל מה שאת קוטפת את יכולה לאסוף (ולקנות בסוף לפי משקל). אין הגבלה על אכילה באמצע... (ילד בן 3 מאוד נהנה לאכול (וכמובן להתלכלך מהמיצים...
)... אה...ויש גם קייטנות לפסח... (אם זה מתאים לך)... את יכולה לבדוק בכל מיני אתרים - החברה להגנת הטבע, מוזיאונים (יש שם פעילויות לילדים מעניינות - צביעה, קדרות כל מיני). אני מקווה שעזרתי.

למעלה