חופש חופש נה נה נה

חופש חופש נה נה נה

אז היתי בחופש הייה מגנייייב ואני זקן שכמותי ששירת בצבא רק חודשיים וחצי וחולה על מטאל ועל רוק ועל כל מיני ושונא אנשים מטומטמים שמכלילים (ברווזוני חמודי רוצה נעים בגב?) רואה מישהו שמקשקש קישקושים על קורט קוביין למשל הממממ דיסלקט שלא מבין אנגלית שלא מבין את המילים שלא יודע כלום על החיים שלו מדבר על קורט קוביין? טוב לא משנה יהיה טוב ונפסיק לכתוב שטויות אולי נשאל שאלה את בודום צ`ליילד מכיר להקות בסגנון טסטמנט? או להקות שמנגנות טראש ולא רק סיילר ששמעתי שמגיעים לארץ תמליץ אחי אני שומע

Bodom-child

New member
אוקיי.....

כעקרון אני לא ממש טוב בהגדרות של סוגי רוק אבל להקת טראש שאני מאוד אוהב היא KREATOR... ובקשר לזה שסלייר באים לארץ זאת עוד שמועה מיני רבות שמסתובבות. שמעתי כל כך הרבה כמו זה שפנתרה באים להופעה בסוף הקיץ ועוד ועוד..... יש לי שאלה למה שרתת בצבא רק חודשיים או שאתה עדין בצבא ?

אז ככה

אני כבר בן 24 אז בצבא אני לא ואת קאטור אני מכיר לא טוב אבל מכיר הבנתי שהאוסף שלהם ענק והספור של הצבא? אז ככה היתי נפצעתי קיבלתי 24 ושוב 24 ושוב 24 ואז עפתי לתמיד וסיילר באים כמעט בטוח גם במטאל המאר היה כתוב על זה וגם באתר שלהם

Metal_F

New member
טראש...

הטראש האולטימטיבי בשבילי הוא מטאליקה (תצחקו תצחקו:) אבל הדברים הישנים של ספולטורה...beneath the remains, arise טסטמנט כמובן!!! ואם משהו מכם מכיר את arch enemy...זה מן טראש/דת` כזה אבל הם ממש טובים-שווה בדיקה.

אולי רק אולי

משהו יעשה מין מילון מונחים כמו מה זה טראש וד`ת ובלאק ותעשייתי ודום וכל זה קצת סדר בבלאגן כי דיי נהייה לי בלאגן וקיבלתי את כל הדיסקים של AT THE GATES התחלתי לשמוע רק אתמול מן חור בהשכלה שעכשיו אני משלים

Metal_F

New member
מחר בצפר..:/

יש לי את Gardens of Grief של at the gates. בימי עבר רחוקים ומעורפלים (לפני איזה חצי שנה) נוראנוראנורא אהבתי אותם. ואז...הפסקתי? באמת תופעה מוזרה. יש לך אולי איי סי קיו אדון מארקס?

לאדון מארקס אין אייסי

בקרוב יהיה ועכשיו אני איכשהו משךים את כל החסרים שלי כולל קראקס וספלטורה ישנים וסקס פיסטולס אפילו וכל מיני כל מיני ישנים חזרתי לתקופה מסוימת התקופה של התיכון שהיתי כבד וצבוע הה ורק עכשיו גיליתי שט`ריון היו להקת ד`ת וזה נשמע מצחיק יחסית לחומר המאוחר יותר שלהם ואת האמת מעניין מה זה שאני בן 24 ועדיין שומע ד`ת אומר עלי אולי לא התבגרתי?

Bodom-child

New member
בנאדם...

למה אתה מתעקש לכתוב שתי מילים בשורה, זה ממש מעצבן....... אני רואה שאתה בנאדם לעניין שיש על מה לדבר איתו אבל תשתדל לכתוב בשורה אחת ...

Bodom-child

New member
ועוד משהו

אני חושב שדת` מטאל הוא מהסגנונות היותר רציניים של עולם המטאל. ואם כבר דת` עסקינן אתה אוהב את IN FLAMES ? הם פשוט ענקיים. או שבעצם הם לא דת` או שכן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה