"דילוגים"="וקשרתם אותם לאות" מה לא ברור
B begone New member 25/8/02 #3 חופש זה תורה? עבדות זה חופש אמת היא שקר שחור הוא לבן שלום הוא מלחמה עתיד הוא עבר זיכרון הוא שיכחה אלו עקרונות שלטון האפילה בספר 1984 של ג´ורג´ אורוול.
חופש זה תורה? עבדות זה חופש אמת היא שקר שחור הוא לבן שלום הוא מלחמה עתיד הוא עבר זיכרון הוא שיכחה אלו עקרונות שלטון האפילה בספר 1984 של ג´ורג´ אורוול.
T The-G New member 25/8/02 #7 וואלה הזכרת לי, אני צריך לקרוא את זה. התחלתי לקרוא בתחילת החופש ואיפשהו הפסקתי (אני מתקדם כל כך לאט) :|
וואלה הזכרת לי, אני צריך לקרוא את זה. התחלתי לקרוא בתחילת החופש ואיפשהו הפסקתי (אני מתקדם כל כך לאט) :|
B begone New member 30/8/02 #26 לגבי 1984 אחד הספרים הטובים ביותר שקראתי אי-פעם. הפך אותי לאדם אחר לחלוטין. ללא ספק אחד הספרים הפוליטיים החשובים של המאה העשרים.
לגבי 1984 אחד הספרים הטובים ביותר שקראתי אי-פעם. הפך אותי לאדם אחר לחלוטין. ללא ספק אחד הספרים הפוליטיים החשובים של המאה העשרים.
E erez zon New member 26/8/02 #19 נפתלי הוא בסך הכל עוד מסכן שהצליחו בקלות לרמות מחזירים בתשובה......... אךךךךךךךךךךך.........כמה חשובה השכלה.....נפתלי הוא דוגמא מצויינת למה קורה בלעדיה.
נפתלי הוא בסך הכל עוד מסכן שהצליחו בקלות לרמות מחזירים בתשובה......... אךךךךךךךךךךך.........כמה חשובה השכלה.....נפתלי הוא דוגמא מצויינת למה קורה בלעדיה.