חופש זה תורה

gershon17

New member
כל הדילוגים האלה

באמת מרשימים. וגם אנשים שמבינים בסטטיסטיקה יכולים להתבלבל קשות בחישובים האלה ולחשוב שבאמת יש משהו בקפיצות האלה בתורה. אבל בדיקה פשוטה ביותר מגלה שאין בקפיצות האלה כלום מעבר לרעש סטטיסטי. כל טקסט באורך של התנ"ך יניב תוצאות מרשימות רבות (יש בדיקה מפורסמת שעשו על מובי דיק, וגילו בו דברים מדהימים ממש. כלומר, לא מדהימים כי אם צפויים, אבל למי שלא מודע לזה - מדהימים).

alond

New member
שמעתי שאומרים שאת רוב הדילוגים

בספר בראשית שהוא לא גדול. הערות?

zazaza

New member
דילוגים

[הממצא, מס ספר, פרק, פסוק, מילה, אות, דילוג] יהוה שקר, 1, 24, 14, 9, 3, -689 יהוה שקר, 4, 15, 30, 2, 3, -786 יהוה שקר, 5, 16, 5, 8, 3, -23 ישו האמת, 5, 4, 14, 3, 1, 59 שימפנזה, 3, 10, 7, 15, 2, 488

alond

New member
LOL

טוב!!! אהבתי. מה זה מספר ספר? מתוך החומשים?

alond

New member
אין לי כוח לחפש באתר.

אין לך תשובה? לא שאלתי משהו מסובך.

erez zon

New member
governor,תודה על הקישורים

את אלה עדיין לא קראתי........גם לי יש הפניה מעניינת בשבילך.......אם לא ראית את זה כבר.

gershon17

New member
אומרים

אומרים הרבה דברים. אני יכול לחפש את הבדיקה שעשו על מובי דיק. אבל יש תוכנה שמחפשת דילוגים בתנ"ך, מאיר שלו השתמש בה לפני כמה שנים למצוא דברים מאד מרשימים שמפארים את ישו ויורדים על הרב-עובדיה. אתה יכול למצוא פחות או יותר כל דבר שתחפש.

alond

New member
שאפשר למצוא שטויות זה ברור.

למרות שבלינק של GOVERNOR רומזים שהם דווקא לא הצליחו למצוא כל מה שרצו. פשוט רציתי לדעת אם זה נכון שרוב הדילוגים הם מספר בראשית.

כל הדילוגים מאוד טיפשים

הדילוג מבוצע כך: בוחרים ב"אקראי" פרק בראשית מחליטים על דילוג נגיד כל 10 אותיות מוצאים את המילה שמתוכננת מראש, שלב שני עוברים לפרק אחר מחליטים על עוד דילוג הפעם נניח כל 20 אותיות מוצאים עוד מילה וכל הלאה וכך הלאה וכך ממציאים משפט מרשים למדי כמו "בית המקדש יחזיק לעד" "מטוס יפיל תאומים " ועדו שטויות כאלו. נא לשים לב שלא מוצאים את כל המשפט מאותו דילוג.

gershon17

New member
הם לא היו מספיק גמישים

לא תמצא כל סדרת אותיות באורך 20. ברור שלא. אבל אתה לא מחפש 20 אותיות מסויימות, אתה מחפש בערך. נגיד, כתוב "אלוהים" ולא "אלוקים"? לא נורא. כתוב "ה" במקום "אלוהים"? גם בסדר. אתה מחפש משהו שמפאר את הרב עובדיה, אבל במקום עובדיה מצאת "שך"? אין שום בעיה, גם זה תופס. אם ספר בראשית הוא הארוך ביותר בתורה, לא מפתיע שיש בו את הכי הרבה דילוגים. מעבר לכך, אם מאד קל למצוא מה שאתה מחפש, סביר שקל למצוא מה שאתה מחפש יותר מפעם אחת. אבל מה? אף אחד לא יחפש פעם שניה את מה שמצא בפעם הראשונה, אלא יעצור אחרי ההצלחה הראשונה. ספר בראשית הוא הספר הראשון. ולכן, למרות שאני לא יודע אם הטענה נכונה, היא לא מופרכת לחלוטין.

naftalyb2

New member
14 תגובות איזה תענוג

אף אחד לא אמר מילה טובה מעניין טוב יש לכם מה ללמוד בטוח אולי בפעם הבאה שאני יבקר פה יהיה מישהו שיבין משהו אני לא כועס עליכם זה הכל בגלל הרבנים ה"חכמים" שלכם ועוד דבר בלי "הדילוגים" אין לכם מה לחפש בארץ ישראל בטח כבר כולכם חולמים על הודו

gershon17

New member
והסיבה שאתה חושב שאני צריך

אישור שלך כדי לחיות פה היא... ?

naftalyb2

New member
אני חילוני רק שתדעו

אבל אני מחפש את האמת ואת הדרך אל האושר ביהדות יש מושג שנקרא דילוגים והאם בתורה לא כתוב דילוגים בטח "וקשרתם אותם לאות" זה למעשה הדילוגים זה בסך הכל מה שאני רוצה להגיד בעניין הזה יש להיהודים טעות גדולה חייבים לדעת את האמת אם בספר מלחמה ושלום גם אפשר לעשות דילוגים למה המחבר לא אומר לנו לעשות דילוגים לעומת זאת בתורה אלהים מצוה במפורש וקשרתם אותם לאות הדילוגים טובים אך ורק בתורה לא בשום ספר אחר גם לא הנ"ך נפתלי בוסקילה

gershon17

New member
למה לא אמר?

כי מה שעניין את דוסטוייבסקי היה שיקראו את הסיפור שלו, ולא את כל שאר הסיפורים שאפשר למצוא בדילוגים. גם בספר טלפונים תוכל למצוא בדילוגים כל מה שתרצה. העניין הוא שבדילוגים יש כל דבר שרק תרצה. רוצה למצוא הוכחות לנצרות שם? תמצא. הוכחות שאין אלוהים? תמצא. זו האמת שאתה מחפש, נכון?

למעלה