חופש ושחרור

yuni9

New member
חופש ושחרור

תחושת החופש בלהיות הומו, דהיינו לא להתחייב לכלום, היא הפקרות המביאה לידי שיעבוד לתאוות, מה שגורם לקושי ליצור קשר מחייב ואמיתי. נטיות הפוכות יוצרות שנאה בין שתי המינים מאחר והן נובעות מהסתגרות בתוך עצמי עד שאיני יכול לצאת מעצמי, אני לכוד ולא יכול להתחבר לשונה ממני. החטא של ההומו סקסואליות מבואר בתורה. אך נובעות מחטא כללי יותר של הוצאת זרע לבטלה. החטא של האישה לעומת זאת מבואר על ידי חז"ל כמעשה זנות. להתחבר למה ומי שמשלים אותך זה מצווה, ולהיפך זה חטא. אהבה היא לא חטא.

דברים חזקים, חולק איתך על חלקם ../images/Emo98.gif

זה עניין מאוד סובייקטיבי. אני לא מרגיש שאני "חופשי" בזה שאני הומו. אני כן מרגיש שאני עדיין מאמין מחויב לערכים ולשמרנות שגדלתי עליהם, גם עם מדובר עם גברים. אני לא אעשה סטוצים, לא אשכב בדייט ראשון, לא אעשה אורגיות ואכבד את בן זוגי ולא אבגוד בו. בדיוק דיברתי על זה עם ידידה שלי שלשום. גם כשאני בחו"ל, לא מכיר אף אחד לגמרי, ואני יכול לעשות מה שבראש שלי: ללכת לזונה (נ' בסגול
), ללכת למסיבות גייז פרועות, להתלבש איך שבא לי ומה לא - אני לא עושה את זה, למרות האפשרות. הגבולות קיימים תמיד, אלוקים תמיד צופה ומשגיח, הוא בכל מקום... החוכמה היא להכניס את אלוקים, המוסר והדת גם למרחב ההומוסקסואליות, גם אם לרבים נראה שאין לאלוקים שם מקום כי הכל יסודו בחטא. אין ספק שרבים אחרים (גם דתיים) משועבדים לתאוות שלהם, אבל זה בגלל שהם עושים הפרדה גמורה בין ההומוסקסואליות לדת, ללא שום סינתזה.מבחינתם יש את הישיבה וביה"כ, ויש את "אטרף" וסצינת המסיבות בת"א. ארגונים כמו "חברותא" והו"ד מנסים למסד את השילוב הזה, ולכן בעיניי קיומם כ"כ חיוני. אני לא מסכים שהומוסקסואליות יוצרת שנאה בין המינים, רוב החברים שלי הם בנות. אני מאוד אוהב בנות, את החשיבה שלהם, הרגישות שלהם ואני בהחלט יכול להזדהות איתם ולהתחבר לשונָה ממני. דווקא ידוע שיש הרבה הומואים שיש להם ידידות בנות... קשה לי עם המשפט האחרון שלך: "להתחבר למה ומי שמשלים אותך זה מצווה, ולהיפך זה חטא. אהבה היא לא חטא". הוא חזק, הוא נכון, הוא בוער לי בנשמה. זו זעקה שמפחת לי הלב כמעט כל יום. אבל עדיין יש לי קושי גדול לסנתז בין האהבה והאלוקים. אני אומר לעצמי כל הזמן שהחבר שלי שאני אוהב אותו, זה לא יכול להיות חטא. אלוקים הוא אהבה, לא? הוא טוב ומיטיב לכל, לא? אבל לפעמים עדיין מרגיש אשם ורע עם כל העניין

חול פירמידות, ריגשת אותי בדבריך

שלא יסולאו בפז. אהבתי בגדול. כמה אהבת ה' יש בך, כמה חשוב לשמור על הזיקה הדתית בד בבד עם היותנו הומואים/דומיניים, דבר שמקנה לנו גבולות ומוסר (כפי שציינת בראשית דבריך - כשאתה בחו"ל). מה גם שחיזקתני ואני כל ך אוהב לקרוא את מאמריך ותגובותיך שיוצאים מהלה וחודרים אל הלב. יישר כחך ויישר כוחו של יוני שחזר בשעה טובה לכתוב כאן בפורום. אשריך עם ישראל שאלו הם בניך.

yuni9

New member
מסובך

אחרי הניתוק בין מין לאהבה, מה שיוצר זנות והפקרות. אפשר להגיע להבנה שהאהבה מתגלה במעשה המיני, אך זהו רק אחד הגילויים שלה, והוא החזק ביותר כי הוא הכי אינטיני. אלוקים הוא הכל, ויותר מזה. זהו האין סוף...

חטאת בלשון הרע- חבל שאתה משמיץ

הומואים רבים אינם חיים חיי הפקרות, מתחייבים ואוהבים את בני זוגם. ובאשר להמצאה שלך בנוגע לשנאה בין המינים - הומואים מסתדרים יפה מאד עם נשים. אני מסכים איתך שנישואין לאישה הם מצווה, ושז"ל הוא חטא. אבל מצד שני עליך לכבד ולהבין גם את היהודים שחיים סביבך, ושאינם מאמינים בחטאים ובמצוות. אחרת אתה מלבה שינאה.

yuni9

New member
../images/Emo140.gifאל תיקח אותי קשה

בכל מקרה אתה לא יכול להסתכל רק על הופעות בודדות של יחידים שחיים טוב ביחד. שאגב זה נחמד אבל מה עם ילדים ונכדים, זה לא רק עניין של מימוש עצמי אלא מצוות ה' להביא חיים לעולם.וצריך לתת גם ולא רק לקבל מהחיים שלנו. צריך להביט על תופעות כלליות וניתן לומר שהמצב המשפחתי של הומואים הוא לא מזהיר על דרך רוב (אולי אפילו מוחלט) ובמיוחד אם נדבר תכלס יש רבים כאלו שלא מחפשים קשר כזה מחייב, ומבחינתם זה להיות ביחד שנתיים שלוש ואז להמשיך הלאה. ישנם כאלו שלקראת זיקנה מחפשים איזה שותף לבלות איתו את שארית חייהם שבהם הם גם ככה לא פעילים מינית מי יודע מה... לא מאמינים בחטאים ומצוות זה משפט בעייתי מאחר וללא סולם ערכים של טוב ורע כל חברה נורמאלית תקרוס. וכמובן שתמיד יהיו מחלוקות על עניינים כאלו ואחרים וצריך להבין אם יש רוב שאומר כך או אחרת אי אפשר לכפות אותו לשנות את דעתו. אפשר מקסימות להתפשר לטובת עמדת המיעוט, אך לא לקש בהכרה מוחלטת של הצד השני. מה לעשות שכמו ההתנחלויות ככה גם התנגדות להומואים יותר ויותר מייחסים לאנשים דתיים ושומרי מצוות. שזה ניתן לומר בצדק שיש להם גם כן חוש מוסרי מעט יותר בריא בנוסף לתחושת קיום בסיסית.
אני הייתי פעם במחסום עם מישהו שמאלני בדעותיו, אבל תכלס כשהוא היה עם הערבים פנים אל פנים הוא לא היה משהו משהו, כששאלתי אותו למה הוא מתנהג ככך כמובן הוא לא אמר לי שזה בגלל שכל ערבי מבחינתו הוא מחבל בפוטנציאל אבל הם פשוט מגעילים אותו בגלל סיבות שונות (ריח, לבוש, מראה, התנהגות וכו'...) אני מכבד כל אחד
, אבל ישנן דעות שאני לא מוכן לקבל. במיוחד את אלו ההחלטיות שאין בהם שוב ענווה של מישהו שיכול ללמוד משהו אלא רק רוצה לדבר.
לסיום רק נוסיף שאני לא מוסיף שום שנאה היא קיימת וצריך להתמודד איתה ולא להתעלם ממנה...

אין בעיה../images/Emo140.gif, רק הסטטיסטיקה שלך לא מבוססת

אתה מסתמך על רושם כללי שלך, מבלי שתראיין או תבדוק נתונים על מאות או אלפי הומואים כדי לקבל תמונה נכונה. א. זוגיות הומואית לשנים ארוכות אינה נדירה כפי שאתה חושב. אני אישית מכיר כתריסר זוגות שחיים ביחד כבר יותר מעשרים שנה, וישנם נתונים מוסמכים על הנושא. ב. הומואים רבים מביאים לעולם ילדים ונכדים משום שהם רוצים להמשיך את הדור, ולא בגלל עניין אנוכי.זאת גם ללא הסתמכות על מצוות ה'. הטענה של "העגלה הריקה" של החילונים אינה נכונה כלל. חברות שלימות בעולם הן חילוניות,ומבוססות על כללים וחוקים מעשה ידי אדם, מבלי שיֶיָחסו אותם לישות על טבעי. הכלליםהאלה אינם מכונים "מצוות" אלא פשוט "חוק". עבירה על כללים אלה אינם נקראת "חטא" אלא "עבירה על חוק אזרחי או פלילי", אנשים חילונים הם בדרך כלל מוסריים, ורבים מהם פועלים לשיפור החברה האנושית. שוב, אתה מסתמך על מדגם צר ביותר של חילונים.שהכרת. המאמינים במערכת מצוות אלוקיות אינן בעלי מונופול על צדק ומוסריות. אני חי בשלום, בידידות ובאהבה עם אנשים מאמינים, כל עוד הם לא מזלזלים באנשים שאינם מאמינים, או משמיצים אותם.

yuni9

New member
../images/Emo199.gifסטטיסטיקה לא מועילה

בכל מקרה אתה לא כולל את כל מי שנמצא בארון. ובאופו כללי כל סקר הוא פשוט קשקוש ומשחק עם מספרים. מחקרים בעניין אני מוכן יותר לקבל, בעירבון מוגבל מאחר וגם הם נעשים לעיתים קרובות מתוך אינטרס לצד זה או אחר. זוגיות הומואית היא לא נדירה אול אבל בבקשה תבדוק באחוזים מאות ואלפים בהשוואה למילייונים יוצא כמה?.......... אז הנתונים פשוט מוצגים יפה. הרבה הומואים מביאים ילדים בגלל לחץ של ההורים שהם יהיו נורמאלים כמו כולם. והרבה מאלו שכן מביאים ילדים עושים זאת בצורה מלאכותית. לא נראה לי שמדרך הטבע להקים ככה משפחנ. כן, אפשר להשתמש במדע על מנת לעזור לזוגות חשוכות ילדים או לנשים שלא הצליחו להינשא עד גיל מאוחר. אבל מכאן ולמשוך זאת לכל אחד שרוצה ילדים ולא משנה מאיזו סיבה זה כבר לא נורמאלי. חילוניות או כפי שנקראה פעם התרבות "החופשית" ולפני כן בביטוי עוד יותר מתנשא כחברה "המשכילה" באופן כללי היא חברה מתירנית. אלא מה שזה גורם לבעיות כאשר זכויות של פרט אחד מתנגשות עם זכויות של פרט אחר. וכן החברה הדתית היא מחוייבת יותר לערכים מאחשר חילונים. אמנם יש אנשי רוח אבל כמה הם משפיעים על הציבור שלהם? התקשורת לא מייצגת את העם באופו מושלם כמו שראינו בהפגנות לצדק חברתי (או ההפגנה למען זכויות הפרט) שמסרו נתונים בעלי הפרשים מוזרים מאוד בין הגורמים השונים לגבי כמות המפגינים וכדומה. או כמו הפדיחה של תחילת המחאה של אותו אחד שהתראיין ואמר שלא יכול להיות שמישהו גם יטוס פעמיים בשנה לחו"ל ולא יכול לקנות לעצמו דירה. מה לעשות מצווה מחייבת יותר מחוק שאגב גם הוא את התוקף שלו מקבל רק מעצם הציווי להקים מערכת משפט שהיא חלק משבע מצוות בני נוח. וכל מי שרוצה חיי נוחות. המאמינים במצוות אולי אין להם מונופול על המוסריות (ועיין ערך מסכת אבות ותחזור אלי) אבל גם אלו שלא מאמינים במצוות, עיין ערך הנוצרים, גם הם שסולדים מכל מצווה מעשית חוץ מהאמונה, והתפרסמו לא בגלל השיטה האמונית החדשה אלא בעיקר בגלל הטענה המוסרית שיש להם מוסר טוב יותר, מוסר נוצרי. עיין ערך סיפור השומרוני הטוב והפרדוקס הטמון במסר שלו. העיקר זה כבוד הדדי. בשביל זה יש את סוכות.

בהבל פיך אתה מבטל מחקרים שלמים

אתה אומר שהסטטיסטיקה היא רמאות, שהחילונים פגומים, ושרק מי שהוא כמוך הוא בסדר. זאת גישה הרסנית. אתמול ביריד ארבעת המינים דברתי עם חסידים שהאירו לי ולבן זוגי פנים, למרות שהיינו שם בלי כיפה. זאת דוגמה לאחווה ואהבה. קנינו קישוט חדש לסוכה שבה נשב הערב

yuni9

New member
יותר נכון בקישקוש מקלדת

מה שאני אומר זה שכן סטטיסטיקה היא סוג של הונאה. שהרי לא רק לשקר באופן בוטה אסור אלא גם להציג את העובדות באופן שייפה אותן לא כמות שהן. עיין ערך מסכת בבא מציעא פרק שישי... זה שהחילונים פגומים זה נכון. נו אז מה זה אומר שאנחנו מושלמים? הרי לא נראה לי שיש פה מישהו שהוא אתרוג מהודר וכשר, אלו אולי אי אלו גדולי דור שהם לא רק מדברים אלא גם עושים וגדול תלמוד שמביא לידי מעשה. יש לנו כמה ביינשי"ם שהם לולבים. וחילונים שהם הדסים שעוסקים בעשייה נפלאה של חסד והתנדבות. וערבות שי לנו מצד זה ומזה. שהרי מה יעשה חילוני שחשקה נפשו בתורה וחוכמות חיצונייות לא מספקות אותו, הרי הוא לא יישב וילמד. ודתי שרוצה קצת לצאת לחיי המעשה ולממש את עצמו, מה יהיה עליו שמסתכלים עליו כמסכן שלא החזיק מעמד בישיבה. הרי גם אם הוא יצא החוצה הוא ירגיש בחוץ, ותמיד ירגיש שהוא חי בדיעבד ולא מממש את עצמו.

אתה נשמע כמו בייני"ש שיוצא מהישיבה

בשביל מילואים לשבועיים בשנה, וחוץ מזה לא באמת מתערבב עם מי שאינו כמוך. אז נחכה לך קצת שתצא לעולם ותכיר אותו... זה שמישהו לא דתי או מקיים מצוות לא אומר שאין לו מערכת מוסרית (וזה מעבר לקיום החוק או עבירה עליו, פורטי). גם לנוצרי חילוני יש ערכים וגם הוא יסייע למישהו שיתעלף ברחוב למרות שאין לו תורה שמחייבת אותו לעשות כך. וכנ"ל לגבי חילוני. אתה לא מכיר בכלל חילונים אם כל ההתבססות שלך מסתמכת על מפגש אחד עם חילוני בצבא. בחיאת!

yuni9

New member
צר לי

חצי מהשרות שלי היה ביחידה מעורבת דתיים וחילונים. ועוד חצי שהיה בעיקר עם חילונים כשעלינו לגדודים.

avitano

New member
מאיזה נסיון וידע אתה מדבר?

אתה הומו? אם לא אז איך אתה יודע מהם החיים בתור הומו? ואם אתה כן, אז דבר בשם עצמך ידידי מי אמר שבתור המוו לא מתחייבים לכלום? ועל איזה חופש בדיוק אתה מדבר? לדעתי החיים כהומו הם עבור רוב האנשים כמו כלוב מאשר חופש נטיה מינית (ולא נטיה הפוכה, שום דבר לא הפוך אצלי) לא יוצרת שום שנאה להיפך, אני מרגיש יותר קרוב לבנות המין השני, וגם לבני מיני הרבה יותר קל לי להתחבר אין חטא של הומוסקסואליות, יש חטא של משכב זכר זה שאני הומו לא אומר שאני עושה משכב זכר אשמח לדעת מאיפה כל הידע... נשמע שיש לך הרבה נסיון, לא?

yuni9

New member
כן אני הומו

יש לי נסיון ממה שדיברתי עם אנשים אחרים. נסיון מיני ממשי לא היה לי וגם לא יהיה מהסיבות שציינתי כבר. הוצאת זרע לבטלה, לצערי כן, אני גם בן אדם. ותוסיף לזה שאני חוזר בתשובה אז מבחינתי לימדו אותי שזה לא מעשה אסור אלא שעדיף לאונן ולחשוב על מישהו ולא לאנוס אותה או לשכב איתה בלי אמצעי מניעה. במבט לאחור אני רואה שזה לא חינוך מיני אלא חוסר חינוך וההפך ממשה שהתורה מלמדת אותנו על איפוק ועל מרעיבו שבע. כמו שאפשר לראות בסרט ארבעים יום בלי ועוד שתי סרטים חדשים בעלי עיקרון הפוך שמראים שמי שמחפש קשר רק לסקס זה לא שום דבר אלא סתם זנות ובשביל קשר זוגי צריך יותר מיחסי מין. (אחד עם ג'סטין טיימברלייק ואחד עם אשטון קוצ'ר) חופש אני מתכוון בלעשות מה שאתה רוצה לעומת שחרור שזה לא לעשות מה שאחרים רוצים ממך. תחשוב על פי זה ותוסיף להקשר שכתבתי את זה ותבין. נטיה הפוכה לנורמה, כן מה לעשות! אם הנטיה המינית עוזרת לך בחיים אז מה טוב. כמו שאמרתי לא כל דבר מתקשר ישר למין. ולהיות הומו זה לא רק משיכה מינית אלא גם אופי. ולא, לא כמו הסטיגמה שהומואים יותר רכרוכיים או חלשים וכדומה שזה פשוט קשקוש, אבל כן מה לעשות בדרך כלל אנחנו יותר רגישים מאחרים. ויש בזה הרבה דברים טובים כמו שאמרת להתחבר לבנות המין הנשי לא רק מהכיוון הגברי הגס אלא מצד עדין יותר. וגם מצד החברה הגברית זה יותר מעדן אותה. ויוצר באופן כללי פחות מתחים בחברה בין בנים לבנות בטווח הארוך יותר. וכמו שכבר אמרתי באמת אם כן אין חטא של משכב זכר, שכולל גם חיבוק נישוק והרהור, מה לעשות. אבל הוא לא כולל את המהלך הנפשי שמוביל לזה. שהרי בסופו של דבר התורה אוסרת אז המעשה, כלומר שיש כאלו שירצו לממש את הנטיה למעשה והתורה באה למנוע את זה בדיוק מאיתנו. שהרי ברור שהיא לא מדברת על לאסור על מישהו לשכב עם גבר שהוא לא נמשך אליו כלל. אבל מצד שני זה לא משהו מגעיל כל כך או מדומיין עד כדי כך שלא צריך לאסור אותו שברור שהוא אסור כמו קניבליזם שאין צורך לומר שאסור. או כמו רצח שגם לא מדובר על סתם רוצח סדרתי שרוצח לשם הרצח אלא על סכסוך בין אנשים שהתורה דורשת שלא יגיע לידי שפיכות דמים ולא משנה איזה מניע היה לך להרוג מישהו זה לא פוטר אותך מעונש או מקל עליך את העונש. וגם גילוי עריות התורה אסרה משכב בין קרובים ופעם באמת זה היה משהו שהיו יותר פרוצים בו. עיין ערך בת פרעה במחקרים שמראים שנולדו תמיד בשולשלת הפרעונים מגילוי עריות מאחר ובת פרעה שהיא בת ה"אל" ראויה רק למשפחת המלוכה. ועוד ועוד... אז לגבי המשפט אין חטא של הומוסקסואליות, יש חטא של משכב זכר וזה שאני הומו לא אומר שאני עושה משכב זכר. אני מסכים בהחלט. אבל בא נודה שלא כולנו חושבים ככה בעניין הזה ושמעתי ממספיק אנשים שאומרים שזה איסור שפשוט לא מתאים להם. נכון זה התמודדות שהיא לא פשוטה, אבל הפיתרון הוא לא להגיד עזוב אותי אני לא יכול להתמודד עם זה. אז כמו שאמרתי הנסיון שלי זה נסיון חיים של היותי חוזר בתשובה שחי עדיין בקרב המשפחה החילונית שלו ולומד בישיבה וגם מהשירות שעשיתי בצבא בקרבי.

גנימדס

New member
גבב של שטויות

הומואים גם מחדירים סמים לנוער והופכים אותו למסומם מגיל 12 הומואים גם אונסים כלבים הוומואים גם מתכננים להשתלט על העולם ולשים סטרייטים במחנות השמדה יש משהו ששכחתי? _________________________________________________________________________________ הומוסקסואליות זו משיכה למין שלך. נקודה. פה זה נגמר כל השאר זו אנטרפטציה שלך הומו זו לא "תחשות חופש לא להתחיב לכלום" (מה?) זו לא "הפקרות המביאה לידי שעבוד בלה בלה בלה אפשר להתחיב אם אתה רוצה להתחייב. אפשר לא ללכת לכוון ההפקרות אם אתה לא רוצה להכנס לשם, ולחלופין, אם נהיית "מופקר" אפשר גם להחליט שמעכשיו אתה יותר שומר על צניעותך סטרייטים, דרך אגב, הולכים לזונות, למועדוני חשפנות, צורכים פורנוגרפיה אתה מוזמן לחפש את ההפקרות גם אצלם. : "נטיות הפוכות יוצרות שנאה בין המינים" זו הנפצה מוזרה , שלא ברור לי מהיכן היא הגיעה מה שיוצר שנאה בין המינים. שים לב...זו האכזריות של הגברים אל הנשים. זה מעשי אונס. זו הטרדה מינית. זה התעללות. מעשים שבדרך כלל נעשים בידי הזכרים הסטרייטים. תשאל פמיניסטיות על כך, אף אחת לא תרמוז במלה על הומוסקסאלים כאשמים העיקריים. מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה?? "הסתגרות בתוך העצמי עד שאיני יכול לצאת מהעצמי"החלק הראשון מתאר דכאון ,אני לכוד ולא יכול להתחבר לשונה ממני" החלק הזה מתאר בריחה אל תוך הקן של אמא וסירוב להתבגר. אתה עושה סלט , מערב דבר אחד שלא קשור לשני ומה שיוצא לך זה הסבר מוזר שלא קשור בכלום למציאו זה לא מסביר הומוסקסואליות......אי אפשר להמציא שטויות על סמך דעות הומופוביות ולכפות אותן על המציאות. זה לא עובד ככה.

yuni9

New member
מה זכיתי להתנפלות הזאת ? ../images/Emo122.gif

עם הפסקה
"נטיות הפוכות יוצרות שנאה בין המינים" זו הנפצה מוזרה , שלא ברור לי מהיכן היא הגיעה מה שיוצר שנאה בין המינים. שים לב...זו האכזריות של הגברים אל הנשים. זה מעשי אונס. זו הטרדה מינית. זה התעללות. מעשים שבדרך כלל נעשים בידי הזכרים הסטרייטים. תשאל פמיניסטיות על כך, אף אחת לא תרמוז במלה על הומוסקסאלים כאשמים העיקריים. מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה?? אני מסכים באופן כללי. לא התכוונתי לומר שזו הסיבה העיקרית לשנאה. אבל זה יוצר ניתוק בין המינים. בנים ונוגה ובנות ממאדים אז שכל אחד יחיה עם עצמו בבועה שלו בשקט וניפגש בארועים חברתיים. שנאה לא במובן האקטיבי שלה אלא במובן של הסתגרות בקהילה עצאית לא תלויה במין השני. נכון גם להומואים וגם ללסביות שדוגלים בהקמת קהילה גאה בכל אורחות חייהם, ולא קהילת תומכת בכלל המסגרת החברתית, אלא כקהילת חוץ. לגבי המשפט
,אני לכוד ולא יכול להתחבר לשונה ממני" החלק הזה מתאר בריחה אל תוך הקן של אמא וסירוב להתבגר. לא באתי לומר מאיפה זה נובע. אלא פשוט שלאחרים קשה לקבל את השונה אם הוא לא קרוב שלהם ממילא, עד כדי כך שיש אנשים שדוחים את בני משפחתם ואפילו את ילדיהם בגלל שהוא העיז לשתף אותם בנטיה המינית שלו והחליט לספר להם. דרך אגב סלט זה מאוד בריא. אם חסר לך טעם תוסיף רוטב...
מה אתה רוצה הסבר מפורט איך מישהו נהיה הומו? בקצרה חמישים אחוז גנים וחמישים אחוז התפתחות נפשים בגלל סגנון חיים ונקודות ציון במהלך החיים שמהן נובע החינוך ונסיון החיים.

shakQ

New member
חופש לבחור

החופש נמצא בבחירה ! ויש גיבור המושל ברוחו .. ויש את ההפך: ( שלו ..

eclipse angel

New member
:)

א. "תחושת החופש" היא רוח רעה שחולפת על כל הדור הזה... ולא רק על הומואים וזה לא נובע מ"להנות מהחופש" כמו מהפחד להתחבר לא טוב האדם להיות לבדו זו עובדה מעוגנת בטבע של האדם ככזה ואף אחד לא מעוניין בבדידות גרידא ולכן אתה תפגש באנשים שטוענים שמחפשים קשר ובמימד מודעות מסוים הם באמת שואפים למציאות כזו אבל שזה בא לידי פרקטיקה.. רובם נסוגים אחורנית לא נהינו יותר מופקרים מפעם..נהיינו פחדנים בני פחדנים ב. אני לא בטוח שהשמשפט השני שלך נוסח בצורה ברורה / חד-משמעית אבל לפי מה שהבנתי הומו שונא סטרייטים? לא הייתי מגדיר זאת שנאה.. אבל זה באמת ריחוק - ריחוק אגב שנובע ברוב במקרים באופן ייזום ע"י ההומו. זו תכונה דוחה ומחליאה אז כמה (הרבה) מההומואים... הם מנסים לטשטש את השוני עד כמה שניתן אך בפועל הם דווקא נהנים מהשוני ומנסים להבליט אותו יותר.. ראייה לכך לדעתי היא עצם המילה "גאווה"... פיכס ג. הוצאת זרע לבטלה יכולה לא לסתור את איסור מעשה ההומוסקסואל בתורה - אבל אין שום ראיה שזו הסיבה האמיתית לאיסור ראיה שכן מופיעה בתורה היא "חווקת הגויים".. שאני משער שזו רק סיבה כללית יותר... בעולם הגלובליזציה זה בעייתי להגדיר מהו חוקות הגויים...אבל דווקא בעולם כזה מומלץ לשמור על ייחודיות העם היהודי וקדושתו. ד. אני לא בטוח שלהתחבר למה שאתה ולמי שמשלים אותך זה בהרכח מצווה ... עם הדבר היה נכון הרי זה מחייבת הנחה שאומרת שמי שאנחנו או מי שאנחנו בוחרים להתחבר אליו זה האידאל.. ועובדה שאנחנו מצווים להילחם ביצר.. ובכל מני צווים כמו "אל תתחבר לרשע" אני לא אומר שאהבתך נקראת "רשע"... אבל בשורה התחתונה ההגדרה של רשע היא סוייבקטיבית בעיקרה... מה שאני מתכוון לומר זה שההיגיון שלנו / זוית הראיה שלנו /ההגדרות שלנו בהכרח תואמות לאחרים ובמקרה הנדון -לתורה

למעלה