חופש...הספקתם משהו?

V. Ghost

New member
חופש...הספקתם משהו?

יכול להיות שכבר כתבתם מה עשיתם ומה היה לכם לעשות בחופש שנגמר אוטוטו ..תאמרו לי(גם אם זה לא נכון)שאני לא היחיד שלא עשה כלום החופש אבל כלום כלום..אז ככה החופש שלי היה היה מיום רביעי(לפני שבועיים) עד יום שבת (שלפני שבועיים)..ומאז..כל שבוע שעבר...א`-ו` למדתי השלמות ככה קוראים לזה היום...3 ימים תנ``ך וזה היה סיוט..ו-2 ימים מתמטיקה..וביום שישי האחרון היה לי עוד מבחן במתמטיקה...מתמטיקה איכשהו עוד היה נחמד.אז ככה מאז לא עשיתי כלום.אפשר לומר שלא פגשתי אנשים נראה לי.החברים מהתיכון הקודם איתם אני לא שומר על קשר ולהפך.הם גם לא היו חברים אמיתיים אז ככה שמשם אין לי חברים.ומהתיכון החדש.שאני בדיוק חודש אחד שם.אז כולם נחמדים והכל.אבל אני לא יודע למה.הקיצר עוד אין לי חברים-חברים או ידידה שניהלתי איתה שיחת נפש.כלום כלום.ובמקום החופש הזה שזה הזדמנות מצוינת אמורה להיות.אני תקוע פה בבית מול המחשב.יש לי 200 איש באיי סי קיו.שהם כבר לא מדברים איתי.בקושי מישהי מתייחסת אליי במחשב.וזהו ואני שומע מוזיקה רוב היום.ומוריד שירים.oh jesus אני מאושר ומשועמם.היי הזכרתי לכם שאני צריך להשלים את כל החומר בתנ``ך.וללמוד לבד את כל אבא גוריו.וללמוד לבמבחן באנגלית ובמתמטיקה .אוףף גם את זה עוד לא התחלתי. מישהו יכול לסדר לי כיתת יורים? תספרו קצת כמה את ביליתם כל לילה במועדון אחר.עם מיליון חברים וחברות שמחכים בתור כדי לצאת איתכם.כמה קניות הספקתם לעשות.כמה סרטים ראיתם.כמה עבדתם ואתם כבר מיליונרים.ואולי בבקשה שלא יהיה כמו תמיד שלא הגבתם להודעות שלי.אולי לפחות תנו קצת יחס.שיהיה לכם שאריות חופש נעימות אביעד

אווו... אני אוהבת לספר כאלה סיפורים

אז ככה החופש שלי התחיל ממש חרא, יענו, ביום הראשון של החופש, כאילו יום חמישי, לא עשיתי כלום והיו לי סתם השלמות. יום שישי יצאתי לרוקי (מופע הקולנוע של רוקי) והיה בסדר, לא משהו יום שבת לא יצאתי כי ביום ראשון היה לי מבחן בספרות ביום ראשון לא יצאתי לשומקום כי היה לי השלמות בלשון בשני בשני לא יצאתי לשומקום כי היה לי מבחן בלשון ביום שלישי. ביום שלישי יצאתי לחופש, חופש!!! וביום שלישי בלילה מיהרתי לצאת - הלכתי לערב במה והיה ממש ממש כיף, שם החופש התחיל להיות מושלם. ביום רביעי יצאתי ללג`נדרי, המסיבה ההיא של השלושה ימים, והיה ממש כיף, מרבית הזמן. ביום חמישי אני לא זוכרת מה עשיתי ביום שישי הייתי אמורה לצאת ל``אחי איפה המכונית`` או משהו כזה אבל לא נשארו כרטיסים אז עשינו מגביות והרווחנו 150 ש``ח, ואז בזבזנו על אוכל, שתייה ונרגילה ביום שבת היה את הליל סדר, ואחריו יצאתי לקומה השניה והיה ממש כיף ביום ראשון אני לא זוכרת מה עשיתי... ביום שני הלכתי אחהצ עם ידיד שלי לסנטר, ואחרי כן ידיד שלי בא בערב וסחב אותי מהבית לאיזה שעה. ביום שלישי, כאילו אתמול, יצאתי לאזימוט והיה פצצה פצצה פצצה פצצה, היום, התעוררתי לפני חצי שעה, אז אני חושבת שאני אתן לעצמי יום אחד מנוחה :) think floyd מיכל נ.ב. גם עשיתי אתמול שיעורים!!! חלק מהם!!!

_snufkin_

New member
הרהורים על מהות החופש

יה, איזה כיף, סוף סוף מישהו שלא יסתכל עליי מוזר אם אני אתאר לו איך החופש שלי נראה (אני מוותרת על הקטע של הימים, כי אין סיכוי שאני אזכור מה בא אחרי מה): בגרות בתושב``ע פיזיקה (עוד פעם) פיזיקה טיול אופניים בכרמל פיזיקה שבת!!!!!! (מתמטיקה, מתמטיקה, מתמטיקה) מתמטיקה היום שלפני היום שלפני אתמול: מתמטיקה יום לפני אתמול: מתמטיקה אתמול: מיונים לצבא (..ומתמטיקה) ןלפיניש המדהים: מבחן השלמה במתמטיקה מחר!!! שלא תגידו שאתם לא מקנאים. וזה עוד ישתפר, כי יש לי בגרות בספרות עוד שבועיים... מת

kirk hammet

New member
על החופש

... אח מה ניתן להגיד על החופש הזה ?! חופש משעמם ביותר לא עשיתי כלום אפילו לסרט לא הלכתי כדורגל חמש פעמים בשבוע וזה מסכם בערך הכל אה ואתמול כששיחקנו כדורגל איזה ערס אתיופי ניסה לגנוב לי את האופניים , ואחר כך רצה להרביץ לשה תמים כמוני , כי העזתי לומר שאני יתקשר למשטרה .... משעמם לי חופש הכי רקוב שהיה לי אפילו לים או לקאנטרי לא הלכתי אז מה זה שווה !?

למעלה