חופש הביטוי

חופש הביטוי

באחד הפורומים של יאהו (אתר אמריקאי) שאל מישהו טיפש ו/או אנטישמי למה היהודים הרסו את מגדלי התאומים? אנשים השיבו לו. רובם הסתייגו מהתאוריה. ואני מסתכל ומקנא. האם באתר ישראלי מישהו יכול לפרסם דבר כזה בלי שישפכו את דמו?

לא עומד בהבטחתי...../images/Emo104.gif

הבטחתי בעבר לא להגיב להודעותיו של עו"ד פנדרייך, ועד כה הצלחתי להתאפק. אבל גם לי יש גבולות, והודעתו האחרונה שברה אותי... לפני נפילת מסך הברזל, בא ראש ממשלת בריה"מ לביקור בארה"ב. נשיא ארה"ב רצה להשתבח בדמוקרטיה, ונתן לו לקרוא את העיתונים, שם פורסמו דברי לעג ובקורות על הנשיא. ראש ממשלת בריה"מ לא התרשם, ואמר לנשיא:" נו, אז מה? גם אצלנו יכול כל עיתון לפרסם דברי בקורת ולעג על נשיא ארה"ב".

י זהר

New member
האם חסרים אתרים ישראליים

הנותנים חסות לתיאוריות קונספירציה למיניהן? גופים ממשלתיים ואישי ציבור "מואשמים" ברצח רבין, בנסיונות השתלטות על אל אקצה, הבערת המזרח התיכון וסתם "גזענות" שחלקה הקטן אמיתי ורובה במוחות הקודחים של הפנטזיונרים האלה. הביקורת שכמה כותבים קבועים ב"הארץ" מותחים, מעידה הרבה יותר על חופש הביטוי, כי היא מוטחת נגד עמוד השדרה של הציבוריות הישראלית, ולא נגד בני מיעוטים או זרים. אני קורא בקביעות את ה ניו יורק טיימס ולא מצאתי מישהו שיכתוב על סבלם של האזרחים שמופצצים בטעות באפגניסטן, כדוגמת הכתבות של גדעון לוי בהארץ, עיתון שמשלם מחיר יקר, תרתי משמע, על היותו במה לדעות לא פופולאריות

י זהר

New member
ואגב "הארץ"

שאלתי חבר: האם קראת מה כתבו בידיעות אחרונות על פלוני? ותשובתו היתה: לא, בבוקר אני קורא עיתון...

למעלה