על כך, גזענות ושאר ירקות
תחילה- מהי גזענות? לפי מילון אן שושן גזענות היא "ההשקפה, שעמי העולם נחלקים לגזעים מיוחסים אחד (גזע האדונים) ולגזעים אחרים שהם נחותים. הגזענות היא אחד מעקריהם של הנאצים בגרמניה ושמשה יסוד לאנטישמיות פרועה ולהשמדת היהודים". זו דעתו... יפה מאוד, מותר [האומנם?] להיות בעל דעה זו אך זה נוגד את ערכי הדמוקרטיה [וכמו שמישהו כבר החכים ואמר כאן לפני, ועמך הסליחה איני זוכרת מי זה היה- בכל מערכת ערכים יש ניגוד בין ערכים וחוקים]. מצד אחד ישנו חופש הביטוי המתיר אמירות גזעניות ומצד שני ישנם חוקים האוסרים על גזענות... לכן בחרו להגביל את חופש הביטוי כדי לאפשר קיומם של 2 חוקים וזכויות אלו. כלומר, חופש הביטוי מותנה בכך שאינו מסית או בעל דברים גזעניים. אני מתארת לעצמי שאתה יודע מה היתה האידאולוגיה של כך, ושל כהנא בפרט, ולכן אתה יודע שלפי הגדרת הגזענות שהבאתי מקודם ולפי ´הביצוע של ההגדרה´ במציאות [כלומר, איך זה מתבצע במציאות] אתה מבין שהאידאולוגיה הזו נכנסת לתוך תחום מסוים הנקרא- גזענות. מתוך זאת נובע, שחופש הביטוי אינו ´חל עליהם´ מכיוון שחופש הביטוי מוגבל ואינו כולל הסתה וגזענות. ניסית להסביר את זה, כל דבר בעולם אפשר להסביר ולהבין [אני יכולה להסביר לך ארגוני טרור ואפילו נאציזם] זה לא הופך את זה לנכון ולגיטימי. אם כך אינו ארגון גזעני ["הוציוא אותם מהחוק כביכול על גזענות"- מתוך זה אני מבינה שאינך חושב שהם גזענים], מהו כן ארגון גזעני? אבל אין מה לדאוג להם, הם עדיין פועלים ומחנכים, ההבדל היחיד הוא שאינם יכולים לרוץ לכנסת... להתראות נ.ב. אני מאוד מקווה שאתה טועה בזה ש99% מהעולם הם גזענים...