חופש גדול שמח! (-:

LuNaTiC

New member
שלום, אני לונאטיק, אבל לא באמת

משוגעת... וואה... *אלגברה* *זה* *לא* *קל*

העצלנית

New member
תוצאי אותו משם

ותחגגי. לי יש שתי מאיות (ל``ס וספורט). וציון הכי נמוך 75 במתמטיקה. אבל החופש גדול מידי ושנה הבאה בגרויות לאאאאאאאאאאאאא מה נשמע כולם? ספרו מה חדש? דפנה

נמרה

New member
לי יש..

מאה אחד בביולוגיה הכי נמוך 63 בחינוך גופני אחר כך 70 במתימטיקה השני הכי גבוה באנגלית 98 ומה אצלכם? אתם יכולים לשפוך, אף אחד לא מכיר אותכם פה....

SnufellS

New member
איך יש לך

ציונים כמו 63 ו-98?... אצלנו זה רק בכפולות של חמש (95,65,80) ובגלל זה אם הממוצע שלך הוא 96 נגיד, יעגלו לך את זה ל95... הציון הכי גבוה שלי זה שתי מאיות בהיסטוריה ואזרחות (מה יש לומר, המורה אוהבת אותי...), 95 באנגלית, לשון ושל``ח והכי נמוך... 75 בחינוך-גופני... לא הצד החזק שלי + לא המורה האהובה עלי... B-) עם ממוצע 91 כמו שציפיתי.... ;-) #ניצן#

S.tal

New member
אני יחסית מרוצה... :cool:

אני בכיתה ז` (בשנה הבאה ח`) ובינתיים, עדיין נותנים לנו ציונים בהערכות.-אין לי מושג למה... ולכן אין לי את הציונים המדויקים. אבל ברוב המקצועות כתוב שהישגי טובים מאוד (מצוין). אבל בחלק מהמקצועות יש ציונים במספרים.כמו: אנגלית:95 (אצל המורה שלי זה בטח המקסימום) התעמלות:95 כלכלת בית:100 (רק השנה לומדים את זה) וגם קיבלתי צ``לש בכלליות על כל התעודה. טל

Panther

New member
אני קיבלתי

שלוש פעמים 100: באלגברה, גיאומטריה ופיזיקה. 95 באנגלית וערבית וציון הכי נמוך 80 בספרות. וואי כלכלת בית אחלה מקצוע, למרות שאז לא אהבתי את זה.

עוד אחת

New member
אני לומדת בבית-הספר

להנדסאים בתל-אביב, בחטיבת הביניים שאין בה תקציב לשום-דבר ושעומדים לסגור אותה. הוא נמצא סמוך לאוניברסיטת תל-אביב.

S.tal

New member
למה? (סתם אני שואלת...)

ודרך אגב אני מירושלים ואני לומדת בליד``ה. טל

נמרה

New member
אההם... את לא מקשיבה לי כנראה

אמרתי שאני נוסעת ביום שישי

עוד אחת

New member
ואני קיבלתי...

100 בפיזיקה, 100 בספרות, 100 ביהדות, מאה במתמטיקה ומאה במחשבים. יש לי 95 בתנ``ך, 95 בהסטוריה, 95 בגיאומטריה, 95 בערבית (זכרתי את כל המילים למבחנים ואחר-כך רוקנתי את כולן מהראש שלי...), 95 בקריאה מונחית, 90 בלשון,90 במדעים, 90 בחינוך גופני, 90 בשקידה, 90 בהתנהגות, 85 באנגלית ו-80 בהבעה. וזאת כל האמת. רוצים שאני אגלה לכם את השיטה שלי? העתקתי מהאנציקלופדיות בעבודות, הסתרתי מהמורה ככל יכולתי כשלא עשיתי שיעורי בית, ולמבחנים זכרתי את כל החומר בראש ואחרי שהם נגמרו רוקנתי אותו. אחלה שיטה, נכון? גם דמבלדור אמר לתלמידים בהוגוורטס שיש להם חודשיים לרוקן את הראש מכל מה שהם למדו עד לשנה הבאה.

לבנדר

New member
היי שי!

מה נשמע? תכתוב לי הודעה מתישהו או משהו כזה. אתה הרי מכיר את הכינוי שלי לא? ומה עם יובל וליאת מה הם עושים בחופש? יש לך מושג? -לבנדר-

למעלה