חופש גדול שמח! (-:

Vilia©

New member
אתם רוצים חייזר אמיתי?!

חברה שלי קיבלה הכל 100 ו-95 והציון היחיד והכי נמוך שלה היה 85!!!!! והכי נמוך שלי הוא 40 בערבית אז אני לא אוכל להיות ערביה בעתיד...לא נורא!!! פחות אחד יור נחמד! טלי פוטר

זה נחשב לחייזר?

אצלנו היתה מישהי שקבלה בהכל 10 ורק במשהו אחד היא קבלה 95, אז היא בכתה כי זה הורס לה את כל התעודה...! -ליאת-

shai.m

New member
ממש לא...

אני ישלח לך אי-מל-ודרך אגב, מה האי-מל של אביגיל? אין לי מושג מה וליאת עושים בחופש-אבל נראה לי שלא הרבה...ליאת נמצאת בחיפה היום ומחר ואז היא באילת עד ליולי....

Sweat Heart

New member
יופי

כן..... ``לבנדר``, זה נורא קשה לזהות אותך באמת.... רק שאת מכירה את יובל וליאת ומדברת עליהם כל הזמן (אני לא רוצה תגובה למשפט הזה ^) see ya tonight! אביגעגע

לבנדר

New member
Busted!

היי גוש גוש! שי שאל אותי מה האי מייל שלך אבל אני מניחה שאת יכולה לענות בעצמך. שלחתי לך אי מייל דרך אגב אז תבדקי!!! תמשיכי לשלוח לי הודעות כי אף אחד לא אוהב אותי פה ואף אחד לא שולח לי הודעות. אני מבואסת... -לבנדר-

לבנדר

New member
היי שי!

מה נשמע? תכתוב לי הודעה מתישהו או משהו כזה. אתה הרי מכיר את הכינוי שלי לא? ומה עם יובל וליאת מה הם עושים בחופש? יש לך מושג? -לבנדר-

SKABERS

New member
התעודה שלי

אצלנו התעודה הולכת ככה: הציון של מחצית א` (אותו קיבלנו עוד בחנוכה או טו בשבט לא זוכרת מתי) הציון של מחצית ב` והציון השנתי שזה ממוצע של שני המחציות טוב אני עולה עכשו לח` ואני יודעת שכולם יגידו לי עכשי שזה לא חוכמה כאלה ציונים כי אני רק עולה לח` אבל אני גאה מאוד..... שם המקצוע מחצית א` מחצית ב` ציון שנתי תנך 100 100 100 תושבע (לא למדנו) 100 100 היסטוריה 95 95 95 גאוגרפיה 100 100 100 ספרות 90 80 85 הבנת הניקרא 90 95 93 אנגלית (הקבצה א`) 95 95 95 מתמטיקה (הקבצה א`) 80 100 90(שנה הבאה אני א1!!!!!) ערבית 100 100 100 מדעים 100 100 100 חינוך גופני 90 90 90 טכנולוגיה (מחשבים) 95 95 95 אההה כן...... וקיבלתי גם תעודת הצתיינות.... שישאר ככה גם שנה הבאה!!!! פליז!!!!!!!!!!! אהה ולכל מי שחושב שאני חרשנית תסתמו ת`פה !!!!!!!! אני לא!!!!!!!!!! עדי רוזנברג-החכנ אך לא חרשנית....

למעלה