חופש גדול שמח! (-:

S.tal

New member
גם אני איכשהו מרגישה ככה -

אני כנראה עדיין לא קלטתי שיש חופש, ואין לימודים!

Vilia©

New member
אני קלטתי מאוד!!!!

איזה כיף סוף סוף לא צריך לקום מוקדם..אין שעות אפס...אין כל יום מורה מעצבן שיאטיף לך מוסר...איזה כיף!!! *לא שפויה זמנית* טלי פוטר

LuNaTiC

New member
זה לא שלא קלטתי, קלטתי מאוד..

אני סתם מאוכזבת ממשהו אחר שקשור בחופש:)

Vilia©

New member
ענבל....

ממה בדיוק את מאוכזבת? ומאיפה את בעמק יזרעאל? גם אני מיזרעאל...איזה מקריות אה!!!!! טלי פוטר

LuNaTiC

New member
את מעמק יזרעאל???

מגניב.. איפה את לומדת? אני מאוכזבת כי מי שהערצתי ואהבתי מרחוק במשך שנים (טוב.. שנתיים) עזב היום את הבית ספר ולעולם לא אראה אותו שוב... בוווה..

העצלנית

New member
אני מכירה אנשים מציפורי

הם גם עמק יזרעאל לא? ואם יש פה ט`טניקים יצאתם למסע בעקבות לוחמים שנה שעברה?

Hermione

New member
את מכפר החורש??

כפר החורש נחשב עמק חפר, נכון? גם אני מעמק חפר... אני מבית חירות- כפר פסטורלי וירוק מלא באנשים מגעילים, המון זבל, תרנגולות הודו ופרות... חור מסריח

Hermione

New member
?!

חופש גדול שמח בתחת שלי... אה, שכחתי, כולם פה מחוננים... אז בטח אין לכם את בעית התעודה ה``קטנה`` שלי יש... אבל חוץ מזה, אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LuNaTiC

New member
אוה, נו... לא כולם פה תלמידים

מצטיינים... זה שומר על האיזון בין אנשים כמו החברות שלי לבין אנשים כמוני... להפתעתי נכשלתי רק בשני מקצועות, והאמת חשבתי 5.. המורה לפיזיקה היה סלחן בסופו של דבר.. חי חי.. המורה מטורף!!!! פשוט משוגע!!! ולא מהסוג הנחמד של דמבלידור..

לנו אין פיזיקה...

כי אנחנו לומדים בביולוגיה מחצית ראשונה (וקצת יותר) פיזיקה ובשניה...אההה...רביה...(והיה לנו גם סיור לימודי על זה בגן-החיות! יאק!!!). אז מחצית קודמת קיבלתי 95...השנה קיבלתי 100 במבחן, אבל לא הגשתי עבודה אז אני לא ממש יודעת מה אני אקבל...ומי שמתפלא על השעה-היינו אמורים לסיים את הלימודים היום (כי היה לנו גשר ביום העצמאות) אבל רצו לגמור את השנה ביום שישי, אז היום יש לנו חופש...טמטום...! -ליאת-

Hermione

New member
אני

נכשלתי באלגברה. קיבלתי 50! זה הציון הכי גרוע שקיבלתי בחיים שלי! ובגיאוגרפיה קיבלתי 55! התעודה שלי השנה היתה ממש מזוויעה... 70 בערבית... 65 במדעים... אבל דווקא בפיזיקה קיבלתי 100! וגם בהיסטוריה- אני ממש לא יודעת למה... חחחחחחחחחח

עוד אחת

New member
אבל אם קוראים לך הרמיוני

איך את יכולה להיות תלמידה גרועה? ובכלל בשבילי אלגברה הוא מקצוע קל מאוד. לא צריך לזכור שום דבר שרירותי בשביל זה! (שלא כמו באנגלית...) רק תעיפו מבט בתעודה שלי למטה!

למעלה