חופש גדול ב-
אנשים

../images/Emo20.gifעונה לגגה

איך עברה השנה? נחמד :] דברים טובים שקרו לך השנה:המממון דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה:איין מורה אהוב:כוכי מורה שנוא:דוייד+ציפי =אהבה רצח לנצח
מקצוע אהוב:שוום כלום מקצוע שנוא:מתמטיקה
איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד?ממש לא איך הציונים? לא ידועים דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה:התחלת שננה ברגל ימין :] דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.]המון היסטוריה יש תכנונים לחופש הגדול?המוון :]

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif עונה לשירירירירירית שלי ../images/Emo23.gif

איך עברה השנה? נחמד + + דברים טובים שקרו לך השנה: הרבה :) דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה: ריבים |: יאקק שונאת את זה שעושים פרצופים \: מורה אהוב: המחנכת , מירב כהן 3> מורה שנוא: בלהה הקופה , הדובהה הזאת \: וגזרר הסחלה \: מקצוע אהוב: היסטוריה , מקצוע שנוא: לשון + חינוך גופני איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? לא \: , אבל היינו בבריכה :) איך הציונים? אין תעודה , לכו תדעו >< דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה: חחח אני הולכת לחרוש D: [ לפי התיכנונים ] דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.] שהכיתה שלנו לא תיההי בהרכב שלה , אנחנו מתפלצים
יש תכנונים לחופש הגדול? ים - ים - ים - עוד פעם ים ... + אילת + לצפון לבייגג בעזרת השם :)

../images/Emo175.gifעוננה ,, [;

איך עברה השנה? סבביק . P= דברים טובים שקרו לך השנה: אממ ,, אני צריכה להזכר . P: דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה: נמממממ ,,, מורה אהוב: ירדנה נחמדה . D; ויש עוד כמה ... [; מורה שנוא: חנה , \: ואמממ שכחתי מה השמות של המורים .
מקצוע אהוב: ערבית . מקצוע שנוא:אנגלית , היסטוריה אזרחות .. , איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? אצצצצצ'קלונה , אבל לא הלכתי . \: איך הציונים? אממ ,, אין תעודה . אבל באזרחות נראלי 90 שזה טווווווב !!!!1 :][: אבב ובמתמטיקה 85 שזה פ'סדר . דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה: אממממממ ,, דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.] אני בחרתי בו אבל זה הולך להיות קשה - אלקטרוניקה . \: יש תכנונים לחופש הגדול? אמממ כול מיני ,, [: נספר כשיהיה . P=

"החופש קורא לי מכל הכבישים, ..

זהו הזמן זה היום בלה בלה בלה , כן ... " איך עברה השנה? בצורה מושלמת . כמעט . דברים טובים שקרו לך השנה: שהכרתי את שירה !!11 זה הדבר הכי מושלם שיכל לקרות ליייייי
דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה: שלקחו לי תפלא ,שאחרי זה גנבו לי אותו , ואחרי שמצאתי אותו שוב גנבו XD מורה אהוב: רונית,המחנכת. מורה שנוא: תקווה=שרמוטה. מקצוע אהוב: נראה לי שעם ספרות הכי הסתדרתי . מקצוע שנוא: תאטרון . ערבית . איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? דיסקו . איך הציונים? בשמיים . אהמ לא,אבל בסדר. דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה: שאני אשאר ללמוד בבצפר שלי ><" דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.] בגרויות !!!!1 יש תכנונים לחופש הגדול? מלא . נראה אבל אם זה בכלל יהיה רלוונטי . -__- ים והמון,חברות,כנרת,ימית 2000,שפיים,ממדיון,ת"א,סופרלנד,חיפה,נתניה,הבית הכחול של פלאפון ועוד מלא מלא..

../images/Emo15.gifעונה...

איך עברה השנה?מהרר דברים טובים שקרו לך השנה:אמ..יש מלא חחח דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה:כול המבחנים=// מורה אהוב:המחנכת מורה שנוא:מורה להיסטוריה מקצוע אהוב:הבעה מקצוע שנוא:היסטוריה וערבית איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד?מסיבת בריכה איך הציונים? מעולים דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה:אמ.... דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.]פיסיקה=/ אין לי כוחח יש תכנונים לחופש הגדול?כע

../images/Emo210.gif " נהנהנה " עונה נה נה ../images/Emo6.gif

איך עברה השנה? במהירות! דברים טובים שקרו לך השנה: ה מ ו ן ! דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה: ריבים : / מורה אהוב: המחנכת ,רבקה, ותמר :] מורה שנוא: תמי , יעל , מיכל [
] ,עדית מקצוע אהוב: מתמתטיקה - אלגברה, ומחשבים [ למדנו פוטושופ וממשיכים ב-ח'
] :] מקצוע שנוא: הסטוריה , תנ"ך , לשון , הבעה, .... איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? לללא איסה רק תעודות וביי :] חח אין תקציב בבצפר הזה : / איך הציונים? עוד לא קיבלתי תעודה כפרה ,, דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה: הרבה [: שומרת לעצמי ;] דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.] מקצועות חדשים , והזריקה הזאתי, טטנוס נראה לי
אני מפחדדת! :D יש תכנונים לחופש הגדול? ממ.. לא כ"כ .. אולי בריכה , ים ,....

lililulu

New member
עונה [;

איך עברה השנה? מדהים :) דברים טובים שקרו לך השנה: הכרתי אנשים חדשים ומדהימים...לא נכנסתי לשיעורים
...הכרתי את הפורום...היה טוב נורא בקיצור חחח דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה: לא זוכרת וטוב שכך [: מורה אהוב: לספורט מורה שנוא: ללשון מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: היסטוריה
נכשלתי מחר יש לי מבחן השלמה
איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? הייתי באיזה מועדון...נסעתי לכנרת עם חברים...והייתה לנו הצגת סופשנה שאחריה היה דיסקו אדיר, כולם היו שיכוריםD: איך הציונים? די חרא
דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה: שיהיה קשה...כיתה י' הרבה יותר עמוס... דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.] אם לא יפתחו מגמת קולנוע יהיה מבאס...ובגרות בלשון ובערבית יש תכנונים לחופש הגדול? לא, מה שיהיה יהיה [:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif"..אהובי ממלמל מתוך שינה,זה רק חלום רע

תום, אלטף את ראשך היפה, אהובי,אני לא הולכת לשום מקום.."
תומי..

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעוד שאלון סוף שנה . ><

השנה שהייתה: 1. כיתה: 2. ביה"ס: 3. חוייה טובה משנת הלימודים: 4. חוייה לא טובה משנת הלימודים: 5. סה"כ איך הלכה השנה מבחינה חברתית? 6. סה"כ איך הלכה לי השנה מבחינה לימודית? 7. מה למדתי על עצמי השנה? 8. ממה/ ממי אני נפרדת בסוף שנת הלימודים? 9. היו לכם בגרויות השנה? 10. משהו שיש לי להוסיף: לקראת החופש הגדול : 11. מתגעגעים לחופש או לא רוצים שתגמר השנה? 12. למה? 13. מתכננים חופשה בארץ? 14. מתכננים חופשה בחו"ל? 15. לומדים גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? 16. באים לפגישת פורום בחופש? 17. מתכוונים להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? 18. מתכוונים לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? 19.מתכוונים לעבוד? 20 .תוכניות נוספות לחופש:

MaStuLa76

New member
*ארזתאתהחייםשלךבמזוודהגדולה*

השנה שהייתה: 1. כיתה:ט' 2. ביה"ס: >< 3. חוייה טובה משנת הלימודים:טיוליייייים [: 4. חוייה לא טובה משנת הלימודים:אהמ... 5. סה"כ איך הלכה השנה מבחינה חברתית?מעולה :) 6. סה"כ איך הלכה לי השנה מבחינה לימודית?חח שלא נדע >< 7. מה למדתי על עצמי השנה?שאני ממש עקשנית,אבל מ-מ-ש. 8. ממה/ ממי אני נפרדת בסוף שנת הלימודים?מחברה שלי . |= 9. היו לכם בגרויות השנה?לא 10. משהו שיש לי להוסיף:אם יש משהו רע? תמיד יכול להיות עוד יותר רע. לקראת החופש הגדול : 11. מתגעגעים לחופש או לא רוצים שתגמר השנה?מה? 12. למה? 13. מתכננים חופשה בארץ?כן 14. מתכננים חופשה בחו"ל?- 15. לומדים גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)?לא 16. באים לפגישת פורום בחופש?יש מצב .
17. מתכוונים להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה?עד השעות קטנות P; 18. מתכוונים לישון עד הצהריים או לקום מוקדם?עד 1 נחשב צהרים? D; 19.מתכוונים לעבוד?כן. 20 .תוכניות נוספות לחופש:בריכה,חברות,חברות,וחברות !

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif עונה לשירירירת שלי ++

השנה שהייתה: 1. כיתה: ט' 2. ביה"ס: מקיף א' 3. חוייה טובה משנת הלימודים: היו מלא .. 4. חוייה לא טובה משנת הלימודים: ריבים |: 5. סה"כ איך הלכה השנה מבחינה חברתית? נחמדה :) 6. סה"כ איך הלכה לי השנה מבחינה לימודית? אממ אממ, בסדר 7. מה למדתי על עצמי השנה? שאני נפגעת מהרר ובוכה בהכי קלות שאפשר \: 8. ממה/ ממי אני נפרדת בסוף שנת הלימודים? מהכיתה שלי מהחברות שלי
, מהמחנכת מהמורים , מהביצפרר מאהובי
9. היו לכם בגרויות השנה? לא , 10. משהו שיש לי להוסיף: ר-ע -ל-י! לקראת החופש הגדול : 11. מתגעגעים לחופש או לא רוצים שתגמר השנה? מתגעגעים , אבל יותר לביצפר >< 12. למה? כיי ככה, אנחנו אוףף רעע ליייייייי \: 13. מתכננים חופשה בארץ? כן 14. מתכננים חופשה בחו"ל? אולי 15. לומדים גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? מממ הביאו לנו עבודות \: 16. באים לפגישת פורום בחופש? בעזרת השם 17. מתכוונים להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? עם אני עובדת אז לישון מוקדם , אחרת? לא :D 18. מתכוונים לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? מממ מתי שנקום , נקום :) 19.מתכוונים לעבוד? כן , 20 .תוכניות נוספות לחופש: ים ים ים :)

../images/Emo175.gifעונה . P=

השנה שהייתה: 1. כיתה: ט' - 3 2. ביה"ס: אורט . >< 3. חוייה טובה משנת הלימודים: אמממ ,, לא זוכרת .
4. חוייה לא טובה משנת הלימודים: ^^ 5. סה"כ איך הלכה השנה מבחינה חברתית? סבביייייייק . :][: 6. סה"כ איך הלכה לי השנה מבחינה לימודית? אחלה . [: 7. מה למדתי על עצמי השנה? אני אחלה של ילדה ,, חח סתם . xD 8. ממה/ ממי אני נפרדת בסוף שנת הלימודים? מכוווול החברות שלללי כמעט ,, \: חוץ משתיים . [: 9. היו לכם בגרויות השנה? מיני מתכונת , והבגרות בוטלה .
10. משהו שיש לי להוסיף: הראליייייייייייק .
לקראת החופש הגדול : 11. מתגעגעים לחופש או לא רוצים שתגמר השנה? מצד אחד בטח שמתגעגעים , מצד שננני נתגעגע להפסקות , לצחוקים ... ,
12. למה? ככה . P= 13. מתכננים חופשה בארץ? בע"ה . [: 14. מתכננים חופשה בחו"ל? לא נראלי . 15. לומדים גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? לא . 16. באים לפגישת פורום בחופש? הלוואי , חיחי . [: 17. מתכוונים להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? חוחו לדבר עם אנשים & אוראל כול הלילה . מי שרוצה מוזמנת , P= ולא לשכוח לארגן לילה לבן ! אני מארגנננננת . [: 18. מתכוונים לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? צהריים , D; אולי בהתחלה אני יקום מוקדם יותר אבל אז אני ייתרגל . [; 19.מתכוונים לעבוד? אני רוצה מאוווד ... , [: 20 .תוכניות נוספות לחופש: ממממ לא מש'ו מיוחד ,, [:

למעלה