חופש גדול ב-
אנשים

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאיפה רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למה מחקת ת'שין?!?!?!?!?!?

ביי בנות . אחלה חיים שיהיו...

זהו. זה נגמר. תודה על שנה מדהימה . אני עוזבת,לתמיד. ובבקשה.אני מתחננת, אל תנסו להשיג אותי בשום דרך כלשהי. וגם אל תשאלו מה קרה,כי אני לא אענה. לעולם . נעמה שלי? את תמיד תשארי בלב שלי. את לא מבינה כמה אני אוהבת אותך, ואני תמיד אוהב.. את היחידה,אבל היחידה.. אני כל כך מצטערת שלא אמרתי לך כלום . תודה על כל שניה שהיית פה לצידי, אני חייבת לך את החיים שלי נעמה.. אוהבת אותך הכי שאפשר לאהוב. להתראות .

../images/Emo20.gifאין לי מילים , !

אם קרה משהוו ,,... אני יכולה להציע לך שאעזור לך , אבךל אם את לא רוצה לספר לחברה טובה שלך , אז בטח ובטח לא תספרי לי :] אז בהצלחחה בהמשך

../images/Emo210.gif לא הבנתי למה את עוזבת ת'פורום ומתנתקת

קשר איתנו ? לא משנה החלטה שלך ,, :| ביי :[

lililulu

New member
מה קרה?../images/Emo2.gif

אסור לך ללכת ככה ולהשאיר סימני שאלה אצלנו, גם לנו זה יהיה קשה אבל לך עוד יותר...כשתדעי שהלכת בלי להסביר ושהכל ישאר לך בפנים ולא תוכלי להוציא. בכל מקרה, היה לי מדהים להכיר אותך ואני מקווה שתשמרי על עצמך

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifרותם זה לא מעניין אותי!!@$!#^$*%()

את תגידי לי מה קרה;!~@!%#&$)^(_&_ רווווווווווווווווותם
אפילו הסבר לא קיבלתי ממך ! די נווו רותם אל תעשי לי את זה !!^#*

טוב אז אחרי שבכיתי כבר שעתיים ברצף !!!1

את תגידי לי מה קרה. רותם תתקשרי, אני אהיה זמינה כל היום. אני יודעת שאת קוראת את זה !!!!!1 תתקשרי
בבקשה

../images/Emo175.gifרותם ? ,

אני לא יודעת מה קרה , אבל אם תצתרכי משהו , אנחנו פה בשבילך . את מפחישה אותי ... \:

../images/Emo108.gifיא רותם?

מה קרהה? למה את עוזבת ככה סתם בלי לומר כלום?. טוב אבל זאת החלטה שלך ... חבל
וכמו שמיכל אמרה כל דבר שתיצטרכי את יודעת איפה למצוא אותנוו.. אנחנו ניהיה פה תמידד בשבילך:]

../images/Emo135.gifרותם ../images/Emo12.gif.

דיי ! ל תשאירי אותנו ככה ! אנחנו דואגות לך. בבקשה תרשמי משהו תגידי משהו :O

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif רותתםם , אמאא אני בוכהה ..:&#39../images/Emo7.gif

בבקשהה רותםם ההודעהה מפחידהה אותי , תגידי לי רק שאת בסדרר את לא הולכת לעשות שוב דברר , אני מפחדתת עליךך רותםםםםםם!!! רותם , אם תראי ועם לא .. תדעי שתמיד , תמידד אקונה מטטה תישאר בליבי , +++++ ושאני אוהבתת אותך הכיי בעולםם ,

"ואין מה לעשות,הכל מתפורר."

אל תדאגו נו, אני לא הולכת לעשות לעצמי משהו >< פשוט החיים זה שיט אחד גדול . אז אהמ, כנראה שאני עומדת לטוס לארה"ב,ולגור שם. וזה הורג אותי . כי אני ל-א רוצה . אבל אין עם מי לדבר :[ אז בנות אני באמת אוהבת אותכן, ואם יהיה לי זמן וחשק אז אני אכנס, כי אתן באמת חשובות לי .

למעלה