יפה לך אני בכלל לא לומדת
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 21/6/07 #82 ../images/Emo141.gifשבוע הבא אני מקבלת../images/Emo13.gif חולה עליך נסיכהה=]]]]
מ מורן וספיר New member 21/6/07 #115 ../images/Emo15.gifיאפה...לנו גם לא חילקו תעודות.. אמרו שיחלקו אולי בחופש אומשו...
ב בתאלוש love אדמוש New member 20/6/07 #4 ../images/Emo204.gif סיימתתי ללמווווודד [; אעאעאע... חחחוווווווופפפפפפפפפש D: חח, צהריים טובים [:
מ מריה סנדלר New member 20/6/07 #5 ../images/Emo108.gifחח כיפלךך אני עדיין לא..מחר אני רק מסיימת.. כיאלו מחר אני הולכת לבית ספר רק לשעתיים כדי לקבל את איזשהו דף שיהיה רשום שם מה היתה ההתנהגות שלי בכל השיעורים.. ואני לא יקבל ציונים בגלל כל השביתות וזהה..
../images/Emo108.gifחח כיפלךך אני עדיין לא..מחר אני רק מסיימת.. כיאלו מחר אני הולכת לבית ספר רק לשעתיים כדי לקבל את איזשהו דף שיהיה רשום שם מה היתה ההתנהגות שלי בכל השיעורים.. ואני לא יקבל ציונים בגלל כל השביתות וזהה..
נ נופר בוסקילה New member 20/6/07 #6 ../images/Emo20.gifאלללה חווופש ../images/Emo6.gif איייזה חלוום כמה חיכייתיילזהה : ]], ... למרות שאני דילב וחן התחלנו אותוו לפניי חודש . חחחחחחחח בבאתי מביצפר ב9 חח עד עכשיו ישנננתיי
../images/Emo20.gifאלללה חווופש ../images/Emo6.gif איייזה חלוום כמה חיכייתיילזהה : ]], ... למרות שאני דילב וחן התחלנו אותוו לפניי חודש . חחחחחחחח בבאתי מביצפר ב9 חח עד עכשיו ישנננתיי
מ מיכלוש יוסף New member 20/6/07 #7 ../images/Emo175.gifהאיסיק שלי >> מי שעדיין לא אישרה אותי - P= 329499704 יוום מדהיייייייים . 3>