חופש בקרנק

haofer

New member
חופש בקרנק

איך אני מחזק או מבטל חופש בקרנק על ידי חיזוק בורג האלן או על ידי חיזוק האום החיצוני תודה

אז ככה

לקרנק יש כמה ברגים: וגם כמה סוגים של חופשיים יש חופש שנובע מהציר המרכזי החופש הזה גורם לקרנק לזוז מעלה ומטה . אז צריך להחליף ציר עם זה רק חופש בזרועות יש 2 בירגי אלן שסוגרים אותן במקום ויש את הברגים המיוחדים שסוגרים את הציר המרכזי במקום אבל הם לא יוצרים חופש ואותם ניתר ליסגור עם מפתחות מיוחדים של PARKTOOL

andnem

New member
אם החופש הוא בגלל בורג אלן(בד"כ 8 מ"מ)

שמחזיק את הזרוע על ציר מרכזי, יש להדק את הבורג. קח מפתח אלן טוב - נפרד וארוך כמה שיותר. לא רב-כלי ולא אולר אלנים. אתה יכול גם להשתמש במאריך. בתור מאריך אפשר לקחת מפתח רינג(בגודל בסביבת 17-20 מ"מ, לא ממש חשוב), ללבוש את הרינג על האלן וללחוץ עליו עם ידית של מפתח רינג. בתור מאריך יעבוד גם מפתח שוודי אם פתח בידית. בכל זאת, לפני שאתה מהדק בורג, תוודא שזו באמת הבעיה ואין חופש בציר מרכזי עצמו.

Yarnin

New member
מאריך???

מה קרה? למה שלא ילך למסגריה ויבקש שיחתכו לו מוט מרובע 1X1ס"מ, באורך מטר וישתמש בו כמאריך?
ראשית יש לדעת באיזה סוג קראנק וציר מרכזי מדובר. רק לאחר שנדע, נוכל לשטוף את הבחור מגל של אהבה מכנית וכמה טיפים ועצות בונות. אז מה יש לך? איזה קראנק (חברה, דגם וצורת חיבור) איזה ציר מרכזי (חברה, דגם וצורת חיבור) ירנין

andnem

New member
באמת, מה קרה? פעם שניה אני לוחץ על איזה מקש

לא נכון. אז הנה ההודעה המקורית: " איך אני מחזק או מבטל חופש בקרנק על ידי חיזוק בורג האלן או על ידי חיזוק האום החיצוני תודה". עליה הגבתי, זה הכל.

Yarnin

New member
עדיין זה לא אומר שזו התשובה הראויה... לדעתי

במקרה של חופש בכל חלק של האופניים, אין להשתמש בכוח רב מידי או להשתמש במאריכים. אם לא ניתן לפטור את הבעיה באופן ראוי - כנראה יש פגם בחלק או שהוא לא מורכב כראוי. וכן יש חשיבות רבה לחברה, דגם וסוג. כי אולי יש בעיות שידועות בשילובים בין חלקים שונים או בעיה ברכיב ספציפי. בכל מקרה - לא לחזק בצורה לש במוקרת לרוב זה לא פוטר את הבעיה, אלא רק מחמיר אותה. ירנין

FaragMan

New member
אצלי לדוגמא נוצר חופש בקראנק

למעלה למטה ולצדדים בגלל שסגרתי עם מאריך חזק מידי,וקצה הקראנק שמתלבש על הציר מרכזי התרחב! שמנו לוקטייט ממש חזק על הציר ועל ההברגות והכול כדי לבטל את החופש ו 24 שעות לא ליסוע באופניים. חזק את שתי הברגים בצדדים.עם מפתח אלן 8 בוקסה!שהמפתח לא זז אפילו שמינית ממ בתוך הראש בורג,חזק הייטב וסע . הציר מרכזי שלך מרובע או isis?

למעלה